Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizle celişmişsiniz yazim hatasi olabilirmi? Cok cok pahali olan yerine olmayan mi yazmak istediniz bilmiyorum ama eger pahali hediye istiyorsaniz sizde bu sebeple hediye aliyormussunuz gibi bir sonuc cikiyor ortaya. Eger yazim hatasi ise şöyle düşünüyorum siz hediye almayi aslında sizde beni mutlu edin diye baslamissiniz ki hediyelesmek guzeldir zaten. Ama zamanlq sanirim bu insanlarin gözünde sizin bir vazifeniz gibi gözükmus ve kimsede bizde alalim dememis. Siz kendiniz istemis almissiniz karsilik beklemenizi anlıyorum ama bu denli beklenti dedigim gibi "ben alayimda onlarda alsin" duygusunun varligi gibi geldi bana. Ya azaltin yada artik hic almayin. Onu fark edeceklerdir belki o zaman bizde bi cop almadik derler.Tek isteğim düşünülmek.. İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor. Helali hoş olsun... Düşündüm de bana yapılmıyor. Aklınıza ister aile gelsin, ister arkadaş..... Binlerce ödeme yapabilen insanlar bana hiçbir şey yapmıyor. Eski sevgilimden de bu yüzden soğumuştum. Ben sadece düşünülmek bana özenli davranılmasını istiyorum, bir kuru gül de olsa. İş yerime ilk gün çiçeği bile gelmedi. Üzülüyorum..Hep birilerinin doğumgünü, birilerinin özel günü jasemin hediye ayarlasın hiç jaseminler günü yok mu... Ben çıkarcı değilim sadece içimi dökmek istedim. Ailem bile söz konusu eşya ise çok iyisini alırken aylardır istediğim şeyi göz ardı ediyorlar. Ben istediğim şeyi kendim de alırım ama çok çok daha pahalı olan başka bir eşyayı aldıklarını bana söylemeseler keşke haberim olmasa... Sanırım sıfır beklenti sonsuz mutluluk en doğrusu..
Sizi rahatsız eder boyuttaysa neden devam ediyorsunuz jestlere?Tek isteğim düşünülmek.. İşe girdiğimden beri çevreme hep ben hediyeler, jestler, ödemeler yapıyorum. Az buz da değil. Bir memlekete gidiyorum hediyeler ismarlamalar yol derken binlerce liraya mâl oluyor. Helali hoş olsun... Düşündüm de bana yapılmıyor. Aklınıza ister aile gelsin, ister arkadaş..... Binlerce ödeme yapabilen insanlar bana hiçbir şey yapmıyor. Eski sevgilimden de bu yüzden soğumuştum. Ben sadece düşünülmek bana özenli davranılmasını istiyorum, bir kuru gül de olsa. İş yerime ilk gün çiçeği bile gelmedi. Üzülüyorum..Hep birilerinin doğumgünü, birilerinin özel günü jasemin hediye ayarlasın hiç jaseminler günü yok mu... Ben çıkarcı değilim sadece içimi dökmek istedim. Ailem bile söz konusu eşya ise çok iyisini alırken aylardır istediğim şeyi göz ardı ediyorlar. Ben istediğim şeyi kendim de alırım ama çok çok daha pahalı olan başka bir eşyayı aldıklarını bana söylemeseler keşke haberim olmasa... Sanırım sıfır beklenti sonsuz mutluluk en doğrusu..
