Düşürdüğü duruma bak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ş

şekerpancarı

Ziyaretçi
selam kızlar aldatltım diye konu açmıştım....
olaylar şöyle gelişmiş...:1shok:
beyfendi o kızla 3 yıldır çıkıyormuş....ve benimlede 2 yıl oldu nerdeyse...ama inanın ben bilmiyordum hiç.karda yürümüş ve izni belli etmemiş..o varken onu benle aldatmış..ve benide onla aldatmış...benle beraberken onlada berabermiş...
ikimizlede oynamış....
bunu öğrenince beni düşürdüğü duruma bak....
çıldırdım....
dun sordum soruşturdum o kızı aradım...(ne olur kızmayın bana.....)
kızı aradım..
ona dedimki sizinle özel bir şey konuşacam..o şer... miş dedim..ikimizide aldattı..dedim..onu çok sevmeme rağmen aradan çekiliyorum.mutlu olun dedim..
ben boyle bir utançla onu kabul edemem dedim...ama sizde bir bayansınız beni anlarsınız dedim...
oda dediki çekileceksin tabi...o benim kocam dedi...1 hafta oldu evleneli dedi..:1shok::1shok:
sen dedi görevini yaptın.sen bir o..... dedi bana..senağlamasenağlama kalitesizsin dedi..
ben onun karısıyım..şakkıdı erkek yaparsada elinin kiridir. dedi.. sana gelirsede arada sende tatmin ediver dedi...oturup kocamla kavgamı çıkaracam yada boşanacammı dedi...
BENİ ÇOK SEVİYOR MUTLUYUZ bana pılantalar aldı..dedi...senağlamasenağlama
ne olacak sanki dedi..o benim tapulu malım dedi..senle gönül eğlendirmiş..ben onun karısıyım dedi.
bende senin suçun yok..inan bilmiyordum.. mutlu olun..bu söylediklerimi iftira olarak algılayın dedim...kocanında allaha havale ediyom dedim... sonra teli yüzüme kapattı....

dinlediğiniz için sağ olun...senağlamasenağlama

ya ınanmıyorum hangi kadın bunu kabullenebilir ya şuan şoktayım yaaa...nedemek kocamdır elinin kiri ..
bu sozler bence onun kalıtesızlıği terbiyesiz kadın yaaa

dayanamadım
inanın dayanamadım...
inanaın hayatında birinin olduğunu öğrenseydım kız arkadaşı olsa bile hiç inanmazdım onun sözlerine çıkmazdım..onla

Son düzenleyen: Moderatör:
İntiharı düşünüyordunuz sanırım birde bu adam için
Ama karısının söyledikleri korku filmlerinden çıkmış gibi
Vayyy be hayretler içerisindeyim
O adamdan kurtulduğunuz için bence sevinmelisiniz
bırakın karı koca ne yaparsa yapsınlar:1ninca:

kadına bak nasıl kabullenmiş olayı kesin pisiklojik sorunları var kadının

evet çok sevmiştim...
ve düşünün düğübn yapmamışlar nikahları olmuş...ogun bile beni aramış...
ne olur genç kızlar ne olur dikkatli olun...
ben nerdeyse yuvayıkacakmışım alllah korusun..........
allahım çok korkarım....
inanın nıkah yaptığını bilseydım aramazdım bile.........
korkarım yuva yıkmaktan...

Hiçbir kadının evlendikten 1 hafta sonra böyle bir şeyi öğrenip de bu kadar rahat kabullenebileceğine ve konuşabileceğine ihtimal veremiyorum. Bence çok ama çok tuhaf bir durum.

