Düşürdüğü duruma bak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuhh diyorum yani ... nasıl ınsanlar var ya eşide ne güsel kabullenmiş yakında onunda başınada gelir buyuk konusmamak gerek eşi kendınden cok emın konusmus ama allah buyuk ...... bu şekilde kurmus oldugu ewlılıgın temeli ne kadar iyi olabilirki .....
sen güçlü ol canım allah gönlüne göre vericektir

olay çok üzücü kadının tavrı düzgün bir insana yakışmıyor aman allahım neler oluyor bence evlenmediğine sevinmelisin seni yedekte tutmuş onurun gururun incilmiştir ama öyle ş....siz adamla evlenmediğin için şükret...onlarda mutlu olamazlarçarpık ilişkiler bu milleti kim bu hale getirdi...sabret allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni

canım bence sana karşı güçlü durmaya çalıştığı için öyle demiştir...yerimseniben
İçten içe kendini kemirmiştir. Bence hiç bir kadın böyle bir şeyi sindiremez...:delphin:
İnan burnundan fitil fitil geiterecek,getirmesede hayatı boyunca paronayak bir şekilde yaşayacaktır... sengözlerimebaksanab
ben böyle düşünüyorum...
ve allahın gerçekten sevgili kuluymuşsun canım. ondan kurtulduğun için adaklar ada bence o derece yani... a.s.

Çok mantıksız geldi bana da kızın sözleri ..şaka gibi ...

:1shok::1shok:inanmıyorum ya şu adama bak neler yapmış evlenmiş bile yuh dişyorum ya dicek bişey bulamıyorum:oklava:

yok artık yaaa inanmıyorummm ne kadar bast bi kadınmışşş nasıl pişkin pişkin o şekilde konuşabilmiş... şok oldum yaa :1shok::1shok: aramışsın evet pek doğru değil bu ama en azından gerçekleri öğrendin ayrıca sana dedikleri laflara aldırış etme asıl lafları hakeden kendisiymiş. o adama zaten dicek tek kelime bile sözüm yok Allah ından bulsun.:kızgın: sende dua et kurtulmuşsun canım...

bence evli falan deil seni kızdırmak ne bilim aklı sıra intikam almak için dmiştir sanmıyorum hangi kadın kocasının aldatmasını böle ucuzca kabul eder ki

boşver bulmuşlarf birbirlerini..
bazı insanlar çirkef ilişkilerin adamıdır..
birbirlerine yapmadıkları saygısızlık kalmaz.
her türlüğü pisliği yaparlar bunu da gayet güzel
kaldırabilir bünyeleri..
sen şükret bu üçlemeden ayrıldın kendini kurtardın onlarda
ne halleri varsa görsünler..iğrenç bi evliliği sürdürebildikleri kadar
sürdürsünler..üzme kendini sakın boş yere cnm

aaaaaaaaaaaaaa cinnet krizzzz sinirrr........ nedemek yaaa nedemekkk sende okadar kaliteliymissinki gitmis bi pez..kle evlenmissin demeliydin nasıl bi bayan nasıl bir insan nedemek yaaa...

of çiçem çok üzüldüm ama hiç canını sıkma şöyle düşün TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ yani allaha şükür öyle bir insanla sen evlenmemissin.. o mendebur kıza gelince ettiği herkelime bigün kulaklarında yankılanacak eminol kimsenin ahı kimsede kalmaz

yuhhhhh
ne kadınlar var yaaa
nasıl onur gurur taşıyor bunlar
bu nasıl bir ar damarı çatlamışlık
nasıl bir çirkefliktir yaa
utanıyorum böyle kadınlardan...
sen de Allahına dua et öğrendiğin için bence

ya ben inanmiyorum bunlarin gercek oldguna kesinlikle ortada bir tezgah var bana adam senden kurtulmak senin aramani kesmek ya da olayin gecmisni bilmiyorum ama bir sekilde hayatindan cikmak icin o kadini konusturmus gibi geliyor. yeni evlenmis bir kadin hem de sasirmadan arada bi tatmin ediver senin icin kocami mi bosiycam diycek? akliniz aliyo mu yahu yok artik!

cnm bende adalayda ya katılıyorum evlenmiş olduklarına inanmıyorum o kadın düştüğü durumun ağırlığını seni kıracağını bildiği kelimelerle kendince hafifletmek için bu konuşmayı yapmıştır. ne kadar kalitesiz bi kadınmış kaydirigubbakcemile:dilcikar: pes doğrusu bu sözler bir kadının ağzından nasıl çıkabilir aklım almıyor.bu arada düştüğü durum demekteki kastım senin çok büyük bir insanlık hareketi yaparak kapısına kadar gitmen ve yanlış bir yolda olduğunu farkedip onu uyarmandır. tabii oda bunu hazmedememiş olucak. neyseki kurtulmuşsun o iki .............. bundan sonra karşına böyle insan olamamış yaratıklar çıkmaması dileğiylea.s.

gerçekten evlendimi acaba yoksa sizi kızdırmak ve bir şekilde intikam almak için mi söyledi bunları..açıkcası ben bir insanın bu kadar rahat olabileceğine inanamıyorum ve şaşırıyorum.söyledikleride çok iğrençç..kendini basitleştirmiş..aslında ne olursa olsun ,o adamdan size fayda gelmez..boşverin unutun ve aramayın bir daha..ararsada konuşmayın...ne biçim bir iğrençlik bu anlamadım ki..bunlar insanı yada kadını diyim , sadece cinsel obje olarak gören kişiler...yazık..

Afedersiniz ama OHAAAAAAAA diyorum, baska birsey demiyorum:1shok:kafamçokkarıştı

şekerpancarı önceki konunuda biliyorum
hani söylenen laflarada pek şaşırmadım çünkü söylenebilecek şeyler, sırf kızgınlığından kadının
onlar birbirlerini bulmuşlar, gerçekten sen ne olursa olsun kurtulduğuna şükret

yat kalk dua et, öyle bir insanla evlenmemişsin
hani kalkıp ikisinin suratınada tüküresim geldi o derece iğrendim ikisinden de
ikisinde de namus ve ar kavramı baya gelişikmiş

:1shok: :1shok:
oldukça ağır bir durum.....yorum bile yapamayacağım :1no2:

''sen dedi görevini yaptın.sen bir o..... dedi bana.. kalitesizsin dedi..
ben onun karısıyım.. erkek yaparsada elinin kiridir. dedi.. sana gelirsede arada sende tatmin ediver dedi...oturup kocamla kavgamı çıkaracam yada boşanacammı dedi...
BENİ ÇOK SEVİYOR MUTLUYUZ bana pılantalar aldı..dedi...
ne olacak sanki dedi..o benim tapulu malım dedi..senle gönül eğlendirmiş..ben onun karısıyım dedi. ''

Yuhh diyorum,ne yani kendisi sütten çıkmış ak kaşık misali sana ağzına geleni saydı hee:oklava:
Birde üstüne üstlük erkek yapar dedi heee..:1shok:Vay anam vay daha neler göreceğim,daha neler okuyacağım..
Evlendikten sonrada aynı şey başına geldiğinde yine aynı tepkiyi verir inşallah.Yada şöyle çoluk çocuğa karıştığında yine sana söylediklerinin aynısını söylebilecekmi?
Sen yat kalk şükret haline,en azından onun gibi cibiliyetsiz,karaktersiz bir insandan kurtulduğuna canım.Allah yolunu açık etsin.:Saruboceq:

Back
X