Duvarlara ismimi soyismimi yazmışlar ?

Arkadaşlarınız olaya hemen dahil olmasınlar bence bir de araya şiddet gibi bir durum girerse haklıyken haksız olursunuz karşı taraf da şikayetçi olur. Polise gidin bakalım sonuç ne olacak hem de mümkünse ikisinin de ailelerinin telefon numaralarına ulaşmaya çalışın size attıkları fotoğrafları atıp rahatsız edildiğinizi belirtin ailelerine ulaşsın olay. Belki instagramdan akrabalarını falan takip ediyorlarsa mesaj atarak olayları anlatabilirsiniz yani aileleri işin içine girerse duruma el atma ihtimalleri olur. Böyle numara dağıtma, oraya buraya isim yazmak çok ucuz insan işi gerçekten. Siz de konuşarak muhatap olmayın hiç yazarlarsa size.

Sizin yaşadıklarınız daha farklı elbette ama beni de bir çocuk uzun süre taciz etmişti polise gittik bir iş çıkmadı hatta korkmadığını da dile getirmişti. En sonunda o kadar manyaklaşmıştı ki okuduğum liseye gelmişti kafasında beni kaçırma planı kurarak. Okuldaki öğretmenler yakaladı çocuğu polis çağırdılar ailesi de geldi. Babası işin içine girince bir daha hiç rahatsız edilmedim. Bu olayların psikolojisi de ayrı zordur çok iyi anlıyorum sizi ama aileniz de yanınızdaymış içiniz rahat olsun.

kıskanmış manyak aklı sıra.akıllı bir kız olsa zaten bunları yapmaz.şu hayatta kaybedecek şeyi az olanlarla dalaşmaktan daima korkarım sınırları daha azdır onların her şeyi yapabilirler
Sevgilisi ile kafayı birleyip sevgilisinin exini tehdit eden kız neyin kafasını yaşıyor? Bu kıskançlık değil yahu, kıskanan kız '' Eski sevgilinle derdin ne senin lan döt lalesi, unutamadın mı, hayırdır? '' diye sevgilisinin kafasını kırar. Yoooo, o kızdaki başka bir olay.

Niye ya?
Hedef göstermek bir kenara suç bildiriyor, nesi yanlış bunun?
Suçları saklıyor muyduk😂
konu sahibi polise gidecek şikayetçi olacak dava açılacak.zaten deliller sağlam ama kendisi hakaret tehdit etmemiştir cevap vermemiştir diye umuyorum.hapis cezası alır o da ertelenir ama siciline geçer ve tüm mahkeme masraflarını da öderler 5 yıl içinde suç işlerlerse tekrar o hapis cezası devreye girer ve yatarlar.ben böyle biliyorum kanuni yönünü

konu sahibi polise gidecek şikayetçi olacak dava açılacak.zaten deliller sağlam ama kendisi hakaret tehdit etmemiştir cevap vermemiştir diye umuyorum.hapis cezası alır o da ertelenir ama siciline geçer ve tüm mahkeme masraflarını da öderler 5 yıl içinde suç işlerlerse tekrar o hapis cezası devreye girer ve yatarlar.ben böyle biliyorum kanuni yönünü
Benimki kestirme yol.
Sosyal medyadan ifşa ediyorsun, gidip alıyorlar😂

son yıllarda kadına her türlü şiddet konusu çok gündem de cezalandırılıyorlar .kahdem di galiba adı kadın hakları koruma derneği var onlara başvurabilir öyle derneklerin kamuoyu baskısı olduğu için hemen ceza alıyor bu tür insanlar.kendi bir şey yapmasın adam psikopat olabilir yaralayabilir konu sahibini zarar verebilir.kanuni yoldan halletmeli cezası var bilişim suçu olduğu için ispatı da çok kolay.mutlaka ceza alır.