Benzeri başıma geldi biliyor musunuz? Gitmeden bir hediye aldım ve ''kötü almışsın naylon gibi duruyor'' dendi. Beğenilmemiş olunabilir ama içlerinden söyleselerdi, ben bilmeseydim keşke. Arkamdan çöpe atsalar da olurdu.Bende senin gibiydim. Hep verici taraf oldum bugüne kadar. Bir yerde bişey yersem hemen evde kim varsa ona da götürmek geliyor içimden. Kendime bir şey aldığımda kardeşime de almak istiyorum. Arkadaşım yanımda beğendiği bir şeyden bahsetse unutmam özel bir gününde almaya çalışırım mebla çok yüksek değilse, arabayı işi olana ilk ben koşarım özel şöför gibi. Bir gün durdum ve baktım. Kimse benim yaptığımı yapmıyor ve artık sürekli yaptığım şeyi görevim olarak görüyor. İnsanın ailesi tabi başımızın üstünde yerler var. Fakat bir gün yediğim tatlıdan aileme de aldığımda evden bir kişi bile teşekkür etmeyince aksine her tadına bakan nerden buldun bunu, ne diye aldın bunu diye söylenince ben artık bu huyumdan vazgeçtim. Hala içimden geliyor ama durduruyorum kendimi.
Ben en çok harcamayı aileme yapıyorum. Tabi ki ailem benim canımın içi feda olsun ama onlar bana bir şey yapmadı....Aileye bişey diyemem de arkadaş dost sevgili falan salla bunlara jest yapma olayını. Hiç yapma. Ben senelerdir şu taktiği uyguluyorum, öyle hediye mediye almam mesela doğum günü vs değilse ama atıyorum hesap ödeme. Bir iki ben ödüyorum, bakıyorum sıra ona geldiğinde o nasıl davranıyor. İkiye falan mı bölüyor yoksa kendisi mi ödüyor. Nasıl yapıyorsa öyle ilerliyorum. Ya da bazen en başından yanımdaki kişi ne yapmışsa aynısını yapıyorum. Bana bi jest mi yaptı, yaparım mutlaka altta kalmam. Kahve mi ısmarladı, ben de ısmarlarım. Ama artık kendiliğimden yaptığım şeylerin sayısı aşırı azaldı. Şu kriz ortamında sokağa dökecek param yok.
Bıraktım beni değersiz hissettiriyordu. Ayrıldıktan sonra gözünde değerli oluverdim ama artık çok geçAyrıca o herifi bıraktığına da çok sevindim konu sahibi.
Hayır doğrusunu yazmışım :) Çok haklısınızKendinizle celişmişsiniz yazim hatasi olabilirmi? Cok cok pahali olan yerine olmayan mi yazmak istediniz bilmiyorum ama eger pahali hediye istiyorsaniz sizde bu sebeple hediye aliyormussunuz gibi bir sonuc cikiyor ortaya. Eger yazim hatasi ise şöyle düşünüyorum siz hediye almayi aslında sizde beni mutlu edin diye baslamissiniz ki hediyelesmek guzeldir zaten. Ama zamanlq sanirim bu insanlarin gözünde sizin bir vazifeniz gibi gözükmus ve kimsede bizde alalim dememis. Siz kendiniz istemis almissiniz karsilik beklemenizi anlıyorum ama bu denli beklenti dedigim gibi "ben alayimda onlarda alsin" duygusunun varligi gibi geldi bana. Ya azaltin yada artik hic almayin. Onu fark edeceklerdir belki o zaman bizde bi cop almadik derler.
☺ Hersey gönlünuze gore sekil alsin umarim.Hayır doğrusunu yazmışım :) Çok haklısınız
Ben artık kimseye çöp bile almıyorum söz verdim kendime.Evlenen arkadaşlarıma düğün takısı harici ufak bişeyler alırdım benden hatıra diye. Evlendim kimse bir fincan getirmedi. Artık aileme de almıyorum bir şey. Tutuyorum kendimi. Ailemle ortak bi yemeğe gidersek veya evin ihtiyacı olursa alıyorum ama şu içimden geldi bunu aldım olayını bitirdim artık.Benzeri başıma geldi biliyor musunuz? Gitmeden bir hediye aldım ve ''kötü almışsın naylon gibi duruyor'' dendi. Beğenilmemiş olunabilir ama içlerinden söyleselerdi, ben bilmeseydim keşke. Arkamdan çöpe atsalar da olurdu.