Spor yapın
Ben musabik olarak judo yapiyorum. Judoyu tabi ki oneririm ama zaman harcamak icin degil yarismak icin. Size boks onerebilirim. Hem kafa dagitmak, dusuncelerden uzaklasmak hem zaman harcamak icin bire bir.Dusunuyor aslinda kizlarim biraz buyusun onlarla bitlikte dovus sporu ogrenme niyetim var..
Kitap okuyun, telefonuza oyun yükleyin film izleyin. Gidebiliyorsanız bir kursa yazılın.
Suanki en buyuk sorunum esimin verdigi nafakayla gecinmem acilen ek gelir olacak ve bana mesguliyet olacak bir ise ihtiyacim var..cok arastirdim evden yapcak bir is bulamadim..
Kendime kucuk bir is kurayim diyorum bir turlu aklima yatan bir yer bulamadim..her gun ne yapsam ne etsem derdindeyim yapi olarak da amacsiz gayesiz bos durmsj hicc bana gire degil
Kendinize uygun meşguliyet bulacak sizsiniz?
Ne yapmaktan hoşlanırsınız mesela?
Sua en cok istedigim kucuk bir mutfak acip cesit cesit yemekler yapmak istiyorum cok basarili sayilam.ama..evde yapamiyorum yiyecek kimse yok..istedigim cok sey var ams hicbirini yapamiyorumm
Düğün şekerleri bebek mevlüdü hediyeleri şeker hamuru kurabiyeleri geliyor aklıma evde yapılabilecek..kolay gelsin hayırlı doğumlar olsun inşallah. .
Evde oturan bir çok kadın bu durumdaSurekli okuyorum tv izliyorum ama bunlarda midrm bulandi..
Son gunlerde kk ne sarmis durumdayim
Yapın o zaman..
Bebeğinize odaklanın..
Allah sağlıklı uzun güzel ömürler versin bebenize de size de..
Onun için birşeyler hazırlayabilirsiniz..
Onun için yazılar yazabilirsiniz..
Ya da çok istediğiniz şo şeyler neyse yapabilirsiniz..
Yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız hazırlayın huzurevine götürün..
Kimsesiz çocuklar diyemiyorum hele de hamileyken psikolojiniz daha da bozulur..
Ya da arkadaşlarınızı çağırın..
Kıyafet dik takı yap ev süsü yap posetlik yap yani çok yapılacak şey aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?