Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de bilerek insanın gözüne sokanlar oluyor onlar beni çok üzüyor yoksa herkesin hakkı anne olmak rabbim dileyen herkese nasip etsin İş ortamında bir arkadaş baya bir gözüme sokmuştu eve kendimi zor attım hüngür hüngür ağladım

Kızlar bende geldiiiimmm
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim . 2 yıl vajinismusla geçti zaten . Yeneli de 5/6 ay oldu 4 aydır bebek istiyoruz ama olmadı :/ öyle işte..
Hoşgeldin
Senki vajinusmusu yenmişsin bebeğinde olur canım inşallah. Hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Amin amin canım. Biz seninlede konuştuk senin topiğede yazmıştım ben. Anlamayan anlamıyor işte. Sen çok takıyorsun diyorlar. Gelde takma ☹

Ama ben bu zamana kadar ıslaklık olmasına rağmen sıkıntı olmasın diye kayganlaştırıcı kullandım o beni yaktı.. sonra bebeyağı kullandım şimdi onlar bebeğe engel olur diyorlar.. bu ay kullanmadım hiç bşy
Hoşgeldin
Senki vajinusmusu yenmişsin bebeğinde olur canım inşallah. Hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Hoşbuldum canımm inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı boy boy bebeleri oluurrr

Ben daha yeni yaşadım profilede yazmıştım hatta. Kız grlmiş bana hamileliğini söylüyor iyi güzel dedim. Midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum diyor.
Ben şekerimden dolayı bebeğime bir şey olmasın diye ayşarca ekmek yemedim tatlı canım çekti yemedim. İlk denemede hamile kalmış gelmiş bana dertleniyor. Tamam ben üzülüyorum diye millet çocuk yapmasın demiyorum am az saygı canım.

Kız spiral takıyorlar yollar kapanıyor o gelecek bebek yine geliyor. Kremler akıntıyla çıkıp gitmiştir bile. İnşallah

Sorma canım bugün sana dedim ama benim adetim de gelmedi.. içim içimi yiyor nolur mucizemiz gerçekleşse allahım nolur.. artık çok yoruldum çok yıprandım...
Hadi bakalım topiğin ilk hamilesi geldi bile. Ne zamn günün canım. Geçtiyse test yap yarın. Belirtin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…