Düşürdüğü duruma bak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadınlar ve erkekler var ya, inanılır gibi değil...Çıkarken başka bir kadın olduğunu nasıl olduda farkedemediniz. sonuçta tencere kapak olayı görünüyor. kurtulduğunuza şükredin bence. sevgiler.

valla sanki banada öyle geldi ayrıca telefonun bekliyormuş gibi sanki kadın herşeyden haberi var....senağlama

canım sende artık gözünü aç nasıl anlamadın boynuızlandığını kandırıldığını yaa.. bari bundan sonra uyanık ol.. üzme kendini ders olsun sana ....:1hug:

tatlım hiç büyük konuşma.ortalık oskar adaylı yalancılarla dolu..kahin olmak lazım yalan söylediklerini aa.snlamak için

ay bu nedemek
ay şok oldum ağzım açık kaldı
diyecek birşey bulamıyorum
ne çaresiz ne zavallı bir kadın
ne şerefsiz ne adi ne iğrenç bir erkek
inş.aranızda cinsel anlamda birşey olmamıştır..:1shok::1shok:

pes ben birşey diyemiyorum....ayrıca 1 haftalık gelin nasıl bu kadar rahat olur onu da anlamış değilim...olabilir de aslında, ay ne bileyim...

sen de üzülme....bence gerçekten evli ise o kadın daha da kötü durumda....yaptığı konuşmalardan onun bunu ciddiye almadığı ortaya çıkıyor ama onun durumu seninkinden daha da beter görünüyor...
o buraya konu açsaydı, kızlar 1haftalık evliyim, bana bir kız telefon açtı, böyle böyle dedi yazsaydı daha da kötü olurduk hepimiz.....sen ucuz atlatmışsın...ama böyle erkekler gerçekten var...

Son düzenleme:
Canım ya!,sana nekadar üzülmeye değmez desekte şuan için faydası yok biliyorum ama zaman herşeyin ilacı sen şükretki böyle karaktersiz bir adamla evlilik gerçekleştirmemişsin,boşver o adamda kadında layıklarını bulmuşlar.

Bir an okuduklarıma inanamadım.İçimden koca bi yuuuuh dedim.Bu nasıl bir karaktersizliktir, bu ne basitliktir Allah'ım.
"Sana gelirse sende tatmin ediver"
İnsan kocası için böyle bir söz nasıl sarfedebilir?
Söylemek istiyorum ama söze dökemiyorum ki şaşkınlığımı.
Sanırım sözün bittiği yer bu.
Vallahi tıkandım.Daha neler duyacağız kimbilir..
Arkadaşım bırak-unut-sil-nefret et-o iki yılını yaşanmamış say.Dönüpte arkana bakma.Tertemiz bi sayfa aç kendine.Gözünü de dört aç ki artık o açtığın temiz sayfa birdaha böyle pisliklerle kirlenmesin.Allah yardımcın olsun.Gelecek güzel günler için umutla sarıl yaşama.Sen mutluluğu çoktan hakettin.Buna inan sadece.

arkadaşım geçmiş olsun...
üzülme boş ver...
eden bulur bulmuş kendine layığını...

Ne kadar zavalli bir kadinmis vay anasina...
inanamiyorum soyledigi sozlere...igrenç gerçekten
"arada bir tatmin et" ...
lutfen boyle insandan kurtulduguna sukret
ve sakin ha sakin vicdan azabi da çekme...gozyasina kurban ol bence
tencere kapagini bulmus,onlari o kendi dunyalarinda birak
herseyi sil at, yepyeni bir sayfa aç kendine, bir daha da aramam sakin
allaha a havale et

ayyy dicek bişey bulamadım
ama bence hiç bir kadın kabul edemez
bencede bu kurgulanmış bişey gibi geldi

bence de ya kurgulanmış ya da adam kadına senin hakkında gerçek olmayan şeyler anlatmış olabilir...
o kadın seni öğrendiği zaman, beni şöyle kandırdı böyle kandırdı,benim zaaflarımdan faydalandı fln demiş olabilir...
amaan sonuç olarak tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, ikisi birbirine layıkmış zaten...
sen kurtulduğuna dua et..

