dusunmekten kafayi yicem

Ah kardesim oyle yalnizimki..igrenc bi mahallede oturdugumdan pazara carsiya gitsem goze batiyorum mecburi ihtiyaclar disinda evden cikmiyorum

Dua edin bol bol..
Herşeyin ilacıdır namaz ve dua..
Kiminle kalıyorsunuz evinizi değiştirme şansınız yok mu?

Cok guzel bi konuya degindin..benim istegimde bu zaten .ama istedigim islere baslangic yapamiyorum hep engeller.dediginiz iside yapabilcegim bir is degil..yemek yapmak istiyorum..aslinda bir yol arkadasim olsa belki daha kolay birsey yaparim cokda yalniz kalmisim.

Dua edin bol bol..
Herşeyin ilacıdır namaz ve dua..
Kiminle kalıyorsunuz evinizi değiştirme şansınız yok mu?

Cok dusundum bu hamile halinle nereye gideyim gidip kimsenin kahrini cekemem burasi kendi evimiz kira derdim yok.kizimla yalniz yasiyorum

Geçen gün instagramda görmüştüm, bir bayan evde hamur işi yapıyor. Hanımların günlerine sipariş alıyor, pasta-börek-poğaça falan ..Baya takipçisi vardı, resimlere bakılırsa baya da sipariş alıyor.Sosyal medya üzerinden bir sayfa açarak başlangıç yapabilirsiniz

Cok dusundum bu hamile halinle nereye gideyim gidip kimsenin kahrini cekemem burasi kendi evimiz kira derdim yok.kizimla yalniz yasiyorum

Allah yardımcınız olsun..
Yeni bebek bereketiyle gelsin..
Güzel günlerinizin başlangıcı olsun..

Onuda cok dusundum simdi nete mobilden baglaniyorum en yakin zamanda pc yi tamir ettirip denicem bakalim..internetlede cok alakam yoktur aslinda yinede denemek istiyorum

ne boş bir konu şükür edip otursanız mesela diyorum...boş bir vakit bulup ev işlerimi yapmak için neler vermezdim 1 haftadır çamaşırlarım askıda mesaide çalışmaktan canım çıktı kahveye vakitim yok ..hayy allahım ya...

Demesi kolay tabi..evlatlarim ve kendim icin birseylr yapma telasinda olmakmi acayip geliyor

Benimde boşluktan sıkıldığım zamanlar olacak mı acaba bi gün?...

Oluyor bazen... malesef butun planlarin hayatin alt ust olunca insan ne yapacagini bilemeyen bi saskina donuyor...bende kendimde OHAL ilan etmis durumdayim

Oluyor bazen... malesef butun planlarin hayatin alt ust olunca insan ne yapacagini bilemeyen bi saskina donuyor...bende kendimde OHAL ilan etmis durumdayim

kötü bi olay mı yaşadın?oyüzden mi dikkatini dağıtmak istiyosun.
kusura bakma kırmak için demedim de işte iş yoğunluğundan bi an imrendim.
ama tabi bi sıkıntın varsa bilemem arkadaşım, Allah yardımcın olsun.

Malesef bir kac ay icinde hayatimizin tum dengeleri alt ust oldu.esimle ayrildik bosanma asamasindayiz.bende suan isi bi ugrasi olan insanlara imreniyorum..bos durmaktan gayesiz olmaktan oldum olasi hazetmiyorum suandada herseyi bir kenara koyup bizim icin en onemli olan seye odaklandim hem kendimi iyi hissettirecek.bir ugras hem gelir elde etme derdindeyim ama ben ustune gittikce sanki nasibim kaciyor

Valla cnm ben de aynı dert hatta bununla ilgili konu da açtım bugün.ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum.ben de kafayı yemek üzereyim,konuşacak kimse yok,zaten bu şehirde kimseyi tanımıyorum bilmiyorum.eşimle sorunlarımız vss bende bir çözüm,amaç ve meşguliyet arıyorum.ne diyeyim umarım buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…