Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kimyasal olmuş olabilir mi?

Canımmmm
Inanıyorum olacak. Bende sen gibi çok ümitsiz günler yaşadım. Rabbim ummadığım anda nasip etti. Senin içinde rabbimin uygun gördüğü zamanı beklicez. Buda bir imtihan ben hamileyim ama kucağıma alamamak var. Rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz. Sabredicez şükredicez dua edicez.

Anlamadım ki,parçalı ağrılı diye bende şüphelendim ama bhcg <1.20 yazıyordu. 2 3 olsa öyle derdim.

geç yumurtlama yaşamış da olabilirsin canım.. adet olduğun ilk günden 14 gün önce ilişki oldu mu hatırlamaya çalış.. muhtemelen o gün yumurtan çatladı..

geç yumurtlama yaşamış da olabilirsin canım.. adet olduğun ilk günden 14 gün önce ilişki oldu mu hatırlamaya çalış.. muhtemelen o gün yumurtan çatladı..
Adet biter bitmez başladık adet olmadan 1 gün önceye kadar. Nedense tutmadı yumurtlama olmadan adet olunur mu ki acaba??

Selam kızlar, bizde bu hasreti 5 yıldır çekiyoruz, ne buhranlar, ne hayal kırıklıkları... Bir dolu. 2 aydır da kimyasal gebelik yaşadım. İlkini farketmedim ama ikinciyi farkettiğimiz için çöküşü fena oldu. Allah bidaa yaşatmaz inşallah. Ama ben yılmadım. Allah ın izniyle kavuşcam inşallah.

canım geçmiş olsun genetik testlerini yaptır kanındapıhtılaşma olabilir. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

canım geçmiş olsun genetik testlerini yaptır kanındapıhtılaşma olabilir. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Sağolasın canım amin testleri yaptırdık sonuç bekliyoruz şimdi 1.5 ayda çıkıyor sonuçlar. İnşallah çaresi olan bişey çıkar. Sebepsiz infertilite cümlesini duymak istemiyorum artık. Allah herkese çaresi bulunan dert versin.

Amin
Kimyasal bile olsa hamile kalmışsın sebepsiz infertilite demezler. Pıhtılaşma varsa iğneni kullanırsın en azından çaresi olan bir şey.

🖐Kızlar bende 1 yıllık evliyim. 32 yasındayım. Bekarken, evliyken kadın doguma cok sık giderdim. Butun kontrollerimi yaptırırdım. 1 yıl sonunda bebek istemeye basladık tekrar doktora gıttım. Hıc bisey yok dendi. Normal yollarla dene olmazsa 1 sene sonra gel dedi. Ben adetımden 2 hafta sonra tekrar adet olunca doktora gıttım. Hormon testı istedi. fsh. 18 lh. 75 estradıol. 350lerdeydı amh 0.11 cıktı. hepsı tavan yapmıs. doktor menopuzun esiğindesin dedi. Normal yolla cocugun olmaz hemen tup bebek yaptır dedi. Ben tabi aglayarak cıktım.. Daha önce muayene olan doktorlar nasıl olduda anlamadı o zaman dedim. Cok ofkelendım. Gıdıp hepsine hesap sormak istedim. Tup bebekle tanısmamda boylece basladı. Malesef tup bebek doktorları anladı. Cok doktor arastırdım. Ozel devlet. Malesef bende corona ya denk geldim. O surecde İbrahim saraçoğlu kurlerını yaptım. Cok faydasını gordum. Tup bebege kadarda vucudumu hazırladım. Doktora gıttıgım de degerlerım gercekten cok dusmustu doktor ne kullandın dedı. ama yumurta yine az dedı. Onun ıcın apar topar basladık. Benım surec cok hızlı oldu ıgneler vs vucudum hemen tepki verdi. 4 yumurtam toplandı 3. Dollendı 2 si 5.gun emrıyosu oldu. Cok iyi kalite dedı doktor. 1 tane Taze transfer oldum. Bı tanede donduruldu. Maalesef negatif sonuc aldım. Sımdı adet olunca doktor gel konusalım dedı. Hemen 2.tedevıye baslamıcam. 1 ay en fazla ertelıcem. Biraz kendimi biraz vucudumu dinlendiricem maddi manevi cok yıprattı bu surec. Onun ıcın sizde ertelemeyin. Maalesef azalmıs yumurta rezervı gun gectıkce aleyhimize isliyor... Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

Yaa canım benim Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bir mucize olur belki Allah nasip eder ikinciye başlamadan hamile kalırsın.
Allah yardımcın olsun maddi manevi çok zor bu süreçler.

Insallah olumlu sonuç alırsınız 2. Denemede.. Bu 0.11 çikan amh öncesinde hiç baktırmış mıydınız? Ya da fsh lh daha once bakılmış mıydı ne kadar süre önce bakılmıştı

Hayır cnm malesef ultrason muayenesı yapılmıştı ondada cok rahat yumurta rezervı gorulur demıstı ama malesef anlamadı doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…