dusunmekten kafayi yicem

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Bu kadar sorunun icinde elim kolum bagli sacma sapan.ev isleriyle ugrasip vakitimi tuketmekten cok dusunmeme ragmen hala kendime bi mesguliyet bulamamaktan kafayi yicem acil yardim edin

Pilates yapsan..
Nette bir sürü gebe pilates videosu bulabilirsin bence...

Kıyafet dik takı yap ev süsü yap posetlik yap yani çok yapılacak şey aslında

Dusunuyor aslinda kizlarim biraz buyusun onlarla bitlikte dovus sporu ogrenme niyetim var..
Ben musabik olarak judo yapiyorum. Judoyu tabi ki oneririm ama zaman harcamak icin degil yarismak icin. Size boks onerebilirim. Hem kafa dagitmak, dusuncelerden uzaklasmak hem zaman harcamak icin bire bir.

Tabi ki bunlar dogumdan sonra dedigin gibi onlar buyuyunce. Simdilik sadece plates

Kitap okuyun, telefonuza oyun yükleyin film izleyin. Gidebiliyorsanız bir kursa yazılın.

Suanki en buyuk sorunum esimin verdigi nafakayla gecinmem acilen ek gelir olacak ve bana mesguliyet olacak bir ise ihtiyacim var..cok arastirdim evden yapcak bir is bulamadim..
Kendime kucuk bir is kurayim diyorum bir turlu aklima yatan bir yer bulamadim..her gun ne yapsam ne etsem derdindeyim yapi olarak da amacsiz gayesiz bos durmsj hicc bana gire degil

Kendinize uygun meşguliyet bulacak sizsiniz?
Ne yapmaktan hoşlanırsınız mesela?

Düğün şekerleri bebek mevlüdü hediyeleri şeker hamuru kurabiyeleri geliyor aklıma evde yapılabilecek..kolay gelsin hayırlı doğumlar olsun inşallah. .

Bir kursa yazılın, benim bir müvekkilim güzellik-bakım ile ilgili bir kursa gitmişti. Şimdi kaş kontörü yapıyor, bir kaç güzellik salonu ile anlaşmış, gelen müşteriler kaş kontörü sorduğunda onu çağırıyorlar. Bazen evlere de gidiyor. Ciddi bir geliri var, tabi yaptığı bu iş sebebiyle eski eşinin dava açması sebebiyle nafakası iptal edildi. Ama aldığınız nafaka da çokta değildir zaten.Hem meşguliyet olur, hem gelir olur hemde birşeyler başarmanın hazzı ruhunuza iyi gelir.

Kendinize uygun meşguliyet bulacak sizsiniz?
Ne yapmaktan hoşlanırsınız mesela?

Sua en cok istedigim kucuk bir mutfak acip cesit cesit yemekler yapmak istiyorum cok basarili sayilam.ama..evde yapamiyorum yiyecek kimse yok..istedigim cok sey var ams hicbirini yapamiyorumm

Sua en cok istedigim kucuk bir mutfak acip cesit cesit yemekler yapmak istiyorum cok basarili sayilam.ama..evde yapamiyorum yiyecek kimse yok..istedigim cok sey var ams hicbirini yapamiyorumm

Yapın o zaman..
Bebeğinize odaklanın..
Allah sağlıklı uzun güzel ömürler versin bebenize de size de..
Onun için birşeyler hazırlayabilirsiniz..
Onun için yazılar yazabilirsiniz..
Ya da çok istediğiniz şo şeyler neyse yapabilirsiniz..
Yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız hazırlayın huzurevine götürün..
Kimsesiz çocuklar diyemiyorum hele de hamileyken psikolojiniz daha da bozulur..
Ya da arkadaşlarınızı çağırın..

Düğün şekerleri bebek mevlüdü hediyeleri şeker hamuru kurabiyeleri geliyor aklıma evde yapılabilecek..kolay gelsin hayırlı doğumlar olsun inşallah. .

Burda oyle seyler yokki sarms sarmayi borek manti yapmayi istiyorum burda kime nasil satcam bilemedim zaten cekingen biriyim yoksa gider bir kac is yeriyle anlasirdim

Ah kardesim oyle yalnizimki..igrenc bi mahallede oturdugumdan pazara carsiya gitsem goze batiyorum mecburi ihtiyaclar disinda evden cikmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…