dusunun ki esiniz sizi aldatiyor ...

hadi cevaplari alalim??

• Ankete Katılan
    116
Ah ah kk da hep kadın kadının kurdu derler doğru vallahi.

Senin gibi erkeksi düşünen kadınlar oldukça daha çok ezilir kadinlar.
bak seni kendi sözünle vurayım kadın kadının kurdu:) kurt kadın tutmuş kocamı elimden almaya çalışıyo ona mı bırakcam kocamı:) ayrıca paspal gezen tiplerden nefret ederim. hatırladıkça midem bulanıyo

tamam canım sen evde paspal paspal gez:) bazı kadınları gördüğümde midem bulanıyor kocalarına acıyorum
Eğer Erkeğin aldatmasından kadın sorumlu ise bu neden sadece fiziksel özelliklere ve sexe indirgeniyor ?
Zannediyor musunuz ki bir erkek sadece güzel Kadınla mutlu ?
Kimseyi kırmak istemem ama aldatılan kadınların ilk Savunması ama cinsel Hayatımız iyi idi, ama fitim ama bakımlıyım, güzelim..
Kadını ete kemiğe indirgemek nedir ya .. Aldatılsam ve kendimde kusur Kontrolü yapacaksan ilk bakacağım noktalar bunlar olmaz .
Sevgili dönemindeki iyi niyetim, sabrım ve alakam devam etmiyor mu? Eşimin Kişilik haklarımı zedeleyecek davranışlarım oldu mu? Ailesi ve Çevresi ile uyumunu bozdum mu? Çocuğumuza kötü MÜ bakıyorum? Onurunu mu incittim? Bu soruların cevabı gecelikten daha önemli bana göre evlilikte.. Gecelik ne ya?

Canim ne isterse onu giyerim , oyle gezerim. Senin gibi birinin iznine ihtiyacim yok.

Sen bence kendine aci. Mide bulanmasina hic girmiyorum bile seviyesizligin ortada.
pardonda sana hakaret etmedimki ne seviyesizliğimi gördün. neyse kibledim seni hadi bay bay kıskanç arkadaşım:)

kadın sadece vücuttan ibaret olsun gerisi önemli değil mi dedim ben

Kadınların aldatılmasını kiloya, kıyafete bağlamışsınız.
O yüzden en güzel kadınlar bile aldatılıyor değil mi

Erkeklerin büyük çoğunluğu evlilikte tek birşeyden anlar, bana yazdırtmayın.
Siz o anladığını yapın, isterseniz 1 ay aynı eşofmanla gezin

işte diyorum ya abla Adriana Lima hep 10 günlük eşofman altıyla gezdiği için aldatıldı.. mesela ben 9. günün şafağında değiştiririm eşofman altımı, sınırları zorlamayı severim hahahaah ay iyi ki var bu kk kadınları kopuyorum gülmekten

pardonda sana hakaret etmedimki ne seviyesizliğimi gördün. neyse kibledim seni hadi bay bay kıskanç arkadaşım:)

" Tipik kirk yilda bir kocis bulmusum , aldatsa da ne var , kesin haketmisimdir ben, yine de basimin ustunde yeri var " sendromu yasiyorsun. Gunde bir kere bir bardak rezene cayi icersen gecer.

Bye bye :)

Sorunun cevabına gelirsek 21 yıllık Evliyim, öyle ikide bir bavul toplayıp giden biri olmadım, Evliliğin ilk yıllarında ufak tefek münakaşalarda hep sakince konuşan çözüme ulaştıran biri oldum, eşim ne zaman kapıyı vurup gideceğimi bilir, böyle birşey olsa hiçbirşey demem, sadece giderim, o benim neden gittiğimi anlar zaten.

ben de sessizce terk ederim. sabah o işteyken hiçbir açıklama yapmadan eşyalarımı toplar giderdim. aileme durumu açıklayıp nerde olduğumu bilmediklerini söylemelerini tembihlerdim. 1-2 ay sonra da mahkeme celbini göderirdim. neden 1-2 ay sonra?kayafı yesin çünkü düşünmekten belirsizlikten.bulup kendini ifade etmeye çalamasın. (Allahım sen yaşatma)

ben de sessizce terk ederim. sabah o işteyken hiçbir açıklama yapmadan eşyalarımı toplar giderdim. aileme durumu açıklayıp nerde olduğumu bilmediklerini söylemelerini tembihlerdim. 1-2 ay sonra da mahkeme celbini göderirdim. neden 1-2 ay sonra?kayafı yesin çünkü düşünmekten belirsizlikten.bulup kendini ifade etmeye çalamasın. (Allahım sen yaşatma)

yahu gül gibi evliliğim, caaannııım kocam var şimdi neden aldatıldığımı düşünüp psikopata bağlıyayım
ayrıca benim kocam aldatmazi aldatırsa kesip attığım tırnağı göremeyeceğini bilir

Bende lucky arkadasim gibi dusunuyorm valla adriana limada bakimli guzel kadin ama aldatiliypr bildigin gibi.ne kadar guzel gorunursen gorun erkek gozunu disariya cevirmisse senin bakimli olmani bile gormez emin ol

" Tipik kirk yilda bir kocis bulmusum , aldatsa da ne var , kesin haketmisimdir ben, yine de basimin ustunde yeri var " sendromu yasiyorsun. Gunde bir kere bir bardak rezene cayi icersen gecer.

Bye bye :)
Aynen canm bende senin gibi dusunuyorum.valla ne kirmizi gecelik ne esofman ne bakim geri getirmez gidenleri.adamin gozu zaten disarda ne ugrasacam kendimi asagilayacam ki

Kendini salmış paspal bir kadin da olsan aldatilabilirsin, çok güzel bakımlı falan da olsan..
Aldatma olayı en çok karşı tarafın karakteriyle alakalı..

Başıma böyle bir şey gelse şunu yaparım bunu yaparım diyemiyorum da geldiğinde de şööylee bir iki sallanıp yıkılmadan güçlü bir şekilde ayakta duran bi kadın olmak isterim.

Kendini hemen toparlayan, dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayan, yikilanlarin yerine yenisini inşa edebilen güçlü bi kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…