Düşünmekten yoruldum ne olur bir bakın?

Evlenmeden böyle bir şey olmayacağını istemediğimi söyledim. Sen nasıl istersen öyle olur istemediğin bir şey yapmam sana istemem de dedi.

Ömür boyu için içini yiyecekse yolun başındayken bitir derim.

Ayrıl. Kendin gibi muhafazakar biri çıkar karşına. Onla uygun değilsiniz bir birinize.

Sana hak veriyorum fakat şunu sormak istiyorum "şimdiki sevgilin haricinde evlenecegin herhangibirinin bir başka bayanla birlikte olmadığını ve sana dürüst olup olmadığını nerden biliceksin"

Ayrıl. Kendin gibi muhafazakar biri çıkar karşına. Onla uygun değilsiniz bir birinize.

Aslında kendisi de dinine düşkün biri ibadetlerini yerine getirir ama nasıl böyle bir şey yapmış aklım almıyor. Yargılayamam da onun hayatı ama aramıza soğukluk girerse devam edemem onu biliyorum.

Ooohooo hangimiz ev erkeğiyle evlendik ki :) bunları irdeleyecek olsam eşime gözümün ucuyla bile bakmazdım. Dosyası bir hayli kabarık . Bide özel üniversitede okumuş ,şımarık bir çocuktu .hatta üniversitenin son iki yılını benimle evliyken okudu .hiç umrumda değil ,bi temiz hamama girdi mi kimsenin izi kalmaz teninde :) önemli olan ruhundaki dokunuşlar .oraya da baktım ,temiz lan bu çocuk dedim :) aldım nikahıma :) bana ne benden önce ne b.k yemiş!

Sana hak veriyorum fakat şunu sormak istiyorum "şimdiki sevgilin haricinde evlenecegin herhangibirinin bir başka bayanla birlikte olmadığını ve sana dürüst olup olmadığını nerden biliceksin"

Evet bunu da düşündüm. İstese yalan da söylerdi ama dürüst oldu. Üstelik bunu yapmayan erkek yok gibi bir şey. Bunun yüzünden onu harcamak saçmalık da olabilir.

Aslında kendisi de dinine düşkün biri ibadetlerini yerine getirir ama nasıl böyle bir şey yapmış aklım almıyor. Yargılayamam da onun hayatı ama aramıza soğukluk girerse devam edemem onu biliyorum.
muhafazakar geçinib her haltı yiyen erkeklerden işte. İlk kez mi böyle tipler görüyorsun.

Çok güzel yazmışsınız içime su serptiniz. Biliyorum onunda içi çok temiz ve beni gönülden seviyor. Ben çok takıntılıyım işte. Onu seviyorum kaybetmek istemiyorum.
Teşekkür ederim.

Sen bakır değilsin ben böyle bir şeyi kabul edemem diyin ve gidin. Hep erkekler mi yapacak yaa...

Evet hep kadınlara yapılan bu aslında.
Aklıma ona ben başkasıyla olmuş olsaydım benimle devam eder miydin diye sormak da geldi ama henüz fırsatım olmadı.

Evet bunu da düşündüm. İstese yalan da söylerdi ama dürüst oldu. Üstelik bunu yapmayan erkek yok gibi bir şey. Bunun yüzünden onu harcamak saçmalık da olabilir.
Bence bir çok defa düşün derim.. Dediğin gibi yapmayan erkek gerçekten yoktur arkadaşım, yaptım diyip dürüst olanda çok azdır bunuda belirtim

Evet hep kadınlara yapılan bu aslında.
Aklıma ona ben başkasıyla olmuş olsaydım benimle devam eder miydin diye sormak da geldi ama henüz fırsatım olmadı.
Büyük ihtimalle etmezdi ama size ederim geçmiş geçmişte kalmış der. Ne desin başka sizden eminse

Sürekli aklınıza gelecekse ayrılın. Ama kabullenirim derseniz devam edin.

Abartıyorsun, sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki..
Eğer onu isteseydi; şuan seninle değil onunla olurdu hergün ilişkisine de girerdi. Çokta işine gelirdi bu durum bir erkek olarak.
Bu şekilde düşün; şuan onunla değil seninle.
Eğer kabullenmeyip; bu sürekli kafanda yer edecekse hiç ilişkine devam etme ya da bunu onunla güzelce paylaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…