düşünmekten yoruldum

yazıklar olsun size ya. işiniz var aileniz arkanızda. siz ise gidip çocuğun moraran koluna fondoten sürüyorsunuz. yarın o dayaklar devam ettikçe ama çocuğum terbiye oluyo diye avutursunuz kendinizi. benim annem olsanız sizden utanırdım.

demeyin böyle nolur bi abla yada kardeş gibi dogru yolu gösterin bana

sevmeyi sevmiyormu dersen evet çokta seviyor bunu görüyorum ama bir o kadarda bagırıyor şimdiden çocugu terbiye ediyormuş.
Terbiye anlayışına bak! Ben inanın sizdeki soğukkanlılığa inanmak istemiyorum. Sizi tanısam inanın 1 dakika beklemezdim istismar şikayeti için. Dönüp dönüp baştan okuyorum kolları morardı fondöten sürdüm kısmını... Ya benim çocuğumun kolu duvara değip acısa o duvarı dövüyorum.Nasıl içiniz alıyor?

O zaman bakmayın ardınıza. Yazık günah size de bebeğinize de, mesleğiniz de varmış hem

ailem geliyor yanıma şuanda eve gidip bebegimide alış çıkacagım ama nasıl bir kıyamet kopartır veya saldırır mı bilemiyorum.

almıyor zaten bende yapma etme dediğimde karışma lan o benim çocugum diyor benim artık sevgiden çok senden korkum var dediğimde ben bu evin erkeğiyim korkacaksın tabi diyor.

almıyor zaten bende yapma etme dediğimde karışma lan o benim çocugum diyor benim artık sevgiden çok senden korkum var dediğimde ben bu evin erkeğiyim korkacaksın tabi diyor.
Hic kibarlık etmeyeceğim tükürürüm onun erkekliğine.
Evin erkeği dediğin karısını çocuğunu sarar sarmalar. Morluk diyorsunuz hanımefendi. Keşke o zaman darp raporu alsaydınız.

Yaziklar olsun normalde kimsenin anneligine laf edecek haddi bulmam kendimde ama o igrenc kocaniz ne kadar sucluysa siz onu birakip gitmediginiz cocugunuzu koruyamadiginiz icin bin kat suclusunuz.o cocuk size emanet emanet cok uzuldum cocuga ha siz tencere kapaksiniz ama o ayri. Benim cocuguma degil vurmak kolunu morartmak parmaginin ucuyla dokunacak adami daha anasindan dogmadi ben o kocayi mahvederim.tamam kendini koruma naparsan yap o cocuga bunu yapamazsin hemen uzaklastir o adamdan gerci sen ne kadar ii bakabilirsin o da muamma ya.

ben onu gözümden bile kıskanıyorum gündüz çalışıyorum ama gece çıt demeden başındayım.tatile gittik ben zorla götürdüm çocugu tatile çocukla gidilmezmiş götürdüm ve beni ordada rezil etti benden hemçocukla ilgilenmemihem kendini mutlu etmemi isyior hem çocuk ağlamasın uyut hem gel benim gönlümü gör.çocuk ağladıgı durmadı zamanda ben biliyordum böyle olacagını deyip havalimaına iner inmez başlayan hakaretler gelene kadar sürdü

Hanimefendi bu anlattiklariniz oldugumda akliniz nerdeydi cok pardon. Adam cocugu zaten istemiyo eziyet ediyo ama siz annenize dedikleri yuzenden kavga ediyosunuz hala da napcam diosunuz kurtarin o cocugu yazik gunah ya

Yaa gerçekten birilerinin anne babaligini eleştirmek haddim degil belki ama o adamdan baba da koca da olmamis maalesef. Ailenizi tebrik ederim evlatları daha fazla şiddete maruz kalmasin diye hemen seni ordan kurtarma cabasina girmisler. Sende şimdi ailen gibi sogukkanli ol ve o pislik adamdan evladını kurtar.

korkum sanırım kavga gürültü..sevgiden ziyade alışkanlık olması ama çocuguma bagırması beni sindirmesi bunların önüne geçiyor ama hala içimde burukluk var nedir bu

korkum sanırım kavga gürültü..sevgiden ziyade alışkanlık olması ama çocuguma bagırması beni sindirmesi bunların önüne geçiyor ama hala içimde burukluk var nedir bu
Alışkanlık, düzen diyemiycem rutinin bozulması.
İçinizdeki sevgi değildir umarım olmamalı.
Yapmayın 2 yaş ve morartı kelimesini yanyana kullanırken benim boğazım düğümleniyor.

Alışkanlık, düzen diyemiycem rutinin bozulması.
İçinizdeki sevgi değildir umarım olmamalı.
Yapmayın 2 yaş ve morartı kelimesini yanyana kullanırken benim boğazım düğümleniyor.
bunları her söyledğimde evet pişmanım diyor çocukta önce doktora götürdüm ardından bizim doktoru bulup anneside gitmiş ben o doktorun verdiği ilaçları kullanmam insanları uyuştuyr dedi ve eşimde ilaçları bıraktı o zamanlar daha iyiydi şuanda öfke kontrolu yok bir trafikte varacagımız yere kadar belki 3 kşi ile takışarak gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…