- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yani soylemiyeyim diyorum ama duramiyorum. Belki de namazlari kcirmamasinin sebebi tovbe ettigi icindir :) Sizin icin onemli bir durum ve ileride degismeyecek emin olun. Kendinizi kafa yapinizi degistirmeniz lazim ki niye boyle birsey yapasiniz. Ayrilin derim ben ve sizin gibi dusunen (ki boyle dusunmeniz cok ama cok normal ben de sizin gibi dusunuyorum acikcasi) biriyle gorusmelisiniz. Unutmayin hic kimse bulunmaz Hint Kumasi degildir. "Yeri doldurulamaz "diye birsey yok. Eminim sizin kafaniz da birisini bulabilirsiniz. Bosuna bu guzel yasinizi strese girerek gecirmeyin. icinize sinmeyen herseyden uzak durun. Bulunmaz Hint kumasi degiller!Aslında benim bu kadar şaşırmamın sebebi bu çünkü kendisi de muhafazakar orucunu tutar camiye gider cumaları kaçırmaz ama bunu öğrenince yıkıldım biraz.
Öyle kimseyle birlikte olmamış bir adamı ancak 18 yasında evlenirsen bulursun. Yani oda 18-20 olursa. Şuan zor gibi. İsteğin normal, Sen öylesin öyle istiyorsun... Hem seveceksin hem bakır olacak kendinden küçük olursa belki. Onun dışında yüzde kaç ki bulma ihtimaliniz. Ayrıca erkeklerin en çok uymadığı dini kural cinselliktir. Namaz oruç cumaya gitme bunlara uyan çok.Merhaba arkadaşlar.
Düşünmekten başıma ağrılar girdi. Muhtemelen çoğunuz için dert olmayabilir ama lütfen yargılamadan önce belirteyim bu benim hayat görüşüm değerlerim ve inancım. Herkesin fikrine yaşam tarzına da saygım sonsuz. Lütfen ona göre yorum yapın.
Sevgilimle bir ilişkiye başlayalı 4 ay gibi bir süre oldu. Ben 24 yaşındayım ve bugüne kadar kimseyle beraberliğim olmadı. Hep isteğim tek bir kişiyle doğru kişiyle hayat boyu devam etmekti tabi kader kısmet. Şimdilik her şey yolundaydı ta ki dün yaptığımız konuşmaya kadar. Konu eski sevgililerden açıldı. Benim zaten olmadığını biliyordu kendisi ama ben ona sormamıştım dün ilk kez konuştuk. Sonra konu cinselliğe geldi. Ben hep hayatım boyunca cinselliği hem dini inancım gereği hemde özel olduğunu düşündüğüm için evleneceğim insanla ilk kez tatmak istedim ve onunda benimle ilk kez yaşamasını istedim. Dün konuşurken öğrendim ki eski sevgilisiyle ilişkileri boyunca birliktelikleri olmuş. Aşırı hayal kırıklığına uğradım ama belli etmedim yargılamadım bana düşmez geçmişte kalmış. Ama fark ettim ki içim içimi yiyor başkasına dokunmuş olduğunu düşününce. Böyle şeyleri ilk başkasıyla yaşadığını bilmek canımı çok sıktı. Ona belli etmiyorum ama farkındayım beni etkiledi bu durum. Onu seviyorum da ama sürekli aklıma da geliyor. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım kimseye açamıyorum da durumu ne olur bir akıl verin.
Hazmedebilecek olsaydınız bence bu konuyu acmazdınız.Evet bu bizim için sorun olur mu bende bunu düşünüyorum hazmedebilecek miyim emin değilim .
Senden de bekleyecektir bunu emin ol.
Ama bana kalırsa bu iş olmaz gibi .
Baştan içine sinmeyen şeyler duyup görmezden geleceğini, unutmaya çalışacağını sanıyorsan yanılıyorsun .
Daha dün bir bugün iki ne çabuk cinsellik konularına girdiniz öyle.
Ben bi son goremiyorum
Hazmedebilecek olsaydınız bence bu konuyu acmazdınız.
Ondan bu yuzden ayrilmaniz da cok mantikli olmaz.bence su an yeni oldugu icin boyle hissediyorsunuz zamanla alisacaksiniz .bir de ayrilmayi hic istemiyorsunuz anladigim kadariyla
Öncelikle şunu söylemek isterim ki geçmişinde hiç birlikteligi olmayan erkek sayısı neredeyse bir elin parmaklarını geçmez. Birlikte olmayan bir erkek bile genelde hayır olmadım demez. Eğer senin muhafazakâr olduğunu biliyorsa bir ihtimal yalan soyleyebilir. Eğer kafandan silmeyi becerebiliyorsan psikolojik destekle falan ilişkinı surdurmeye devam et derim. Ama sürekli aklını kurcalayacaksa bitirmek en mantıklı seçim . Ama ilk söylediğimi lütfen aklından çıkarma. "Evlenmeden bir başka kadınla birlikte olmayan erkek yoktur "
Simdi boyleyse birazdan daha cok kisitlar sizi. Sonunuzu gormuyorum.Ona evlenmeden böyle bir şey istemediğimi söyledim sen nasıl istersen dedi ama bilmiyorum
Klasik ama bu devirde onu yasamayan kisi bulmak zor dinine bagli ve ibadetini yapan genc bulmak bile zor..
Sen istemezsen olmaz ki severse saygi duyar ve sorun cikmaz.
Aklina gelicekse sana da zor akisina birak hayat plana gelmiyor.
4 ay çok kısa bir süre.Onu seviyorum ve onunda beni sevdiğine inancım tam. Sadece bu konu aramızda soğukluk yaratmasın istiyorum.
4 ay çok kısa bir süre.
Bence sevgi bu kadar kısa zamanda olacak bşy değil.
Şu an siz duygusal olarak kopmak istemiyorsunuz.
Tamam ,geçmişte kalmış yaşanmış bitmiş gitmiş bir olay .. unutabileceksen devam et canım...Ona evlenmeden böyle bir şeye karşı olduğumu söyledim sen nasıl istersen öyle olur dedi. Ve bunu konuşmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum ortada ayıp bir şeyde yok bence. Sorup öğrenmek yanlış değil aksine başta konuşulmalı bence.
Siz bilirsiniz.Ona çok değer veriyorum böyle bir sebepten kaybetmek istemiyorum doğrusu. Geçmişi geçmişte bırakayım diyorum ama kafam karışık.
Tamam ,geçmişte kalmış yaşanmış bitmiş gitmiş bir olay .. unutabileceksen devam et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?