dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
Ikisine de tezegi avucla yedirirdim. Herifi evden atardim ama bosanmazdim. Onlara evliligin kapisini acmazdim,omur boyu metres, yuva yikan kadin olarak kalirdi. Deniz seki gibi

ikisini de hıncımı alana kadar kilitlerdim bir yere. aklıma geldikçe girip döverdim.

görümce yüzünü görüm ölünce diye niye demişler burada takıldıkça daha iyi anlıyorum

birkere aldattıgında hiçbirşey eskisi gibi olmaz.. içimden söküp atamazdım yanına yaklaşamazdım. sessizce çekip gitmek en iyisi olurdu.

Görümcene "Seviyesiz şakalardan hoşlanmıyorum tatlım, abinin aile namusunu da böyle bir şakaya meze yapmaya kalkma bir daha" derdim.
Ondan sonra kendi düşünsün

o görümcenin kocasına da bi zaman sonra aynı şeyi yapar arasa da açmazdım görürdü o zaman anyayıda konyayı

Bekara kari bosamak kolay diye bir soz var ve sonuna kadar katiliyorum..oyle kapi disari ederdim yok ceker giderdim demek her durumda kolay değil. ..cocuk varsa hele insan her yönünü düşünüyor. .ve bir sekilde kurtarmaya duzeltmeye calisiyor..Allah kimseye vermesin yasamayan anlayamaz..

öncelıkle bana boyle EŞŞEEEK sakası yapan görumcemle konusmazdım

He anladım. Süslü gecelik, makyaj, parfümle olayı bağlayıp kocişi kendimize bağlayarak metres kızı alt ediyoruz.
2. Aldatmada da metresi(!) sizin kayınvalidenize yaptığınız gibi saçından tutup dışarı mı atacağız?

Allahım uyasatma rabbim.çok korkarım sevgiliyken hep derdim ki kocama kendimi asagı atarım beni aldattıgını görsem:) tabi tehditdi allahım korusun.şimdi yapsa direkt sormadan çeker giderim o an oda iyi bilir kazıdım kafasına.bin şükür çok iyyiz ama babam annemi aldattıgı için çok hassas ve yaralı oldugum bi konu.basına gelen bilir o an ne yapacagını bilemez insan allahım yasatmasn kimseye.babam annemi aldattıgında yeni evliydim ben,evimi sessizce boşaltıp baska eve tasınmıstım annemide alıp.babam şok olmustu gözüm biraz karadır.babam aylarca bize ulaşamadı herseyimizi değiştirdim.tabi insan maddi manevi göçüyor

bunu düsünmek bile istemiyorum..

Geçen gün tvde bana herşey yakışır diye bir program vardı. Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız diye sordular kadınlara.
İçlerinden biri ben bu konuda çok rahatım, eşim yapabilir bana söylemek kaydıyla ama beynen yapamaz, erkektir yapar normaldir falan zırvaladı. Bir böyle midesiz kadınlar var bir de sessizce gidebilecek kadar asil kadınlar..

Sanırım ona verebileceğim en büyük cevap hiç bir cevap vermemem olurdu. Beni kaybederdi o kesin. Ondan iğrenir, iğrendiğim birine de tek laf etmezdim.

ya şimdi neyı yaparız onu bırakalımda bu gorumcenın yaptıgı ne kadar cırkın ne kadar ayıp bırsey...sessızmı kaldınız...tavrınızı koymadınızmı bu olay karsısında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…