Dusunmekten kafam patlayacak

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
236
103
36
Simdi benim erkek arkadasim vardi, ayrildik. 5 gun oluyor. Onceden de ayrilmistik, barismistik, bu kez temelli bitirdim artik kalbimde ve kafamda. Bu kez net.
Bu arada benim dogum gunum oldu, Kindle aldi bana hediye. Pahali hediye. Geri vermek istiyorum, ama cocuksu davranmak veya onun kalbini daha fazla yaralamakta istemiyorum. Ya ben napiyim, soyleyin lutfen. Artik kendimi o kadar kotu, karisik hissediyorum ki. Ha, niye geri vermek istiyorum cunku kendimi borclu hissediyorum baya. Utaniyorum. Kullanamam da, vicdanim agrir. Cunku benim yanlislarim yuzunden boyle karmasik durum yarandi.

Son düzenleme:
Hediyeyi göndermek istemen bana biraz saçma geldi. İlişkiyi sen bitirdiysen ve karşı taraf yaralıysa daha da yarasına tuz basmış olursun.

Pahalı bir hediyeyse biraz zaman geçtikten sonra kargoyla gönderebilirsiniz. Diğer normal hediyeleri vermek/almak çok saçma cidden
Kindle, 100-150$ en azindan. Bize gore pahali. Ama empati kurunca ne kadar kalbinin aciyacagini dusunuyorum, kargoyla da kotu olur ya... ben arkadasina vermeyi dusunuyordum. Ama en iyisi birsey yapmamak

Başka zaman olsa saçmalama hediye kullan derdim ama bazı erkekler o hediyeyi kullanıyor.
Arkadaşıma sevgilisi altın kolye almıştı. Ayrıldılar çocuk talep etmedi. Aradan epey zaman geçti kız satmış hediyeyi. Çocuk sürekli o bahaneyle arayıp istiyordu. Yapışan tipler de oluyor iki üç kuruş için.

Arkadaşımın başını cidden çok ağrıtmıştı.

Kindle, 100-150$ en azindan. Bize gore pahali. Ama empati kurunca ne kadar kalbinin aciyacagini dusunuyorum, kargoyla da kotu olur ya... ben arkadasina vermeyi dusunuyordum. Ama en iyisi birsey yapmamak

yahu pahalı mahalı almış mı sana tamam artık al ver mevzusu için iletişime geçmek çok saçma. kullan gitsin.

Iyi ki ayrilik depresyonuyla birsey yapmadim ve yapmiyorum. Gercekten durumu daha da sacmalastirirdim. 6 gun oldu, iyi dayaniyorum, ha gayret, 1 ay sonra vede 1 yil sonra kendimle gurur duyacagim herhalde.

Kargoyla ver diyen arkadaslar var, tamam ama ayni evde yasasaydik bir suru esyasi olsaydi bende, gonderirdim. Durum farkli

gönderme tabi ki. ayrılınca hediyeleri iade etme saçmalığını kim çıkardı bilmiyorum. çok gereksiz ve çocukça. hediye hediyedir.

Iliskiniz ne kadar suredir devam ediyor bilmiyorum ama ayrilinca hediye yollamalar cok cocukca.

Sizde ona benzer degerde bir hediye almis olsaydiniz simdi dusunmezdiniz mesela.
Kendi alamayacagiz yada "sizin icin " pahali olan seyleri kabul etmezseniz boyle dertleriniz olmaz. Ben hep oyle yaptim cok faydasini gordum.
Kendim ayni degerde bisey alamayacaksam o hediyeyi alipta kullanmam, ayrilinca da kullanamam.

K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…