- Konu Sahibi agresifkiz
-
Soruldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okumadim.
Ama kendisi sizdende aynı şeyi isterse?
Yani siz bunu kabul edemiyprsunuz ama daha büyük sorun bence zamanla sizden de bu konuda esneklik gostermenizi isteyebilir.
Yani kafalarınız bencede asıl bu sebeple uyusmuyor.
Konustunuz mu bilmiyorum ama asıl bunları konuşun.
Ömür boyu için içini yiyecekse yolun başındayken bitir derim.
Ayrıl. Kendin gibi muhafazakar biri çıkar karşına. Onla uygun değilsiniz bir birinize.
Sana hak veriyorum fakat şunu sormak istiyorum "şimdiki sevgilin haricinde evlenecegin herhangibirinin bir başka bayanla birlikte olmadığını ve sana dürüst olup olmadığını nerden biliceksin"
muhafazakar geçinib her haltı yiyen erkeklerden işte. İlk kez mi böyle tipler görüyorsun.Aslında kendisi de dinine düşkün biri ibadetlerini yerine getirir ama nasıl böyle bir şey yapmış aklım almıyor. Yargılayamam da onun hayatı ama aramıza soğukluk girerse devam edemem onu biliyorum.
Ooohooo hangimiz ev erkeğiyle evlendik ki :) bunları irdeleyecek olsam eşime gözümün ucuyla bile bakmazdım. Dosyası bir hayli kabarık . Bide özel üniversitede okumuş ,şımarık bir çocuktu .hatta üniversitenin son iki yılını benimle evliyken okudu .hiç umrumda değil ,bi temiz hamama girdi mi kimsenin izi kalmaz teninde :) önemli olan ruhundaki dokunuşlar .oraya da baktım ,temiz lan bu çocuk dedim :) aldım nikahıma :) bana ne benden önce ne b.k yemiş!
muhafazakar geçinib her haltı yiyen erkeklerden işte. İlk kez mi böyle tipler görüyorsun.
Sen bakır değilsin ben böyle bir şeyi kabul edemem diyin ve gidin. Hep erkekler mi yapacak yaa...
Bence bir çok defa düşün derim.. Dediğin gibi yapmayan erkek gerçekten yoktur arkadaşım, yaptım diyip dürüst olanda çok azdır bunuda belirtimEvet bunu da düşündüm. İstese yalan da söylerdi ama dürüst oldu. Üstelik bunu yapmayan erkek yok gibi bir şey. Bunun yüzünden onu harcamak saçmalık da olabilir.
Bence bir çok defa düşün derim.. Dediğin gibi yapmayan erkek gerçekten yoktur arkadaşım, yaptım diyip dürüst olanda çok azdır bunuda belirtim
Büyük ihtimalle etmezdi ama size ederim geçmiş geçmişte kalmış der. Ne desin başka sizden eminseEvet hep kadınlara yapılan bu aslında.
Aklıma ona ben başkasıyla olmuş olsaydım benimle devam eder miydin diye sormak da geldi ama henüz fırsatım olmadı.
Büyük ihtimalle etmezdi ama size ederim geçmiş geçmişte kalmış der. Ne desin başka sizden eminse
Sürekli aklınıza gelecekse ayrılın. Ama kabullenirim derseniz devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?