bak seni kendi sözünle vurayım kadın kadının kurdu:) kurt kadın tutmuş kocamı elimden almaya çalışıyo ona mı bırakcam kocamı:) ayrıca paspal gezen tiplerden nefret ederim. hatırladıkça midem bulanıyoAh ah kk da hep kadın kadının kurdu derler doğru vallahi.
Senin gibi erkeksi düşünen kadınlar oldukça daha çok ezilir kadinlar.
tamam canım sen evde paspal paspal gez:) bazı kadınları gördüğümde midem bulanıyor kocalarına acıyorum
Valla benim de midem bulanıyor şu an inan.bak seni kendi sözünle vurayım kadın kadının kurdu:) kurt kadın tutmuş kocamı elimden almaya çalışıyo ona mı bırakcam kocamı:) ayrıca paspal gezen tiplerden nefret ederim. hatırladıkça midem bulanıyo
Eğer Erkeğin aldatmasından kadın sorumlu ise bu neden sadece fiziksel özelliklere ve sexe indirgeniyor ?tamam canım sen evde paspal paspal gez:) bazı kadınları gördüğümde midem bulanıyor kocalarına acıyorum
pardonda sana hakaret etmedimki ne seviyesizliğimi gördün. neyse kibledim seni hadi bay bay kıskanç arkadaşım:)Canim ne isterse onu giyerim , oyle gezerim.Senin gibi birinin iznine ihtiyacim yok.
Sen bence kendine aci. Mide bulanmasina hic girmiyorum bile seviyesizligin ortada.
kadın sadece vücuttan ibaret olsun gerisi önemli değil mi dedim benEğer Erkeğin aldatmasından kadın sorumlu ise bu neden sadece fiziksel özelliklere ve sexe indirgeniyor ?
Zannediyor musunuz ki bir erkek sadece güzel Kadınla mutlu ?
Kimseyi kırmak istemem ama aldatılan kadınların ilk Savunması ama cinsel Hayatımız iyi idi, ama fitim ama bakımlıyım, güzelim..
Kadını ete kemiğe indirgemek nedir ya .. Aldatılsam ve kendimde kusur Kontrolü yapacaksan ilk bakacağım noktalar bunlar olmaz .
Sevgili dönemindeki iyi niyetim, sabrım ve alakam devam etmiyor mu? Eşimin Kişilik haklarımı zedeleyecek davranışlarım oldu mu? Ailesi ve Çevresi ile uyumunu bozdum mu? Çocuğumuza kötü MÜ bakıyorum? Onurunu mu incittim? Bu soruların cevabı gecelikten daha önemli bana göre evlilikte.. Gecelik ne ya?
haklısın benimde:)Valla benim de midem bulanıyor şu an inan.
Kadınların aldatılmasını kiloya, kıyafete bağlamışsınız.
O yüzden en güzel kadınlar bile aldatılıyor değil mi
Erkeklerin büyük çoğunluğu evlilikte tek birşeyden anlar, bana yazdırtmayın.
Siz o anladığını yapın, isterseniz 1 ay aynı eşofmanla gezin
pardonda sana hakaret etmedimki ne seviyesizliğimi gördün. neyse kibledim seni hadi bay bay kıskanç arkadaşım:)
Bende lucky arkadasim gibi dusunuyorm vallapardonda sana hakaret etmedimki ne seviyesizliğimi gördün. neyse kibledim seni hadi bay bay kıskanç arkadaşım:)
Aynen canm bende senin gibi dusunuyorum.valla ne kirmizi gecelik ne esofman ne bakim geri getirmez gidenleri.adamin gozu zaten disarda ne ugrasacam kendimi asagilayacam ki" Tipik kirk yilda bir kocis bulmusum , aldatsa da ne var , kesin haketmisimdir ben, yine de basimin ustunde yeri var " sendromu yasiyorsun. Gunde bir kere bir bardak rezene cayi icersen gecer.
Bye bye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?