Kocası istekli olanlarla isteksiz olanlar şıp diye ayrılmiş bu konuda.siz kocası istekli taraftansınız belli ki.eee zaten belirtmişsiniz.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor işte.seninki isteksiz olsa sen de adamı yüceltecektinSinirlendim ben suan adama yani bu kadar yuceltilince, rahat birakta kadin bi duş alsin ulen! Diyesim geldi
Arkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,
ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .
aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi
kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
E senin kocan da yok cikar misin konudanKocası istekli olanlarla isteksiz olanlar şıp diye ayrılmiş bu konuda.siz kocası istekli taraftansınız belli ki.eee zaten belirtmişsiniz.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor işte.seninki isteksiz olsa sen de adamı yüceltecektin. Ama gine isteksizlik çok daha kötü bilerek yorum yapın.bunu dengelersin, adam istediği zaman yapar ama kalkmayan şeyi kaldırmaya çalışmak çol daha zor.
evet ya anlamıyor o evlensin soracağım o günleri görürsem ferhansaE senin kocan da yok cikar misin konudan
farkında olmadan yapmışım farkında bile değildim.Bence eşinizin dediklerine kulak verin. Abartılacak bi durum yok. Çocuk olunca bazı kişiler eşi tamamen dışlıyor, belki sizin durumunuz böyle değil ama eşinize biraz daha zaman ayırmaya çalışın. Belli ki eşiniz iyi niyetli biri.
Sadece kocalari mi kiskaniyordun sen? Bi ara boyle bir sey demiştin sanki:)Yoklukta değilim yeminle.ben genel olarak kıskanç ve gıcık biriyim sanırım.kendimde olsa bile başkasında olunca iyi hissetmiyorum.
Ben de bu sebepten baya erteledim çocuğu ama yaş ilerliyor 30 a doğru mecburen çocuk yapmam lazım, çocukları seviyorum fakat çok fazla özveri istiyor, aslında 25 kötü bir yaş değil, yaş ilerledikçe ne sabır ne sağlık kalıyor bence iyi yapmışsın, uzun bir süre iyi korun derim , bizim gibilere bir çocuk fazla bile , ben bir taneden sonra baya uzun süre düşünmüyorum, hatta bir çocukla bile kalabilirim belkiherşeyi geçtim bazen çok erken mi çocuk sahibi oldum diyorum 28 olacak yaşım ekim ayında 2 yaşında çocuğım var çok çok yıprattı beni çöktüm resmen 23 yaşında evlendim 25de anne oldum
Sorun bu işte keşke başta yazsaydınız yorumlar değişirdi siz zevk almıyorsunuz angarya gibi görüyorsunuz kayganlaştırıcı jel var eczanede bir deneyin isterseniz ama zorla da olmaz bu işlerişe 4 aylıkken başladım sütüm kesildi sadece 4 ay emzirebildim . aslında ben de istiyorum başta herşey normal ilerliyor ama sonra kendiliğinden kuruyor ve sürtünmeden tahriş oluyorum . uzun zamandır bu şekilde . sonra eşime baskı yapıyorum bitir artık diye
Bir de çok kolay hamile kalanı da kıskanıyorduSadece kocalari mi kiskaniyordun sen? Bi ara boyle bir sey demiştin sanki:)
kesinlikle fazla 2. çocuk benim görüşüme göre 1. çocuğun hakkına girmektir . maddi imkanlar sadece 1 çocuğa zar zor elveriyor maalesef mesela 2 yaşına bastı 23 martta bugün kreşe başlayacak 2. bir çocuk olsa nasıl kreşe vereceğim :) maması bezi çok çok zor olurdu ve masrafın altından kalkamazdımBen de bu sebepten baya erteledim çocuğu ama yaş ilerliyor 30 a doğru mecburen çocuk yapmam lazım, çocukları seviyorum fakat çok fazla özveri istiyor, aslında 25 kötü bir yaş değil, yaş ilerledikçe ne sabır ne sağlık kalıyor bence iyi yapmışsın, uzun bir süre iyi korun derim , bizim gibilere bir çocuk fazla bile , ben bir taneden sonra baya uzun süre düşünmüyorum, hatta bir çocukla bile kalabilirim belkiGurbette hiç yardımcım yok ve çalışıyorum bu yüzden korkuyorum baya ..
