düşünmekten yoruldum

Of Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm lütfen kararlı olun boşanma davası açın ara kararla çocuğu alın acilen

Cocugunuza zarar veriyo esiniz farkindamisiniz ha sizi dovmus ha cocugunuzu ve resmen darp ediyo el kadar cocugun kollarini morartmak ne allahindan bulsun gercekten cok sinir oldum yawrum kiyamam ya lutfen bu adami uzaklastirin evladinizla muhattap etmeyin babasi bile olsa boyle baba olmaz olsun bosanmakla cok dogru bi karar almissiniz

Polise nasıl bir açıklama yaptınız? Bu konuda nasıl gidisat izlenir bilmiyorum ama sonuçta içerideki adam o bebeğe zarar verebilir. Buna rağmen umursamıyorlar mı?

benım bebegımın agzına vuracak adam daha anasının karnından dogmadı...ben eşinizi gectim hiç kusura bakmayın o masum bebegınıze acıdım...cunku ona zarar verılmesıne engel olmamıssınız...bırakın cocuklarıma babalarının en ufak siddetini bazen 18 yasındakı oglumla anlaşamadıgı zaman yuregım cız ediyor...eşimi gorecek gozum olmuyor...siz bebekten bahsedıyorsunuz...ben fazla opul rahatsız edilmesıne bile karsıyım bebeklerın..

Annen niye bu kadar müdahale ediyor. Ben dayanamıyorum diye tepki göstermesi yanlış. Eşim zaten baştan sona yanlış ona sözüm yok. Babası vuruyorsa gözünüzün önünde dursun çocuğunuz. Babalik yapmiyor derseniz ayrilabilirsinz. Ama ailenizin yaninda da heesey toxpembe olmayacak. Yine anneniz baksin siz calisin. Ailen ayrilmani istiuor ama ben senin yerinde olsam once annemle konusurum kabul etmezse evet cocgumu da alir bosanirim ama.bi daha annem bakamaz bakici tutarim. Annen torununa acımıyor bakmam diyor babasina emanet ediyosa anneni de sorgula derim

rabbim yardımcınız olsun dua edin bol bol rabbim çıkış yolu verecektir imtihanın bu senin kararlı ol

Arkadasim oncelikle Allah yardimcin olsun. Zor zamanlar geciriyorsun. Bence once cocugu almanin yolunu bul. Sana zarar vermeyecegine inaniyorsan git evine cocugun yaninda ol. Sonra uygun bi vakitte cocugunla ayrilirsin. Su an hissettiklerin cok normal ama hepsi gececek oyle dusun. Durumlardan bilgi ver lutfen

Sen sanıyor musun ki çocuğun sadece kollarında morariklar olacak. O izler ruhunda da olacak biliyor musun. Belki tepkisiz kaldığın için seni suçlayacak ilerde. O çocuğu adamla bırakmasaydin keşke, öfke problemini de aşmış bu herif... İnsan çocuğuna dokunamaz ya bırak el kaldırmayı. Fondöten sürerken canın acımadi mi, şiddete karşıyım ama o herifin canına okurdum. Ne bileyim hicbirsey çocuğumun tebessumden önemli olamaz anne değilim ama çok hassasim. İşin var, ailen arkanda burada sen de çocuğun da mutlu değil. Ama ailenin yanında sakin bir hayat yaşayacaksınız. Hangisini secersin. Arkana bakmadan git, çocuğu da al..

Cocugunu koru ondan! Pislik herif agzina vurmak ne ya? Ayrica kahvaltiya gotcekseniz kendiniz gitcektibiz kocanin isi yok. Guyya iyi birsey yapcakti mundar etmis. Madem ailen arkanda.. bebegine annen bakiyomus calisiyomussunda.. dusunsene babasina emanet edemiosun cocugu

Sabah gittim 1,5 yıldır görüşmediğim ailesi evimdehakaretler havada ucustu tabi bende boş durmadım agzıma geleni saydım gidin tedavi olun art damarın catlamış dedim kayınvalide olacak o... eşim ayrı bir odaya gecelim dedi pişman aglıyor iiten çık çocugına bak ailenle görüş çocugu götür görsünler ama ben senınliuşe sen benimkiule görüşme evimize bakalım akşam çocugu annemde bırak gel sakin kafa ile konuşalıö aile terapistine doktor gideşim tedavi plmak istiuorm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…