- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Evet bacım onu cekilcem sonra bakalım neler olacak
Bir de bilerek insanın gözüne sokanlar oluyor onlar beni çok üzüyor yoksa herkesin hakkı anne olmak rabbim dileyen herkese nasip etsinİnşallah. Bakma size moral veriyorum ama bende aynıyım ki. Millet hamileyim dese gözümden yaş pıt akıyor. Hamile birini görmek istemiyorum. Evlendim evleneli ben uğraşıyorum, etrafımda kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile. Ben daha yeni farkettim kendimi yıprattığımı.
Rahim filminden sonra olmaz ise aşılamaTüp bebeğe mi baslacaksin
HoşgeldinKızlar bende geldiiiimmm
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim . 2 yıl vajinismusla geçti zaten . Yeneli de 5/6 ay oldu 4 aydır bebek istiyoruz ama olmadı :/ öyle işte..
Rahim filminden sonra olmaz ise aşılama
İnşallah canm. Senin durumlar nasılHakkında hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın hemencecik
Amin amin canım. Biz seninlede konuştuk senin topiğede yazmıştım ben. Anlamayan anlamıyor işte. Sen çok takıyorsun diyorlar. Gelde takma ☹Kıyamam yabaşın sağolsun Rabbim yavrunla cennette kavuştursun seni orda sana şefaat edecek inşAllah...Rabbim seninde ,burdaki bütün kardeşleriminde gözyaşlarını tez zamanda dindirsin bende geçen sene kürtaj oldum ama seninki dahada zor...
Allah herşeyin sabrını veriyor
Bende herzaman derimki olupda kaybetmek , olmamasından çok daha zor o yüzden Rabbim hayırla sağlıkla kavuşacağımız evlatlar nasip etsin hepimize amin❤
Olur inşallah güzel düşün.Rahim filminden sonra olmaz ise aşılama
Olur inşallah güzel düşün.
Bende öyle sandım ama malesef.İlk ilişkimde hamile kalacağımı sanıyordum oysaki
Hoşbuldum canımmHoşgeldin
Senki vajinusmusu yenmişsin bebeğinde olur canım inşallah. Hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Ben daha yeni yaşadım profilede yazmıştım hatta. Kız grlmiş bana hamileliğini söylüyor iyi güzel dedim. Midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum diyor.Bir de bilerek insanın gözüne sokanlar oluyor onlar beni çok üzüyor yoksa herkesin hakkı anne olmak rabbim dileyen herkese nasip etsinİş ortamında bir arkadaş baya bir gözüme sokmuştu eve kendimi zor attım hüngür hüngür ağladım
Kız spiral takıyorlar yollar kapanıyor o gelecek bebek yine geliyor. Kremler akıntıyla çıkıp gitmiştir bile. İnşallahAma ben bu zamana kadar ıslaklık olmasına rağmen sıkıntı olmasın diye kayganlaştırıcı kullandım o beni yaktı.. sonra bebeyağı kullandım şimdi onlar bebeğe engel olur diyorlar.. bu ay kullanmadım hiç bşy
Hoşbuldum canımminşallah hepimizin hayırlı sağlıklı boy boy bebeleri oluurrr
Hadi bakalım topiğin ilk hamilesi geldi bile. Ne zamn günün canım. Geçtiyse test yap yarın. Belirtin var mıSorma canım bugün sana dedim ama benim adetim de gelmedi.. içim içimi yiyor nolur mucizemiz gerçekleşse allahım nolur.. artık çok yoruldum çok yıprandım...
Ayyyyy herseye razıyımOrası hiç belli olmazetrafında dönerken yoruldum dersin
ahhhh canım.. geç evlendim.. en büyüğünüz belkide benim... 45 yaş... rabbim büyük.. bizede nasip olur inşallah
Belirtim var ama adet yok henüz benim normal yolla olması biraz güç yinede bir umut işte canım.. Benim tek tüpüm var...Hadi bakalım topiğin ilk hamilesi geldi bile. Ne zamn günün canım. Geçtiyse test yap yarın. Belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?