- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
sevmeyi sevmiyormu dersen evet çokta seviyor bunu görüyorum ama bir o kadarda bagırıyor şimdiden çocugu terbiye ediyormuş.
ailem aradı şimdi biz seni gelip alacagız diye işteyim hala çıkışta gelecekler eve gidip bebegimide alıp gidecegimGelip alsınlar seni. Gerekirse polis de çağır!
bazen insanı çıldırtma noktasına getiriyorlar evet ama asla morartmadım asla agzına vurmadımarkadaşım çocuğu sen de seviyorsun. sen dövüyor musun?
demeyin böyle nolur bi abla yada kardeş gibi dogru yolu gösterin banayazıklar olsun size ya. işiniz var aileniz arkanızda. siz ise gidip çocuğun moraran koluna fondoten sürüyorsunuz. yarın o dayaklar devam ettikçe ama çocuğum terbiye oluyo diye avutursunuz kendinizi. benim annem olsanız sizden utanırdım.
Terbiye anlayışına bak! Ben inanın sizdeki soğukkanlılığa inanmak istemiyorum. Sizi tanısam inanın 1 dakika beklemezdim istismar şikayeti için. Dönüp dönüp baştan okuyorum kolları morardı fondöten sürdüm kısmını... Ya benim çocuğumun kolu duvara değip acısa o duvarı dövüyorum.Nasıl içiniz alıyor?sevmeyi sevmiyormu dersen evet çokta seviyor bunu görüyorum ama bir o kadarda bagırıyor şimdiden çocugu terbiye ediyormuş.
Doğru yol çocuğunuzu da alıp o evden,o adamdan koşarak kaçmak..aileniz arkanızda,siz çalışıyorsunuz..daha ne olsun.demeyin böyle nolur bi abla yada kardeş gibi dogru yolu gösterin bana
O zaman bakmayın ardınıza. Yazık günah size de bebeğinize de, mesleğiniz de varmış hemailem her zaman arkamda 5 yıldır süregelen sorunlar ailesi ile 1,5 yıldır görüşmüyorum en son bana dogumumda ettikleri bebeğimi ben işteyken bırakıp kavga edip gitmeleri vs vs artık doldum.meslegim var çalışıyorum.psklojik şiddetin en alasını yaşıyorum.
almıyor zaten bende yapma etme dediğimde karışma lan o benim çocugum diyor benim artık sevgiden çok senden korkum var dediğimde ben bu evin erkeğiyim korkacaksın tabi diyor.Terbiye anlayışına bak! Ben inanın sizdeki soğukkanlılığa inanmak istemiyorum. Sizi tanısam inanın 1 dakika beklemezdim istismar şikayeti için. Dönüp dönüp baştan okuyorum kolları morardı fondöten sürdüm kısmını... Ya benim çocuğumun kolu duvara değip acısa o duvarı dövüyorum.Nasıl içiniz alıyor?
Hic kibarlık etmeyeceğim tükürürüm onun erkekliğine.almıyor zaten bende yapma etme dediğimde karışma lan o benim çocugum diyor benim artık sevgiden çok senden korkum var dediğimde ben bu evin erkeğiyim korkacaksın tabi diyor.
ben onu gözümden bile kıskanıyorum gündüz çalışıyorum ama gece çıt demeden başındayım.tatile gittik ben zorla götürdüm çocugu tatile çocukla gidilmezmiş götürdüm ve beni ordada rezil etti benden hemçocukla ilgilenmemihem kendini mutlu etmemi isyior hem çocuk ağlamasın uyut hem gel benim gönlümü gör.çocuk ağladıgı durmadı zamanda ben biliyordum böyle olacagını deyip havalimaına iner inmez başlayan hakaretler gelene kadar sürdüYaziklar olsun normalde kimsenin anneligine laf edecek haddi bulmam kendimde ama o igrenc kocaniz ne kadar sucluysa siz onu birakip gitmediginiz cocugunuzu koruyamadiginiz icin bin kat suclusunuz.o cocuk size emanet emanet cok uzuldum cocuga ha siz tencere kapaksiniz ama o ayri. Benim cocuguma degil vurmak kolunu morartmak parmaginin ucuyla dokunacak adami daha anasindan dogmadi ben o kocayi mahvederim.tamam kendini koruma naparsan yap o cocuga bunu yapamazsin hemen uzaklastir o adamdan gerci sen ne kadar ii bakabilirsin o da muamma ya.
Alışkanlık, düzen diyemiycem rutinin bozulması.korkum sanırım kavga gürültü..sevgiden ziyade alışkanlık olması ama çocuguma bagırması beni sindirmesi bunların önüne geçiyor ama hala içimde burukluk var nedir bu
demeyin böyle nolur bi abla yada kardeş gibi dogru yolu gösterin bana
bunları her söyledğimde evet pişmanım diyor çocukta önce doktora götürdüm ardından bizim doktoru bulup anneside gitmiş ben o doktorun verdiği ilaçları kullanmam insanları uyuştuyr dedi ve eşimde ilaçları bıraktı o zamanlar daha iyiydi şuanda öfke kontrolu yok bir trafikte varacagımız yere kadar belki 3 kşi ile takışarak gidiyoruzAlışkanlık, düzen diyemiycem rutinin bozulması.
İçinizdeki sevgi değildir umarım olmamalı.
Yapmayın 2 yaş ve morartı kelimesini yanyana kullanırken benim boğazım düğümleniyor.
sen iştende çık kendin büyüt çocugunu bizde yanındayız sana bakarım diyor babam.Ailen geliyormuş zaten. Al cofuyuna da git. Sonra da boşan. Ne iyi ailen var şükret onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?