dusunmekten kafayi yicem

once su bilgisayarimi tamir edeyim en yakin zamanda baslayim...bu sekilde sarma msnti satsbilirmiyimki
Tabii satarsın ilan sitelerine bulabildiğin her yere ekle.ben sana her konuda destek ve yardımcı olmaya da hazırım.aklına takılan herşeyi de bana sorabilirsin.yeter ki bişeyler başaralım en önemlisi bu

Küçük küçük tütüncüler oluyor buralarda cok var bilmiyorum oralarda da oyle mi.
Malzemeyi verecekler evde saracaksiniz parasi cok degil ama bence hem oyalar hem de uc bes bir seyler getirir.
Hayirlisi olsun insallah

kk nde bir arkadas yazmisti bende dusundum burdada kucuk tutunculer var ama hep kahve kosesinde satiyorlar ondan guvenilir bir yer bakcam tutun icenlere sorcam uc bes kurusta olsa bizi idare eder.canim tsk ederim

Tabii satarsın ilan sitelerine bulabildiğin her yere ekle.ben sana her konuda destek ve yardımcı olmaya da hazırım.aklına takılan herşeyi de bana sorabilirsin.yeter ki bişeyler başaralım en önemlisi bu

Canim ben yardimin destegin icin tsk ederim bir iki gun icinde pcyi yaptirayim irtibata gecelim yavas yavas bi baslangic yapayim..evde iki tane dikis makinamda var ufak tefek seyler de dikiyorum eger olursa onlarida nete koyarim

Canim ben yardimin destegin icin tsk ederim bir iki gun icinde pcyi yaptirayim irtibata gecelim yavas yavas bi baslangic yapayim..evde iki tane dikis makinamda var ufak tefek seyler de dikiyorum eger olursa onlarida nete koyarim
Süper olur hemde valla ne aklına geliyorsa ne bulursan koy açıkcası,sen pc yi yaptır detayları yine konuşuruz zaten.nihil'in de dediği gibi yurtdışından da ürün alıp satabilirsin.ama bu aralar malum dolar kurları yüksek olduğu için orada da fiyatlar türkiyeden pek farklı değil ama en azından ürün çeşiti fazla.hele ki buralarda çok bulunmayan ürünleri tercih edersen çok da iyi para kazanırsın.ilerleyen zamanlarda ben burada ki kendi toptancılarımdan da sana ürün sevkiyatı yaptırabilirim kargo ile.özellikle giyim ve ayakkabı düşünürsen bizimkiler sana da yardımcı olurlar fiyat konusunda.ben ayarlatırım yani.

Tsk ederim tatlim..

Bende aynen kendime değişiklik arıyorum sürekli kendimi yenilemek hem de baştan aşağı içten dışa Neler yapabileceğimi araştırıyorum ama değişiklik lazım bana hayata bağlanmalıyım yeniden

Tsk ederim tatlim..
Ne demek rica ederim,umarım herşey gönlünce olur.sonuçta aynı olmasa da hepimiz ne sıkıntılar yaşıyoruz ne sorunlarla boğuşuyoruz.o yüzden seni çok iyi anlayan biri olarak deneyimlerimle sana da destek olmak istedim umarım yararlı olur senin için.ben her zman herkes için (elimden gelen birşey olduğu müddetçe) yardımcı olmak isterim.umarım hepimiz bu çektiğimiz sıkıntılar sonunda güzel ve huzurlu bir hayata kavuşuruz.

Insallah canim benim.boyle dusunmen yardim sever olman cok guzel

Merhaba,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun kolaylık ve kuvvet versin. hepimiz aynı olmasa da benzer duyguları yaşıyoruz. sabit maaşlı bir işiniz olsun ya da olmasın değerlendirmenizi istediğim bir fırsat var. Lütfen önyargılı bakmayın ve yanlış anlamayın amacım herhangi bir şey pazarlamak değil.
Bu öylesine güzel ve büyük bir fırsatki dünyadaki bütün kadınlar buna sahip olsa hiç bir çocuk annesinden uzakta büyümez, hiç bir anne hayallerini ertelemek zorunda kalmaz diye düşünüyorum.
ilgilenirseniz lütfen bana ulaşın,anlatayım ; kabul etmezseniz de en azından fikriniz olsun.
sevgiler,kolaylıklar
umarım herşey gönlünüzce olur

Merak ettim nasil bir is bilgi vermemssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…