- Konu Sahibi agresifkiz
-
Geçmişi ile kabullenemeyecekseniz ayrılın
Seviyorsanız geçmişi ile hataları ve doğruları huyu suyu ile sevip kabulleneceksiniz
Sen mutlumusun onu düşün ona göre karar ver
Ayrıl bu iş olmaz.. Cinselliği yaşadığı için değil kafalarınız farklı anlaşamazsınız sen daha muhafazakarsın o daha rahat bunun gibi çok konuda anlaşmazlığa düşersiniz herkez yoluna baksın kendi kafasında insanlarla
Bugün kabullensen yarın yeniden hortlarOnunla mutluyum.
Şu an kabullenemedim ama kabullenir miyim diye düşünüyorum.
Dizin ve onun cinselliğe bakışınız farklı.
Siz dini inanç ve özel olmadı gerektiği için özel buluyorsunuz.
Ama o sevgili olduğu sürece bu doğaldır diyor ve yaşıyor.
Hayat görüşünüz farklı kısaca.
Zaman tanıyın kendinizeOnunla mutluyum.
Şu an kabullenemedim ama kabullenir miyim diye düşünüyorum.
Peki bunu size pişmanlık olarak mı anlattı yokss olabilir bir şey gibi mAslında benim bu kadar şaşırmamın sebebi bu çünkü kendisi de muhafazakar orucunu tutar camiye gider cumaları kaçırmaz ama bunu öğrenince yıkıldım biraz.
Abartmıyorsun ama sonuçta onun geçmişi yargılama hakkın yok....
Eğer sürekli beynini kemirecekse bu düşünce(ki öyle olacak)iliskiniz daha fazla ilerlemeden düşün derim...
Ayrica çok yenisiniz ölç tart bakalım belki uyusamadıgınız anlaşamadığınız yönleriniz olabilir....
Abartmıyorsunuz bu bir tercih meselesi dediğiniz gibi. Siz sizin gibi düşünen insanlarla olmalısınız
Hayata bakisiniz farkli. Bence de ayrilin ...
Peki bunu size pişmanlık olarak mı anlattı yokss olabilir bir şey gibi m
Zaman tanıyın kendinize
Bir hafta falan bahane bulun görüşmeyin telefon mesaj olayını da asgari de tutun ona göre karar verin
Sırf sizden önce bir hayatı vardı diye beraber oldu diye yargılayacaksanız baştan kaybettiniz demektir.. onceki hayatında siz yoktunuz tanımıyordu bunu kabullenmelisiniz. Bence gayet olgun biri ki anlatmış yalan soyleyebilirdi sende benim icin ilk olacaksin diye klişe bir laf uydurabilirdi.. bence ona şans vermelisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?