Bana daha çok sizden kurtulmak için kurulmuş bir tezgah gibi geldi.

bence doğruyu söylemiyor.ama ne farkeder sonuçta işin suyu çıkmış.adını anmayın bidaha.erkekliğinde bir şanı vardır ama böyle adamlar varken şan şeref uzun bir tatile çıkmışa benziyor.hele muhatap olduğunuz diğer bayan için hiçbirşey demiyorum.kimle aldattığı bile sizin için bir ölçü olmalı anlayın artık.çok geçmiş olsun

ah canım benım cok talıhsız olaylar yasamassın
ama sevınmelısınkı oyle bırınden kurtulmussun
kadının dedıklerınede ınanamıyorm bence o onun terbıyesızlıgı
uzulup kafana takmana bıle degmez tencere kapak mısalı bulmuslar bırbırlerını
sen yenı bı sayfa ac kendıne Allah ta gonlune gore verır ınsallh merak etme canm

kendini suclama bosuna o ipne yuzunden.
karısıda tam kaşarmıs. ama bence senın inadına yaptı bunu kesın cok kızıp delirmiştir o adamada hayatta güvenmez daha.
cok sinirlendim bende:1shok:
yalandan sana caka satmasın öle kocam olsa dünya başıma yıkılırdı resmen.
iii olmus ama ohhh olsun süprizzzzz
sanada gecmiş olsun ..üzülme kazaydı de şakkıdı

kızlar gerçekten evlenmiş...
evlerini aradım..
annesi ile konuştum...
evlenmiş gerçekten evlenmiş...

aynen katılıyorummm ayrıca ekleyeceğim 2 görüş daha var...

1. si ; kadın yalan söylüyor olabilir...

ama son mesajını okuduktan sonra bu senaryo çöküyor..

2.si ise ; gerçekten var böyle insanlar...ilkokul çocuklarının diyalogları vardır ya ( eskiden öyleydi şimdi nasıllar bilemiyorum :) )

ohhh seni seçmedi işte beni seçti oh oh oh... gibi ...

psikolojik sorunları olan biridir o kesin...

neyse ne..birçok insan hayatında iz bırakan olaylar yaşıyor... bu sana bi tecrübe olmuş olsun..sil gözünü..ve ileriye doğru yürümeye başla...

allahından bulsunlar :1closedeyes:

inanilacak gibi degil ya bir kadin nasil bunlari kabul eder hadi mecburiyeten cok kadin susuyor ama nasil telde yapar,elinin kiri diyebiliyor bosver intihar edecem yazdin ama bak iste bu dünyada öldün,bittin kimseye degmez...sana mutluluklar

benim anladığım adamda karaktersizmiş karısı daha karaktersiz.işte bulmuşlar birbirlerini.
bırakın pisliklerinde boğulsunlar. kendini sakın üzme allah seni kurtarmış canım.

hayatından çıktığına sevinmen lazım...
seni düşürdüğü duruma değil ; kendi düştükleri çamura baksınlar arkadaşım ...
senim hatan yok ... sevdin sadece ... şimdi de unutman gerek ki doğrularına bir şey daha ekle...

umarım acın en kısa zamanda geçer ...

Aman Allahım ya kadının pişkinliğine bak...

İki terbiyesiz bulmuş işte birbirini sende kurtulduğuna dua et canım...

Hiiiççç üzme kendini,gidene yol ver yolu açık olsun...

AAaaaaa vallahi şoka girdim kadının söylediklerini okuyunca...

Ne demek ya o kadın sana nasıl böyle konuşur. Aslında O... dediği tam kendisi demek ki kocası onu biyerden çıkardıki bu kadar minettar adama.. kusura bakmayın kendimi tutamadım Sende diyemedinmi hadi anam hadi yürü senin kocan benim tırnağımın kiri olamaz boynuzlu kadın..Çok üzgünüm çoook o bir insanmı bundan şüphe duydum, duyguları yokmu? tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.. Ne günlere kaldık yarabim.... canım sende artık gözünü aç nasıl anlamadın boynuızlandığını kandırıldığını yaa.. bari bundan sonra uyanık ol.. üzme kendini ders olsun sana ....:1hug:

Sana o.... diyosa o kadin eside serefsizin en alasi!şakkıdı

Bunu goremeyecek kadar hirs burumus zavalliyi o erkekmis elinin kiriymis bu tip kadinlar bu dusunceye sahip olduk sonra kocalari istedikleri gibi at kosturur, bu tip kadinlarin daha cok canlari yanar unutmasinlar!!:1closedeyes:

Erkekmis elinin kiriymis, hey Allah'im ya!şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…