Etrafında çok kız olan biri, ben de hiç dıkkat çekecek biri değilim oyüzden imkansızdıneden imkansız idi
Ben de bilmiyorum ama aklım karıştı napayım.Anacim biz nasil bilelim :)
Ego tatmini için bile olsa ben yanlış adres sayılırım. Ki bendeki bu hali fark etmesi olanaksızdır zaten. O da beni çok tanımıyor çünkü. En iyisi konuşup karar vermek dimi. Açıkçası ben hoşlanıyorum ama o başka niyetle yaklaşırsa psikolojim bozulur ondan korkuyorum.Sizdeki asagilik komplesini farketmis ve ego tatmini yapmak icin davet etmediyse hoslaniyor olabilir..bir cikin konusun.ve asla bu hallerinizi ona belli etmeyin.kendi degerinizi fark edin.kimse kimseden ustun degildir
Bozulmasin pskilojin guclu ol..dunyada hoslanacagin son erkek o degil oyle dusun ve rahat ol yaninda.Ego tatmini için bile olsa ben yanlış adres sayılırım. Ki bendeki bu hali fark etmesi olanaksızdır zaten. O da beni çok tanımıyor çünkü. En iyisi konuşup karar vermek dimi. Açıkçası ben hoşlanıyorum ama o başka niyetle yaklaşırsa psikolojim bozulur ondan korkuyorum.
Psikolojim şu yönden bozulur demek istedim, hani başka niyetle yaklaşır amacı başkadır ondanBozulmasin pskilojin guclu ol..dunyada hoslanacagin son erkek o degil oyle dusun ve rahat ol yaninda.
Etrafında çok kız olan biri, ben de hiç dıkkat çekecek biri değilim oyüzden imkansızdı
Yaşadığım olumsuz olaylardan dolayı bir güvensizliğim var aşamadığım.Neden bu kendinize guvensizliginiz? Ve adami da gozunuzde cok mu buyutuyorsunuz acaba?
Gonul gozudur onemli olan.
Öyle mi dersinizSenin kendinde göremediğin güzellikleri görmüştür sende belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?