duvar kağıdı seçimi

sibelburak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
271
7
118
Sakarya
selam bayanlar evim daha 4 aylık koridorum çok soğuk geliyor ve duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum aklımda dikine çizgi modelleri var sizin önerebileceğiniz model varsa resimli eklerseniz çok ssevinirim yardımlarınızı bekliyorum koridorumda bu $SAM_1321.webp$SAM_1322.webp$SAM_1404.webp

canım bence pastel tonları düşünebilirsin hem daraltmaz hemde renk verir

duvarın soğuk geldiğinden bahsettim duvar kağıdı daha bir sıcak yapıyor böle biraz renkli sonra tabiki çerçeveli oğlumun fotolarını koymayı düşünüyorum belki şekilli sıralı raflar

Koridorda krem rengi kabartmalı duvar kağıdı kullanırsanız ,tablo ve resimlerle hem geniş gözükür,hemde sıcak bir hava katarsınız.
Boyuna çizgili duvar kağıdı ince uzun koridorunuza derinlik ve karmaşa katar.

selam bayanlar evim daha 4 aylık koridorum çok soğuk geliyor ve duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum aklımda dikine çizgi modelleri var sizin önerebileceğiniz model varsa resimli eklerseniz çok ssevinirim yardımlarınızı bekliyorum koridorumda bu Eki Görüntüle 699933 Eki Görüntüle 699934 Eki Görüntüle 699935
merhabalar

çizgili model olur yalnız koridorunuz uzun bambu görünümlü kağıt daha güzel görünecektir.tercih sizin ben fikrimi dile getirdim :)

Back
X