aslında bende zevk alıyorum anlatamıyorum da herşey çok normalken bir anda kuruyup canım acımaya başlıyor işte o zaman eziyete dönüyor . çok utanıyorum yazmaya ama ben her pozisyonu da yapamıyorum ya altta olacağım ya üstte diğer pozisyonlar canımı çok yakıyor tahriş olduğum içinde 2 gün üst üste yapamıyorum zateneşim de en fazla 4 gün sabrediyorSorun bu işte keşke başta yazsaydınız yorumlar değişirdi siz zevk almıyorsunuz angarya gibi görüyorsunuz kayganlaştırıcı jel var eczanede bir deneyin isterseniz ama zorla da olmaz bu işler
evli olsa hamile olanı kıskanmasını anlarım da evli değil hamile kalmaktaki amaç motivasyon neBir de çok kolay hamile kalanı da kıskanıyordu
doğum yapan bir arkadaşım doğumdan sonra çok fazla kuruluk yaşadığını ve uzun süre kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kaldıklarını söylemişti. siz de deneyebilirsiniz. can acıtıcı olmaktan çıkar en azındanişe 4 aylıkken başladım sütüm kesildi sadece 4 ay emzirebildim . aslında ben de istiyorum başta herşey normal ilerliyor ama sonra kendiliğinden kuruyor ve sürtünmeden tahriş oluyorum . uzun zamandır bu şekilde . sonra eşime baskı yapıyorum bitir artık diye
Eee kayganlaştırıcı birşeyler kullanın.bundan basit ne var ?aslında bende zevk alıyorum anlatamıyorum da herşey çok normalken bir anda kuruyup canım acımaya başlıyor işte o zaman eziyete dönüyor . çok utanıyorum yazmaya ama ben her pozisyonu da yapamıyorum ya altta olacağım ya üstte diğer pozisyonlar canımı çok yakıyor tahriş olduğum içinde 2 gün üst üste yapamıyorum zateneşim de en fazla 4 gün sabrediyor
Neyin sorumluluğu bu kadar ? Alt tarafı eve gelip 1, 1,5 saat bulaşık falan filan yıkanacak, çamasır makineye atılacak ? Sanki evli olunmasa çöp evde mi yaşayacaktık? Hergün ayrıntılı temizlik yapılmayacağına göre ? Eee normal sevgili gibi aynı evin içinde, sevdiğin adamla yiyorsun, içiuorsun, sevişiyorsun. Arada canın istemiyor, birazcık katlanıyorsun. Nedir bu yaaa evlilik sorumluluğu evlilik sorumluluğu.... bu mu sorumluluk şimdi ? Bu ülke kadını kadar eften püşten, gündelik, normal şeyleri bu kadar abartan başka bir kadın milleti daha görmedim.alt tarafı 8 saat işe gidip, az birşey ev tenizliyorsunuz.bu yani?. Erkeklere bazen hak veriyorum valla.bizimkiler pireyi deve yapıyor, yabancılarla evlenmek gerek diye.bu arada evli değilim ama aylardır evli gibi yaşıyorum.o kadar zorsa evlenmeyin madem.şart sanki.mızmızlar sizi.sanki adamlar hem çalışıp, hem sizinle ilgilenmiyor.sen ilgileniyorsan o da seninle ilgileniyor.Çok zor çok, Allah tüm çalışan kadınlara yardım etsin , ben sırf bu yüzden bazen ev hanımı mı olsaydım acaba diyorum, eve geliyorum yorgun argın kendime zor bakıyorum resmen , evlilik sorumlulukları fazla geliyor bana , bazen sinir harbi yaşıyorum, bekar olsam tek derdim kendim olurdu ama evlilikte yemek , temizlik , çamaşır, bulaşık ve de çocuk bunlar çok fazla , e bir de eş ilgi bekliyor, kadın olmak çok zor ...
yavrum sen önce bir evlen beraber yaşamaya benzemiyor evlilikNeyin sorumluluğu bu kadar ? Alt tarafı eve gelip 1, 1,5 saat bulaşık falan filan yıkanacak, çamasır makineye atılacak ? Sanki evli olunmasa çöp evde mi yaşayacaktık? Hergün ayrıntılı temizlik yapılmayacağına göre ? Eee normal sevgili gibi aynı evin içinde, sevdiğin adamla yiyorsun, içiuorsun, sevişiyorsun. Arada canın istemiyor, birazcık katlanıyorsun. Nedir bu yaaa evlilik sorumluluğu evlilik sorumluluğu.... bu mu sorumluluk şimdi ? Bu ülke kadını kadar eften püşten, gündelik, normal şeyleri bu kadar abartan başka bir kadın milleti daha görmedim.alt tarafı 8 saat işe gidip, az birşey ev tenizliyorsunuz.bu yani?. Erkeklere bazen hak veriyorum valla.bizimkiler pireyi deve yapıyor, yabancılarla evlenmek gerek diye.bu arada evli değilim ama aylardır evli gibi yaşıyorum.o kadar zorsa evlenmeyin madem.şart sanki.mızmızlar sizi.sanki adamlar hem çalışıp, hem sizinle ilgilenmiyor.sen ilgileniyorsan o da seninle ilgileniyor.
haklısınız zaten bende davranışlarımın farkında değildimBir kadın olarak eşim sürekli böyle davransaydı bir yerden sonra soğuyabilirdim, çok kırıcı bence. Eşinize haksızlık ediyorsunuz.
Yoklukta değilim yeminle.ben genel olarak kıskanç ve gıcık biriyim sanırım.kendimde olsa bile başkasında olunca iyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?