- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezmısler ama kurtulmuş, sımdı ona kucak acan ailesiyle birlikte ve karnındaki bebegı yle kocaman bir haksızlığa ugramıs.Konu sahibini çok ezmislerdir, elalem simdi ya benim yalan söylediğimi düşünürse, ya kötü kadın muamelesi görürsem diye düşünüyor bence. Hergün paylaşmasi lazım duymayan kalmasın diye ama
Canlarım yapabilirim ama, ben onun çevresinden bir tek ailesiyle irtibattaydım. Gerisiyle beni hiç arkadaşlık ettirmedilerki. Aynı şehirde yaşamıyoruz Tanimiyorum yani kimseyi. Sadece bir tane akrabasını tanıyorum işte o anlatıyor bana, bide annesi var işte hatta annesi demişki bak bunun kaynanası bebek yok diyor yalanmı söylüyor bu gelin demiş. 6aylık hamileyim daha ötesi de yok bacılarım, ben evliliğim olsun şimdi de dahi namussuzlukda etmedim ki çocuğu yok sayıyor.Bunu neden yapmadığını acıkcası ben anlamadım.
Diyorum ya hergun heryerde boy boy paylaş. Yavruma anneannesi de yeter diye. Annesinin tek kuzusu, ahımız yerde kalmaz,,, falan filan hergun paylaş. Hicbirsey yapmamaktan iyidir. O lafları oradaki komşularına da söyle. Ne olabilir ki kapınıza mi dayanacaklar, ara polisi elinde delil olur. Tehdit mi edecekler savcılığa ver delil olsun,Ezmısler ama kurtulmuş sımdı ona kucak acan ailesiyle birlikte ve karnındaki bebegı yle kocaman bir haksızlığa ugramıs.
İnsan bebegı ıcın, onlara karsı onlar gibi olur. Ama konu sahıbı sadece sabaha kadar uyuyamamış.
Konu sahıbı neden hıcbısey yapmıyorsun bu insanlara karsı?
Onların sosyal medyada olan herkesi ekle bul. Onu da mı denemedin?Canlarım yapabilirim ama, ben onun çevresinden bir tek ailesiyle irtibattaydım. Gerisiyle beni hiç arkadaşlık ettirmedilerki. Aynı şehirde yaşamıyoruz Tanimiyorum yani kimseyi. Sadece bir tane akrabasını tanıyorum işte o anlatıyor bana, bide annesi var işte hatta annesi demişki bak bunun kaynanası bebek yok diyor yalanmı söylüyor bu gelin demiş. 6aylık hamileyim daha ötesi de yok bacılarım, ben evliliğim olsun şimdi de dahi namussuzlukda etmedim ki çocuğu yok sayıyor.
Adam ve sen kac yasındasınız?Canlarım yapabilirim ama, ben onun çevresinden bir tek ailesiyle irtibattaydım. Gerisiyle beni hiç arkadaşlık ettirmedilerki. Aynı şehirde yaşamıyoruz Tanimiyorum yani kimseyi. Sadece bir tane akrabasını tanıyorum işte o anlatıyor bana, bide annesi var işte hatta annesi demişki bak bunun kaynanası bebek yok diyor yalanmı söylüyor bu gelin demiş. 6aylık hamileyim daha ötesi de yok bacılarım, ben evliliğim olsun şimdi de dahi namussuzlukda etmedim ki çocuğu yok sayıyor.
Yapmak isteyen ozelden foto atar gene atar.O
Onların sosyal medyada olan herkesi ekle bul. Onu da mı denemedin?
Tabii ki velayet sende olacak, hiçbir katkısı olmadan sırf spermini verdi diye baba olunmuyor. Defolsun gitsin ordan. Defolsun küfürsüz olsun diye yazdım şu an burda s ile söyledim say.Merhaba hanımlar. Birkac defa poat açmıştım böyle. Eşim ve ben boşanma sürecindeyiz, sorsanız 2yıllık evlilik ama iş gereği çok ayrı kaldık, tabii birarada da olduk. beni defalarca aldatmış bunu öğrendiğim sırada hamile olduğumu öğrendim. Kavgalar tartışmalar, ben baba evine döndüm sağolsunlar bana kucak açtı annem babam. Onun ailesi de eşimin üzerine çok düşkün resmen tapıyorlar. Ne dese kabulleri Çok şımartılmış çok, yani birtek bana kötü değil mesela annesi bile sofra hazırlar kuş sütü eksik olmaz ama o eline sağlık bile demez, et pişse tavuk ister tavuk pişse et ister. Şu anda 6aylık hamileyim bir kere bile bebeğimiz ile ilgili aramadı sormadı daha iyisi evde bıraktığım şahsi eşyalarımın çoğunu sattığını öğrendim. Avukat aracılığı ile uzlaşma olacak gibiydi ben velayeti istedim orda bana cevap olarak ne maalum ilerde nafaka davası açmayacağı demezmi! Ben ondan ne maalum ilerde çocuğu bana göstermeyeceği demesini beklerdim ki böyle birşey yapmam zaten ama ben olsam ilk bunu düşünürdüm. Yani çocuk umrunda bile değil. Bi akrabasından da ailesinin benim hamile olduğumu gizlediklerini öğrendim. Yani çocuk falan yok diyorlarmış ya bu kadar gaddar olurmu insan yaa. Her gece yatarken düşün düşün sabahları uyanır uyanmaz düşün düşün yedim kafayı, bunada allah bi dur dermi yaa. Onun yüzünden hayatım allak bullak oldu
Aynen yapmak istemiyor. Kendisi bilir. Yarın o adam çocuk benden değil diye namusuna da laf atacak.Yapmak isteyen ozelden foto atar gene atar.![]()
Ne yapabilirimki işte mahkeme yürüyor. Onun da bacısı hamile bebekleri olacak yani onlar kendi hayatlarını sürdürüyorlar ama bizim burada karnım şiş etraf görüyor zaten boşanma celbi muhtarlık derken herkes duydu boşanacağımı. 80yasında bi nene var bizim apartmanda o bile bana laf çakıyor ezikliyor. Kocadan geldim ya hani ortada kaldım ya dedikodu malzemesi oldumEzmısler ama kurtulmuş, sımdı ona kucak acan ailesiyle birlikte ve karnındaki bebegı yle kocaman bir haksızlığa ugramıs.
