Düşünmekten kafayı yemek üzereyim!

Bunu görüşüp vakit geçirmeden nasıl anlıcaksın ki ? Oturursun bi yerde sohbet edersin hal tavırına göre görüşüp görüşmemeyi seçersin. Belki çok iyi olucak belki amaç başka anlayamazsın zaman tanımadan

Hem bu özgüvensizlikten,hem de önyargılarından kurtulman lazım.

Hemen kafanda yazmışsın senaryoyu be güzelim.Bir dur,tanış,görüş.Tahminlerle ilişki yürürmü yürümezmi diye karar mı verilirmiş.

Niye ben düşüncesini de at kafandan.Fırsat ver gör bakalım niye senmişsin.Niye olmayasın ki?Kendini sev.

sizi yatak odasına davet etmemiş kahve içmeye davet etmiş. şaşılacak bişey yok.
hem böylece kafa dengi olup olmadığını anlarsınız işinize gelmiyorsa gönderirsiniz.
baştan çözülür olay.

ya canım senin kendine hiç güvenin yokki, bal gibi de sadece senden hoşlanmış olabilir, neden kendini hoşlanılmaya değer görmüyorsun, bence bu psikolojiden kurulmalısın önce, ve kahve içmeye çıkmalısın

Bnce guvenme tanimiyosn etmiyosun ya seni kacirirsa organlarini sokup satarsa ya irz dusmaniysa ya seni uyusturucu bataklina suruklerse ya psikopatin tekiyse nolur nolmaz isini garantiye al derim canikim

Bnce guvenme tanimiyosn etmiyosun ya seni kacirirsa organlarini sokup satarsa ya irz dusmaniysa ya seni uyusturucu bataklina suruklerse ya psikopatin tekiyse nolur nolmaz isini garantiye al derim canikim
Bu devirde her şey karşımıza çıkarken olumsuz düşünmemek elde değil. Bilmiyorum tariz mi ettiniz ama.

Değil mi bir şey kaybetmem

İncilmekten korkuyorum açıkçası ama haklısınız konuşmadan da soru işaretleri gitmez

Bu devirde her şey karşımıza çıkarken olumsuz düşünmemek elde değil. Bilmiyorum tariz mi ettiniz ama.
Ha bn baktimda anlamina yok canim ignelemiyorum.saka yaptim ama bisi soyliyimmi cok haklisin guvenmemekle azicik emin ol arastir sorustur sonra cikmak istiyosan cik

Güzel mesajınız için teşekkür ederim. Ben gerçekten kendimi sevme konusunda eksiğim. Yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı. Bu duyguyu yenemedim.Bir de benim çok fazla sevgilim olmadı, olması fikrine de pek sıcak bakmıyorum. O yüzden ondaki tek amaç gezelim eğlenelim birşeyler yaşayalım ise çok incinirim, ben samimi ve gerçek duygularla hoşlandım çünkü
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın, kafam karışık olduğundan, tek başıma çözemediğimden.

İlgilendiğini fark etmiştir. Seni tanımak istiyordur. Eve çağırmamış kahve içmeye çağırmış. Belki sen konuştukça ortak bir nokta bulamadığın için ondan soğuyacaksın, denemeden bilemezsin.

Öyledir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…