Ş
şekerpancarı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şekerpancarı
-
Hiçbir kadının evlendikten 1 hafta sonra böyle bir şeyi öğrenip de bu kadar rahat kabullenebileceğine ve konuşabileceğine ihtimal veremiyorum. Bence çok ama çok tuhaf bir durum.
Bana daha çok sizden kurtulmak için kurulmuş bir tezgah gibi geldi.
selam kızlar aldatltım diye konu açmıştım....
olaylar şöyle gelişmiş...
beyfendi o kızla 3 yıldır çıkıyormuş....ve benimlede 2 yıl oldu nerdeyse...ama inanın ben bilmiyordum hiç.karda yürümüş ve izni belli etmemiş..o varken onu benle aldatmış..ve benide onla aldatmış...benle beraberken onlada berabermiş...
ikimizlede oynamış....
bunu öğrenince beni düşürdüğü duruma bak....
çıldırdım....
dun sordum soruşturdum o kızı aradım...(ne olur kızmayın bana.....)
kızı aradım..
ona dedimki sizinle özel bir şey konuşacam..o şer... miş dedim..ikimizide aldattı..dedim..onu çok sevmeme rağmen aradan çekiliyorum.mutlu olun dedim..
ben boyle bir utançla onu kabul edemem dedim...ama sizde bir bayansınız beni anlarsınız dedim...
oda dediki çekileceksin tabi...o benim kocam dedi...1 hafta oldu evleneli dedi..:1shok:
sen dedi görevini yaptın.sen bir o..... dedi bana..senağlamasenağlama kalitesizsin dedi..
ben onun karısıyım. erkek yaparsada elinin kiridir. dedi.. sana gelirsede arada sende tatmin ediver dedi...oturup kocamla kavgamı çıkaracam yada boşanacammı dedi...
BENİ ÇOK SEVİYOR MUTLUYUZ bana pılantalar aldı..dedi...senağlamasenağlama
ne olacak sanki dedi..o benim tapulu malım dedi..senle gönül eğlendirmiş..ben onun karısıyım dedi.
bende senin suçun yok..inan bilmiyordum.. mutlu olun..bu söylediklerimi iftira olarak algılayın dedim...kocanında allaha havale ediyom dedim... sonra teli yüzüme kapattı....
dinlediğiniz için sağ olun...senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?