Yaşım küçük değil cnmyaşın kaç ki canim ona göre yorum yapacagim:)
Yani belki de ama tedbirli olÖyle mi dersiniz
Merhaba düşünmekten kafayı yemek üzereyim fikir verir misiniz lütfen. Birkaç defadır gördüğüm biri var. Ben ondan daha önceden hoşlanmıştım ama imkansız diye uğraşmadım vazgeçtim benimle konuşmak isteyeceğini de asla asla aklıma gelmezdi. Ama benle konuştu. Kahve içmeye davet etti. Ben onu tanımadığım için çekiniyorum açıkcası.Nasıl biri hiç bilmiyorum. Korkuyorum da hayal kırıklığına uğramaktan. Ve şu zamanda güvenilecek insan çok az. Siz ne dersiniz
Ve ben o kadar kız içinde dikkat çekecek biri değilim. Neden böyle olmuş olabilir
Bu devirde her şey karşımıza çıkarken olumsuz düşünmemek elde değil. Bilmiyorum tariz mi ettiniz ama.Bnce guvenme tanimiyosn etmiyosun ya seni kacirirsa organlarini sokup satarsa ya irz dusmaniysa ya seni uyusturucu bataklina suruklerse ya psikopatin tekiysenolur nolmaz isini garantiye al derim canikim
Tariz ne demek kizBu devirde her şey karşımıza çıkarken olumsuz düşünmemek elde değil. Bilmiyorum tariz mi ettiniz ama.
Değil mi bir şey kaybetmemya canım senin kendine hiç güvenin yokki, bal gibi de sadece senden hoşlanmış olabilir, neden kendini hoşlanılmaya değer görmüyorsun, bence bu psikolojiden kurulmalısın önce, ve kahve içmeye çıkmalısın
İncilmekten korkuyorum açıkçası ama haklısınız konuşmadan da soru işaretleri gitmezBunu görüşüp vakit geçirmeden nasıl anlıcaksın ki ? Oturursun bi yerde sohbet edersin hal tavırına göre görüşüp görüşmemeyi seçersin. Belki çok iyi olucak belki amaç başka anlayamazsın zaman tanımadan
Allah çirkin şansı versin diye bir söz duymadınız mı?
Ha bn baktimda anlamina yok canim ignelemiyorum.saka yaptim ama bisi soyliyimmi cok haklisin guvenmemekle azicik emin ol arastir sorustur sonra cikmak istiyosan cikBu devirde her şey karşımıza çıkarken olumsuz düşünmemek elde değil. Bilmiyorum tariz mi ettiniz ama.
Güzel mesajınız için teşekkür ederim. Ben gerçekten kendimi sevme konusunda eksiğim. Yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. Bu duyguyu yenemedim.Bir de benim çok fazla sevgilim olmadı, olması fikrine de pek sıcak bakmıyorum. O yüzden ondaki tek amaç gezelim eğlenelim birşeyler yaşayalım ise çok incinirim, ben samimi ve gerçek duygularla hoşlandım çünküHem bu özgüvensizlikten,hem de önyargılarından kurtulman lazım.
Hemen kafanda yazmışsın senaryoyu be güzelim.Bir dur,tanış,görüş.Tahminlerle ilişki yürürmü yürümezmi diye karar mı verilirmiş.
Niye ben düşüncesini de at kafandan.Fırsat ver gör bakalım niye senmişsin.Niye olmayasın ki?Kendini sev.
Evet bilmiyorum abartıyor muyum ama güvenmek zor gerçektenHa bn baktimda anlamina yok canim ignelemiyorum.saka yaptim ama bisi soyliyimmi cok haklisin guvenmemekle azicik emin ol arastir sorustur sonra cikmak istiyosan cik
Öyledir umarımİlgilendiğini fark etmiştir. Seni tanımak istiyordur. Eve çağırmamış kahve içmeye çağırmış. Belki sen konuştukça ortak bir nokta bulamadığın için ondan soğuyacaksın, denemeden bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?