Düşünmekten beynim yandı

Gokmelek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
35
25
8
37
Merhaba hanımlar. Birkac defa poat açmıştım böyle. Eşim ve ben boşanma sürecindeyiz, sorsanız 2yıllık evlilik ama iş gereği çok ayrı kaldık, tabii birarada da olduk. beni defalarca aldatmış bunu öğrendiğim sırada hamile olduğumu öğrendim. Kavgalar tartışmalar, ben baba evine döndüm sağolsunlar bana kucak açtı annem babam. Onun ailesi de eşimin üzerine çok düşkün resmen tapıyorlar. Ne dese kabulleri Çok şımartılmış çok, yani birtek bana kötü değil mesela annesi bile sofra hazırlar kuş sütü eksik olmaz ama o eline sağlık bile demez, et pişse tavuk ister tavuk pişse et ister. Şu anda 6aylık hamileyim bir kere bile bebeğimiz ile ilgili aramadı sormadı daha iyisi evde bıraktığım şahsi eşyalarımın çoğunu sattığını öğrendim. Avukat aracılığı ile uzlaşma olacak gibiydi ben velayeti istedim orda bana cevap olarak ne maalum ilerde nafaka davası açmayacağı demezmi! Ben ondan ne maalum ilerde çocuğu bana göstermeyeceği demesini beklerdim ki böyle birşey yapmam zaten ama ben olsam ilk bunu düşünürdüm. Yani çocuk umrunda bile değil. Bi akrabasından da ailesinin benim hamile olduğumu gizlediklerini öğrendim. Yani çocuk falan yok diyorlarmış ya bu kadar gaddar olurmu insan yaa. Her gece yatarken düşün düşün sabahları uyanır uyanmaz düşün düşün yedim kafayı, bunada allah bi dur dermi yaa. Onun yüzünden hayatım allak bullak oldu

Reis koronadan sonra Dido337 Dido337 'nin dediği gibi bi kurban kes lokma dağıt cuma çıkışı millete gül suyu ver...
Ne donuna kadar al.
Tüm haklarını adam gibi savunacak işinin ehli bi avukat tut.
Bebeni zaten alamaz yeni doğan olacağı için ve evet nafakani evladın için cayir cayir alacaksin
Ha ben cirkeflesir tum akrabasına bi şekilde hamileligimi duyururdum orası ayrı.bi konu reis ...
Ama kurtulmaya bak

Reis koronadan sonra Dido337 Dido337 'nin dediği gibi bi kurban kes lokma dağıt cuma çıkışı millete gül suyu ver...
Ne donuna kadar al.
Tüm haklarını adam gibi savunacak işinin ehli bi avukat tut.
Bebeni zaten alamaz yeni doğan olacağı için ve evet nafakani evladın için cayir cayir alacaksin
Ha ben cirkeflesir tum akrabasına bi şekilde hamileligimi duyururdum orası ayrı.bi konu reis ...
Ama kurtulmaya bak
Aynen. Konu sahibi keşke duyursa. İllaki akrabalardan eş dosttan konuştuğu vardır. Hamile halimle davayla uğraşıyorum, bana ve evladına bakmamak için kırk takla atıyorlar hiç utanmıyorlar falan dese, o laf alır başını yürür

Ayrıca millete çocuk yok diyorlarsa eminim ki oğullarına kız arıyorlar. Kisa süreli evli kalmış, karısının ilgisizliginden Bosanmıs çocuksuz bir oğlumuz var. Eminim ki bu yüzden, adam evlensin çocuğum yok benden değil der saklar nafaka ödediğini

Az kullanılmış doktordan araba gibi...İnsanlar gittikçe şerefsizleşti...

Az kullanılmış doktordan araba gibi...İnsanlar gittikçe şerefsizleşti...
Canım biliyorsun ki böyle diyince oğullarının hatalarini kapatacaklar. Bu hiç şaşmaz. Torunum yok ne demek. Bu kadın evinden mi getirmiş gibi saklıyorlar. Ne ayıp ya. İnşallah herkes duyar, konu sahibi de cirkeflikse çirkeflik yapsin. Nafakasini da alsın, cekismeliyse çekişmeli yapsın. O adam orda hayatına bakmasın

Kaynana zaten demiş, gelin illa boşancam diye tutturdu durmadı yerinde diyormuş. Cocukları bari olmadı demiş

Siz çekinmeyin ortalığa laf getiren insanlara da çevrene de, akrabalara da herkese durumunu yaz, rezil et. Çekinme. Kesinlikle çekinme. Nafaka da al, tazminat da iste. Gururla alakası yok. Karşındaki insanı en ama en kötü etkileyen şey senin onlardan hakkını istemen olur. Yazılı olarak bunları kayıt altına al. Yıllar sonra bunlar çocuk büyüdüğünde seni ve çocuğu bulup hak iddia edecek. Çocuk esirgeme kurumunda yetişen çocuklara 15 yaşına gelince sahip çıkıyorlar, çıkacaklarsa sırf para kazanır bize bakar diye.

Var ya hamile halinle resim çekip sosyal medyaya koysan, durumlara hikayelere atsan, bebek kıyafetleri falan. Altına da iğneleyici yazılar yazsan, zaten herkes evde görmeyen duymayan kalmaz

Arıyorlardır onlar yeni bir Av. Görümcem de hamile bugün yarın doğuracak o bile bana ne sen nede çocuğun umrumuzda bile değilsin dedi
Şimdi böyle derler. Yarın bir gün siz iyi duruma gelin, çocuk büyüsün hemen 180 derece değişirler. Bunlar da gurur, namus, karakter olmaz. Benciller, vicdansızlar. Sizden bağımsız bir durum bu. Sizi tebrik ederim kararınızdan ötürü. Kimsenin mutsuz olmasını istemem ama sizin devam etmeniz sizin için daha karamsar bir tablo sunmuş, kendinize saygınızdan ve cesaretinizden ötürü tebrik ederim. İyi, kurnaz bir avukat bulun. Sizin hakkınızı sizi muhatap etmeden Söke Söke alsın.

Aynen. Konu sahibi keşke duyursa. İllaki akrabalardan eş dosttan konuştuğu vardır. Hamile halimle davayla uğraşıyorum, bana ve evladına bakmamak için kırk takla atıyorlar hiç utanmıyorlar falan dese, o laf alır başını yürür
Sadece biriyle konuşuyorum ondan alıyorum bu haberleri de onun da etrafa anlattığını düşünüyorum duyulmuştur ama duyulsa ne olacak beni suçluyorlar.

Bunu neden yapmadığını acıkcası ben anlamadım.
Konu sahibini çok ezmislerdir, elalem simdi ya benim yalan söylediğimi düşünürse, ya kötü kadın muamelesi görürsem diye düşünüyor bence. Hergün paylaşmasi lazım duymayan kalmasın diye ama

Back
X