Merhaba hanımlar. Birkac defa poat açmıştım böyle. Eşim ve ben boşanma sürecindeyiz, sorsanız 2yıllık evlilik ama iş gereği çok ayrı kaldık, tabii birarada da olduk. beni defalarca aldatmış bunu öğrendiğim sırada hamile olduğumu öğrendim. Kavgalar tartışmalar, ben baba evine döndüm sağolsunlar bana kucak açtı annem babam. Onun ailesi de eşimin üzerine çok düşkün resmen tapıyorlar. Ne dese kabulleri Çok şımartılmış çok, yani birtek bana kötü değil mesela annesi bile sofra hazırlar kuş sütü eksik olmaz ama o eline sağlık bile demez, et pişse tavuk ister tavuk pişse et ister. Şu anda 6aylık hamileyim bir kere bile bebeğimiz ile ilgili aramadı sormadı daha iyisi evde bıraktığım şahsi eşyalarımın çoğunu sattığını öğrendim. Avukat aracılığı ile uzlaşma olacak gibiydi ben velayeti istedim orda bana cevap olarak ne maalum ilerde nafaka davası açmayacağı demezmi! Ben ondan ne maalum ilerde çocuğu bana göstermeyeceği demesini beklerdim ki böyle birşey yapmam zaten ama ben olsam ilk bunu düşünürdüm. Yani çocuk umrunda bile değil. Bi akrabasından da ailesinin benim hamile olduğumu gizlediklerini öğrendim. Yani çocuk falan yok diyorlarmış ya bu kadar gaddar olurmu insan yaa. Her gece yatarken düşün düşün sabahları uyanır uyanmaz düşün düşün yedim kafayı, bunada allah bi dur dermi yaa. Onun yüzünden hayatım allak bullak oldu