düşünmekten yoruldum

Bakın evinizi, kalbinizi bilemem ama çocuk diyince akan su durmalı.
O daha bebekken şiddet görmüş. Bunun küçüğü, büyüğü, pişmanı olmaz.
Düşünün büyüdü bebeğiniz, bir hata yapti o şiddetin boyutu büyümeyecek mi?
Inanin suan size yazarken ellerim titriyor. O yavrunun çaresizliği o adami nasil yakmadı?

birde bu çocugu biz kendine özgüvenli nasıl yetiştiriz bunca korkuya ragmen dimi insan bunuda soruyor kendine.

Kansız herife hiç vakit kaybetmeden tekmeyin basın!

Bir anlık sinirle çocuğun kolunu morartan adam cinnet geçirdiğinde çocuğunuda senide öldürür aklını başına devşir!

Bu adam saatli bomba, hiç ummadığın anda bir anda hayatının ortasına patlayabilir. Ne haberler okuyoruz güzel kardeşim, kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün.

Ağzına saglik arkadasim ne kadar isabetli bi yorum

ŞİMDİ ÇIKIYORUM BANA DUA EDİN NOLUR KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ BEBEGİMLE GİDEYİM NOLUR DUA EDİN BANA.

Sizin esinize duydugunuz sey sevgi degil, bagimlilik belki de. Duzeninizin degismesinden de korkuyor olabilirsiniz.
Duzenim degisir dunyam alt ust olur diyorsaniz, ne biliyorsunuz ki altin ustten guzel olmadigini?
Burada cocuklu bosanan bir suru kadinimiz var. Ilk zananlar zor oluyor evet, cunku bir duzen degisiyor. Bu insanla omur gecmez. Merhametsiz cunku. Anxak bosanmis biri olarak tavsiyem kendinize bir duzen kurun bosandiktan sonra. Ailenizin yaninda da rahat edemezsiniz. Bebeginizi krese verirsiniz. Kendi duzeninizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.

Ağzına saglik arkadasim ne kadar isabetli bi yorum
Umuyorum konu sahibi de isabetli hareket eder de kurtulurlar o adamdan. Niye bilmiyorum çok etkilendim deminden beri çocuğumun kollarına bakıyorum bir insan nasıl bir hınçla sıkar ki o minicik kollar morarır?

Sorunlu kişiliklerle evlilik zor. Oysaki eşiniz dengeli bir kişi olsa evliliğin tadına doyum olmaz. Eşinizin kendi içinde sıkıntıları var ve bunları çözmesi gerekli, orayı burayı yumruklaması hele ki çocuğunun kolunu morartması normal değil öfke kontrol sorunu var galiba. Aileniz yanınızdaymış nasılsa, böyle sorunlu bir kişiyi çekmek zorunda değilsiniz. Şiddet uygulayan, öfkeli bir babanın yanında huzursuz ortamda büyüyeceğine, ailenizin yanında daha sakin ve huzurlu büyütürsünüz çocuğunuzu da. Ama kişi kendini düzeltirse boşanmayın tabiki önemli olan size huzurlu bir yuva verebilmesi. Çift terapisi de gerekli bence ufak tefek sorunlar da olsa aşabilmek adına..

Umuyorum konu sahibi de isabetli hareket eder de kurtulurlar o adamdan. Niye bilmiyorum çok etkilendim deminden beri çocuğumun kollarına bakıyorum bir insan nasıl bir hınçla sıkar ki o minicik kollar morarır?
O kadar haklısın ki

Elinde öfke kontrolü problemi var ve tedavi olmazsa iyileşmez ona göre karar ver

1 yasında ki bebeğin ağzına mı vurdu ve omu bakıyor bebeğe bugün ?

Şimdi hepsini okudum var ya ben psikopatin alası ile evliydim ve kaybedecek hiç bir şeyi yoktu... Değil oğluma el kaldırmak sesini bile yükseltemedi ona dedim eger bu cocuga sesini yükseltirsen o elin kalkarsa seni yemin olsun gece uyurken dograrim ki şart olsun yapardım. Kendine ne yaparsan yap ama evladına yapma umarım tez zamanda kurtulur yavrum

İş çıkışı babamla eve gittik eşim babamın üstüne yürüdü seni buraya gömerim git evimden diye bagırdı tartaklayacaktı araya girdim babamı çıkardım evden çocugu alamadım kendimi zorla attım dışarı çocuk uyuyodu kaldı orda polis bişey yapmıyo

Yapma etme ailelerin yaptıklarından bıktım dön sakince konuşalım diye mesaj attı cvp vermedim aradı açmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…