İnsan bebegı ıcın, onlara karsı onlar gibi olur. Ama konu sahıbı sadece sabaha kadar uyuyamamış.
Konu sahıbı neden hıcbısey yapmıyorsun bu insanlara karsı?
HayırlısıNe yapabilirimki işte mahkeme yürüyor. Onun da bacısı hamile bebekleri olacak yani onlar kendi hayatlarını sürdürüyorlar ama bizim burada karnım şiş etraf görüyor zaten boşanma celbi muhtarlık derken herkes duydu boşanacağımı. 80yasında bi nene var bizim apartmanda o bile bana laf çakıyor ezikliyor. Kocadan geldim ya hani ortada kaldım ya dedikodu malzemesi oldum
Ben 24 o 26Adam ve sen kac yasındasınız?
22 yaşında evlendiniz, uzak kaldınız, zaten sorunlar var demişsiniz. Neye güvenip çocuk sahibi olmaya karar verdiniz? Bunu sizi anlamak için soruyorumBen 24 o 26
Profilde yalnış yazdım yaşı kusura bakmayınBen 24 o 26
Dogumkontrol hapı kullanıyordum bi yalnışlık yaptım heralde22 yaşında evlendiniz, uzak kaldınız, zaten sorunlar var demişsiniz. Neye güvenip çocuk sahibi olmaya karar verdiniz? Bunu sizi anlamak için soruyorum
Dogumkontrol hapı kullanıyordum bi yalnışlık yaptım heralde
[/QUOTE ama öğrendiğimde de sevindim
bende anlamıyorum torunu bu sonuçta değilmi? Ama oğullarına çok değer veren bir aile o ne yapsa doğru onlara göreCanım biliyorsun ki böyle diyince oğullarının hatalarini kapatacaklar. Bu hiç şaşmaz. Torunum yok ne demek. Bu kadın evinden mi getirmiş gibi saklıyorlar. Ne ayıp ya. İnşallah herkes duyar, konu sahibi de cirkeflikse çirkeflik yapsin. Nafakasini da alsın, cekismeliyse çekişmeli yapsın. O adam orda hayatına bakmasın
Keşke olaylar böyle gelismeseydi ama olan olmuş. Şimdi dik durun herkese karşı. Utanılacak, ayiplanacak birsey yapmadınız. Herkesin başına gelebilecek bir olay yaşadınız. Azıcık utanmaz olun. Seksen yaşında kadın bile sizi eziyorsa, buna yalnızca siz izin veriyorsunuz. Verin ağzının payını. Kaç yaşında kadınsın ben senin torunun yaşındayım, hiç mi utanmıyorsunuz beni üzmeye, diyin. Ne olacak ayıp mı olacak? Hayır. Ayy kimse kırılmasın üzülmesin diye birsey yok. Herkesin ağzının payını verin susturun. İlk fırsatta avukat buluyorsunuz, durumu anlatıyorsunuz, donuna kadar almak istiyorum diyorsunuz. O ne derse onu yapacaksınız. Siz asla muhattap olmayacaksınız onlarla. Sizi bez parçası gibi kapıya atamazlar. O çocuğu evden getirmediniz. Yaparken iyiydi mecbur bakmayaDogumkontrol hapı kullanıyordum bi yalnışlık yaptım heralde
Çok sağol, şükür allahıma bana güç kuvvet veriyor ama sürekli düşünmek beni çok yıpratıyorŞimdi böyle derler. Yarın bir gün siz iyi duruma gelin, çocuk büyüsün hemen 180 derece değişirler. Bunlar da gurur, namus, karakter olmaz. Benciller, vicdansızlar. Sizden bağımsız bir durum bu. Sizi tebrik ederim kararınızdan ötürü. Kimsenin mutsuz olmasını istemem ama sizin devam etmeniz sizin için daha karamsar bir tablo sunmuş, kendinize saygınızdan ve cesaretinizden ötürü tebrik ederim. İyi, kurnaz bir avukat bulun. Sizin hakkınızı sizi muhatap etmeden Söke Söke alsın.