Bakın evinizi, kalbinizi bilemem ama çocuk diyince akan su durmalı.bunları her söyledğimde evet pişmanım diyor çocukta önce doktora götürdüm ardından bizim doktoru bulup anneside gitmiş ben o doktorun verdiği ilaçları kullanmam insanları uyuştuyr dedi ve eşimde ilaçları bıraktı o zamanlar daha iyiydi şuanda öfke kontrolu yok bir trafikte varacagımız yere kadar belki 3 kşi ile takışarak gidiyoruz
Bakin çocuğunuzun hiç böyle bir babası olmayacak işte.sen iştende çık kendin büyüt çocugunu bizde yanındayız sana bakarım diyor babam.
sen iştende çık kendin büyüt çocugunu bizde yanındayız sana bakarım diyor babam.
birde bu çocugu biz kendine özgüvenli nasıl yetiştiriz bunca korkuya ragmen dimi insan bunuda soruyor kendine.Bakın evinizi, kalbinizi bilemem ama çocuk diyince akan su durmalı.
O daha bebekken şiddet görmüş. Bunun küçüğü, büyüğü, pişmanı olmaz.
Düşünün büyüdü bebeğiniz, bir hata yapti o şiddetin boyutu büyümeyecek mi?
Inanin suan size yazarken ellerim titriyor. O yavrunun çaresizliği o adami nasil yakmadı?
evet 3.aydan beri hep o baktı..Çıkmayın işten. Çalışın. Anneniz bakıyormus zaten.
Baskı altında özgüven çok zor.birde bu çocugu biz kendine özgüvenli nasıl yetiştiriz bunca korkuya ragmen dimi insan bunuda soruyor kendine.
Ağzına saglik arkadasim ne kadar isabetli bi yorumBakın evinizi, kalbinizi bilemem ama çocuk diyince akan su durmalı.
O daha bebekken şiddet görmüş. Bunun küçüğü, büyüğü, pişmanı olmaz.
Düşünün büyüdü bebeğiniz, bir hata yapti o şiddetin boyutu büyümeyecek mi?
Inanin suan size yazarken ellerim titriyor. O yavrunun çaresizliği o adami nasil yakmadı?
Umuyorum konu sahibi de isabetli hareket eder de kurtulurlar o adamdan. Niye bilmiyorum çok etkilendim deminden beri çocuğumun kollarına bakıyorum bir insan nasıl bir hınçla sıkar ki o minicik kollar morarır?Ağzına saglik arkadasim ne kadar isabetli bi yorum
O kadar haklısın kiUmuyorum konu sahibi de isabetli hareket eder de kurtulurlar o adamdan. Niye bilmiyorum çok etkilendim deminden beri çocuğumun kollarına bakıyorum bir insan nasıl bir hınçla sıkar ki o minicik kollar morarır?
1 yasında ki bebeğin ağzına mı vurdu ve omu bakıyor bebeğe bugün ?fiziksel şiddet olmadı hiç yanına cevreye zarar verir genelde masayı kırma kapıyı kırma gibi oda 6 yılda 2 kez oldu ancak pskolojik şiddet sayılırsa o fazlası ile var.ailemden resmen beni kıskanıyor.ailesi ile 1,5 yıldır hiç görüşmüyorum çünkü 5 yılda yaşatabilecekleri herşeyi yaşadım ve en son ipleri kopardım.bebeğim var annem bakıyor ben çalışıyorum.dün annemi eşim kahvaltıya götürelim dedi götürdük gidene kadar trafige söylendi masaya vardık bana bagırdı sonra çocuk ağlıyor diye geldi agzına vurdu annemde ben sizin itilip kakılmanıza dayanamıyorum bu ne dedi diye eşim açtı agzını yumdu gözünü annem kalktı gitti sabah bebeği götürdük annem hali ile kızgın ve artık bakmıyorum dedi bugun rapor almış eşim kendisi bakıyor ki çocuk dogdugundan beri en fazla 2 saat dayanabilen insan bugun çocugum ne durumda bilmiyorum ve dogudugundan beri toplasan 5 defa görmediği babannesi ile dedesi bakacakmış bundan sonra beyefendi o kararı aldı.ben artık ne yapayım siz söyleyin nolur babam ve annem yorma kendini çık gel iştende ayrıl biz çocugunuda sanada bakarız sen yeterki bebeğinle mutlu ol itilip kakılma diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?