kadın (kadın demeye bile utanıyorum) evli olmuş yada olmasın ister doğru söylesin ister yalan kendi kalitesini belli etmiş zaten bu tip insanlardan kurtulduğun için sevinmelisin bence canım geçmiş olsun

ayy arkadaşım bence ucuz kurtulmuşsun sen böyle adi bi adamdan yaa.. karısına da bak aynı kendisi gibi tencere kapak ilişkisi olmuş

Ne Yani O Kadın Senin Olduğunu Bile Bile Çıkıp Mı Evlenmiş :1shok:
Ve Ne Demek Sana Gelirse Sende Tatmin Ediver.!! Seviyesiz Bi Kadınmış..Boşver Sen Kurtulmuşsun Canım :1hug:
Zararın Neresinden Dönülürse Kardır Demişler yerimseniben

niye inanamadınız anlamadım...
böyle kadınlar yokmu erkektir elinin kiridir,nasıl olsa benim,
bi ..... yüzünden yuvamı yıkamam,
yapmayın Allahaşkına böyle kadınlar çook var çookkk:1closedeyes:
sen iyiki kurtulmuşsun canım şükrett,kendi hayatına bak şimdi bencee

vay be bi pırlanta nelere kadirmiş hıı....evlenmiş yada avlenmemiş ne farkeder aldatılmış olduğunu bile bile kabullenmiş.bide ne var arada sana gelsin sende memnun et demiş.inan midem bulandı... tam layığını bulmuşlar daha fazla bu pisliğin etrafında dolaşma yazık valla yazık...

böyle kalitesiz bir adama 2 yılını vermişsin üzüldüm arkadaşım senin adına ama yinede kötüde olsa bir tecrübedir senin için umarım hayatında karşılaştığın son tatsız olay olur ve bu yaşanılanları ununtturacaka biriyle kısa zamanda tanışır ve mutlu olursun

ayyy öbür kadindaki seviyeye bakar misiniz????
ne mide varmis valla sasiyorum

bence o kadının söylediği şey hikaye... neticede bir gün değil 1 ay değil seneler söz konusu. eminim içi yanıyodur kan ağlıyodur ama başka bi kadına üzüntüsünü belli etmeyip çok mutluyuş, esas kadın oymuş, söz konusu adam sadece onu seviyomuş gibi yansıtıp sizi üzüp aşağılayarak acısını çıkarmak istemiş. bunlar çok ama çok mutsuz ve acılı çok da öfkeli bi kadının sözleri, hatta çığlıkları. kadının kadına yaptığını kimse yapmaz şu dünyada herhalde. o adamı terkedeceği yerde kendisiyle aynı durumda olup aldatılan kadını üzmeyi tercih etmiş aklınca size karşı zafer kazanmış gibi göstermeye çalışmış. hoş öyle bir erkekle evlense ne olur allaşkına kime hayır gelir öyle birinde.. erkekleri bu kadar sorumsuz ve aldtamaya meğilli yapan da bu tip kadınlar işte. keşke hiç muhattap olmasaydınız, madem oldunuz ve böyle laflar etti bi kahkaha da siz patlatsaydınız,sesinden belli senin ne kadar aciz bi durumda olduğun numara yapmayı hiç beceremiyosun, tencere kapak ilişkisi dedikleri buymuş deyip kapatsaydınız telefonu. çok sinirlendim bu kadına ya,pırlantalar aldı ne demek? hem aldtıl,yıllarca yalan söylensin ama kendi onurunu bi pırlantaya sat, bi de karşındaki kadına hakaret et.. tövbe yarabbim..

şekerpancarı ben sana kızmıyorum aradığın için.
belki doğru değildi ama o sinirle ben de aynısını yapardım.
karısının dediklerini hayret içinde okudum.
birisi bana senin kocan benle de birlikte diyecek de ona arada bi tatmin et diycem. yok artık.
karı koca tencere kapak olmuş birbirini bulmuşlar.
sen şükret geç de olsa kurtulmuşsun bu şahıslardan.
ayrıca ben kadının senin varlığına şaşırmamasına takıldım.
kocasının ne mal olduğunu biliyor demek ki,
ne geniş insanlar var hay Yarabbim ya.
canım sen ne düşün, ne üzül.
kurtuldum diye sevin, ayrıca istersen psikolojik destek al.
kolay değil biliyorum çünkü.
bu kadar ağır olmasa da bende aldatılmayı yaşadım zamanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…