Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam bayanlar evim daha 4 aylık koridorum çok soğuk geliyor ve duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum aklımda dikine çizgi modelleri var sizin önerebileceğiniz model varsa resimli eklerseniz çok ssevinirim yardımlarınızı bekliyorum koridorumda bu
duvarın soğuk geldiğinden bahsettim duvar kağıdı daha bir sıcak yapıyor böle biraz renkli sonra tabiki çerçeveli oğlumun fotolarını koymayı düşünüyorum belki şekilli sıralı raflar
Koridorda krem rengi kabartmalı duvar kağıdı kullanırsanız ,tablo ve resimlerle hem geniş gözükür,hemde sıcak bir hava katarsınız.
Boyuna çizgili duvar kağıdı ince uzun koridorunuza derinlik ve karmaşa katar.
selam bayanlar evim daha 4 aylık koridorum çok soğuk geliyor ve duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum aklımda dikine çizgi modelleri var sizin önerebileceğiniz model varsa resimli eklerseniz çok ssevinirim yardımlarınızı bekliyorum koridorumda bu Eki Görüntüle 699933
Eki Görüntüle 699934
Eki Görüntüle 699935