Duvar Lekesi Acil Yardım!

animehime94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
7
0
1
30
Merhaba, ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Yurttaki odamın duvarında çeşitli çizik ve lekeler gördüm. Süngere çamaşır suyu (Domestos) sıkıp onları temizlemeye çalıştım. Duvarın rengi açık sarı olmasına rağmen çamaşır suyuyla sildiğim bazı yerlerde pembemsi lekeler oluştu. Bu lekeleri gidermek için ne yapmalıyım?

Aynı renkte boya sürmeniz gerekiyor, alttaki rengi kusmuştur yada çamaşır suyu soldurmuştur..

Çok teşekkürler! Duvarlar uzun süredir boyanmamış. Ayrıca boya masrafı ne kadar olur hiçbir fikrim yok. Az miktarda satılan boyalar varsa alabilirim, öbür türlü zor.

Rica ederim.. Yapı marketlerde az miktarlarda olur, duvar renginin yakından fotosunu çekin yada bi yerden kazıyın, gösterin satıcıya.. Eğer yapı marketten bulamazsanız inşaat malzemeleri ve boya satan hırdavatçılara gidebilirsiniz, oralarda durumunuzu izah edip sorun derim.. Hiç bir şey yapamazsanız ucuz göz farı alın tozlumsu yada katı olanlardan duvara temiz süngerle tampon yapın.. Yurttan ayrılana kadar duvara makyaja devam edin (tabi bu az bir yüzeyse)

Şimdilik sınavlarım yüzünden kampüs dışına pek çıkamıyorum ama en kısa zamanda dediklerinizi deneyeceğim. Tekrardan teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…