dusunmekten kafayi yicem

Baya uzakmisiz..o tarafta evde yapilcak isler daha kolay bulunur saniyorum.
( valla evden iş yapıyorum zaten yani işimi evden yürütüyorum artık ama yine de daha farklı bir uğraş bulmam gerekiyor sanırım.kursları falan araştırıyorum kafama göre bir kurs bulursam hemen başlıycam

evde kına posetleme bebek mevlut sekerı terlık susleme hastane cıkısı susleme nıkah sekerı gıbı seyler yapabılırsınız

evde kına posetleme bebek mevlut sekerı terlık susleme hastane cıkısı susleme nıkah sekerı gıbı seyler yapabılırsınız

Olsa yaparim arastirdim biraz ams buralarda yok..

Burda devren uygun fiyata bi camasirhane var orayi bile tutmayi dusunuyorum

toptan mal alıyorum cnm onları da internet üzerinden satıyorum.bay-bayan-çocuk karışık giyim genellikle

Hımm antalya da tanıdık toptancı yok maalesef.hani seni yönlendirmek açısından sordum da.ürün alabilmen için.çünkü ürünleri olduğunca uygun fiyata almalısın ki üzerine sende satış kar ı ekleyeceksin sonuçta.senin üzerine eklediğin miktarla piyasa fiyatı uyum sağlamalı, sen gidip normal piyasa fiyatından ürün alırsan üzerine koyacağın miktarla birlikte fiyat çok yükselir ve doğal olarak da satış oranın düşer.bunun için dengeyi çok iyi kurmak ve çok iyi araştırma yapmak lazım.öncelikle ne satabilirsin buna karar verelim.ve ne kadarlık bir bütçe ayırabilirsin ürün almak için.bence başta çok fazla alım yapma en azından küçük ölçek de bi dene baktın tutuyor ürünler satılıyor o zaman satış durumuna göre ayarlarsın.instagram ve facebook hesapları açarsın ürünleri resimlerini çekerek fiyatları ve açıklamalarıyla oralara eklersin.öncelikle tanıdıklarına falan tavsiye ederek takip listeni arttırırsın ki görüp almak isteyenler olsun.hatta letgo var şimdi en rövaşta.oraya da ürünleri eklersin ve satışlara başlarsın

Bu kadar sorunun icinde elim kolum bagli sacma sapan.ev isleriyle ugrasip vakitimi tuketmekten cok dusunmeme ragmen hala kendime bi mesguliyet bulamamaktan kafayi yicem acil yardim edin
merhaba. hastaneye ve sonrasında eve geleceklere bebeğiniz için Hatıra hediyesi düşünüyorsanız evde bu tarz ciciler hazırlayabilirsiniz. hem hazırı çok Pahalı oluyor hem Yapımı kolay meşgale olur size de. yaptıklarınızın fotosunu çekip sipariş de alabilirsiniz ..

Baslangc olarak uc yuz bes yuz yetermi..toptanci bulurum herhalde..nasil kazanabiliyormusun peki..face kullanmiyorum suan

Konu sahibi hamile ve esinden ayri, para kazanmak oyalanmak icin yardim istiyor siz ne diyorsunuz.

Bi tutuncuyle anlasip tutun mu sarsaniz acaba? Akmasa da damlar

Baslangc olarak uc yuz bes yuz yetermi..toptanci bulurum herhalde..nasil kazanabiliyormusun peki..face kullanmiyorum suan
Yeter tabiki dediğim gibi zaten çok fazla birşey alma çünkü önce bi deneme yap.küçük maliyetli ürünler bulmaya çalış.ilk başlarda ben de çok az bi bütçeyle başladım.2 senedir bu işi yapıyorum allaha şükür kazanıyorum da.kazandıkça mal alıyorum.bazen istekler doğrultusunda sabit müşterilerden sipariş doğrultusunda çalışıyorum.dediğim gibi sen ilk başta letgo dan başla satmaya.çevrende ki arkadaşlarına söyle onlarda kendi arkadaşlarına tavsiye etsinler.bu şekilde yavaş yavaş işlerin açılır ve gittikçe büyütürsün.face zaten kişisel olmasın iş hesabı tarzında aç.çünkü tanımadığın birçok kişide senin ürünlerinin müşterisi olacak.hatta yakı

once su bilgisayarimi tamir edeyim en yakin zamanda baslayim...bu sekilde sarma msnti satsbilirmiyimki

Onuda dusundum netten arastirdim sardiran birini bulamadim cekiniyorumda bir yere girip sormaya guvenilir temeiz bir yer bulursam sorucam
Küçük küçük tütüncüler oluyor buralarda cok var bilmiyorum oralarda da oyle mi.
Malzemeyi verecekler evde saracaksiniz parasi cok degil ama bence hem oyalar hem de uc bes bir seyler getirir.
Hayirlisi olsun insallah

Yurtdışı sitesi aliekspres ten çok uyguna ürün getirtip sanalpazar n11 sahibinden gittigiyordan satışa koyabilirsin, güzel kazanç getirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…