Düşünmekten kafayı yemek üzereyim!

Hemen davet etmesi aklımı karıştırdı
Canım adam hemen davet etmeyecekte ne yapacak ? Çiftleşme dansı yapacak hali yok. Oturalim,tanısalim demek istiyor işte. Sanki ''günah dolu bir gece yaşayalım mı?'' demis gibi davraniyosun. Sende hoşlanıyorsan bi şans ver. Konusursunuz,anlaşırsaniz devamı gelir. Anlasamazsanizda illede nikahina alacak halin yok ya. Sen yoluna ben yoluma der geçersin. Niyetini konuşmadan anlayamazsin. Bu kadar takinti yapma lütfen. Ayrıca kendine güven. Belki çevresindeki kızlar kafasina uymadi. Seni daha mütevazı daha hanim hanim buldu o yüzden tanışmak istedi. Ne var bunda ? Rahat ol ve bi şans ver.

Teşekkür ederim. Tamamen masum bir şey de olabilir yani dimi :)

Teşekkür ederim. Tamamen masum bir şey de olabilir yani dimi :)
Adam tecavüzcü coskuna filan benziyo heralde. Kötü bi niyeti olsa bi yere davet etmezdi bence. Davete gerek olmadan yapardı ne yaparsa. Neden bu kadar tedirginsin ? Neyden korkuyorsun ?

Adam tecavüzcü coskuna filan benziyo heralde. Kötü bi niyeti olsa bi yere davet etmezdi bence. Davete gerek olmadan yapardı ne yaparsa. Neden bu kadar tedirginsin ? Neyden korkuyorsun ?
İncinmekten korkuyorum açıkcası. Amacının sadece vakit geçirmek olmasından. Ben böyle bir durumda çok üzülürüm, psikolojim bozulur çünkü.
Aklımı karıştıran, ben ilgi çekici şekilde giyinen full makyaj yapan biri değilim yani. Öyle insanlar da var etrafında. Bu yüzden neden ben fikri aklımı kurcaladı.

Kahveye hap atmadığı sürece sorun yok git bi kahve iç sevmek aşık olmak güzellikle alaksı yok ne demiş aşık Veysel güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa

Evet ben de tanımıyorum

Aklımı karıştıran, ben ilgi çekici şekilde giyinen full makyaj yapan biri değilim yani. Öyle insanlar da var etrafında. Bu yüzden neden ben fikri aklımı kurcaladı.

bunu okadar çok yazmışsın ki
belki adam çirkin seviyor demekten kendımı alamadım canım yaaa,

kendıne güven biraz

Adam belki mazbut istiyor ya da etrafında dönen değil uzak duran cazip geldi. Hem evlenek dememiş kahve içelim demiş. Belki de iki kelime konuşunca sen beğenmeye eksin.

Komplekslerinizi yenmeden özgüveninizi kazanmadan görüşmeyin kimseyle. Çok ezilirsiniz.
Önce kendinize saygı duyup sevin.
Ne demek beni beğenmez. Beğenmezse yatağını ayrı sarsın.
Evlenen tüm kadınlar dünya güzeli sanki.

Buyrun bakalım.
Bu da "kızlar kocamızı baştan çıkarıyor" diyen hamımlara kapak olsun.
Yok daha neler. Ne cüret bu?
Öyle moralim ve psikolojim bozuldu ki. Diyorum işte ben hep hareketlerime dikkat eden biriyim. Hiçbir şekilde ona baktığım dahi olmamıştı. Çok kötü bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…