Kesinlikle böyle bir şey yapması doğru değil, çünkü o zaman konu sahibi de suç işlemiş olur. Lütfen böyle yönlendirme yapmayın.
Okadar tahrik ediciki biranda tahrik oldum
Aklin yolu birdir derler
Insan ofkelenince boyle yanlis seyler yapmaya tesebbus edebiliyo

Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum ağlamaktan helak oldum kan oturdu gözlerime herşey okadar üstüste geliyor ki , numaramı oparatörle değiştirdim dün tam rahatladım derken instagramdan mesaj aldım eski sevgilim tarafından bana duvara yazılmış ismimi soyismimi yazmışlar çeşitli hakaretler yazmışlar yanına ve poz vermiş kız arkadaşıyla polise versende bişey değişmeyecek sen ********* ben intikamımı aldım şimdi bunuda polise ver dedi. onları engelleyip instagramımı dondurdum, yarın tekrar polise gideceğim bunun için resimlerini ss aldım. Ne yapacağım neden benimle uğraşıyorlar neden bunlara marus kaldım bilmiyorum arkadaşlarıma anlattım bu durumu onu sıkıştırıp döveceklerini rahat etmemi söylediler onada küfürlü mesajlar atmışlar sana ne yaptıysa aynısını onlara yapacaklarını söylediler ağlama diye teselli ettiler yanındayız dediler.
Hemen savcılığa gidip şikayetçi olun bu yapılan taciz ve şiddet. Cezasız kalacağını düşünmüyorum. Size yolladığı mesajları sakın silmeyin

tavsiyelere bak ya şaştım kaldım insan k.k ya konu açmaya korkar nasıl fikirler bunlarr suç işlemeye teşvik ediyorlar resmen konu sahibini
Konu sahibini haklı iken haksız duruma düşürecekler. Yasa açık, şikayette bulunacak sonra da süreci bekleyecek. Aynı şeyi yaptıktan sonra ne farkı kalır ki onlardan.

Ay iyi hoş da, seni de alırlar? 😱
Suçlu arsız olunca durumu😂
Bir şey olmaz, suç bildiriyoruz.
Kaldı ki bugüne kadar ne suçlar cezasız kaldı ama sosyal medya aracılığı ile yayılma ve tagleme ile 3 saatte ulaşılır oldu her şey.
Laftan anlamayan, suçu soruşturmayı ciddiye almayan hele de bu ülkede hala kadına, çocuğa, hayvana kötülükte bulunan her mahluk böyle ifşalanmalı.

Kaldı ki bugüne kadar ne suçlar cezasız kaldı ama sosyal medya aracılığı ile yayılma ve tagleme ile 3 saatte ulaşılır oldu her şey.
Laftan anlamayan, suçu soruşturmayı ciddiye almayan hele de bu ülkede hala kadına, çocuğa, hayvana kötülükte bulunan her mahluk böyle ifşalanmalı.
Videoya çekip ihbar etsen tamam da, sosyal medyaya koymak hedef göstermek gibi yav. Mis gibi ihbar et işte, başına bela alma arsız uğursuz yüzünden.

kendi ifşalamasın ama ifşalanmasını sağlasın .ama konu sahibi tanınmak istemeyebilir de bir de o var.ifşa olursa konu basına düşer çünkü

Videoya çekip ihbar etsen tamam da, sosyal medyaya koymak hedef göstermek gibi yav. Mis gibi ihbar et işte, başına bela alma arsız uğursuz yüzünden.
2 ay önce bir adam tali yoldan aniden fırladı neredeyse çarpacaktı arabama.ha bir de açtı camı küfürleri salladı bazılarını ilk defa duydu bu kulaklar ama tek cevap vermedim kapılarımı kilitledim gidene dek kımıldamadım yüzüne bakmadım.ben de cevap versem arabadan inip kesin saldırırdı böyle manyakları asla tahrik etmemek lazım kendi can güvenliğimiz için

Meğer o yapmış sevgilisi sesini attı konuşmalarını attı onun intikam almak için yaptığını söyledi dün konu açtım bununla alakalı
Eski sevgilini anladık da, tuhaf sevgilisinin senle derdi ne?

Back
X