- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Arkadaşlarınız olaya hemen dahil olmasınlar bence bir de araya şiddet gibi bir durum girerse haklıyken haksız olursunuz karşı taraf da şikayetçi olur. Polise gidin bakalım sonuç ne olacak hem de mümkünse ikisinin de ailelerinin telefon numaralarına ulaşmaya çalışın size attıkları fotoğrafları atıp rahatsız edildiğinizi belirtin ailelerine ulaşsın olay. Belki instagramdan akrabalarını falan takip ediyorlarsa mesaj atarak olayları anlatabilirsiniz yani aileleri işin içine girerse duruma el atma ihtimalleri olur. Böyle numara dağıtma, oraya buraya isim yazmak çok ucuz insan işi gerçekten. Siz de konuşarak muhatap olmayın hiç yazarlarsa size.
Sizin yaşadıklarınız daha farklı elbette ama beni de bir çocuk uzun süre taciz etmişti polise gittik bir iş çıkmadı hatta korkmadığını da dile getirmişti. En sonunda o kadar manyaklaşmıştı ki okuduğum liseye gelmişti kafasında beni kaçırma planı kurarak. Okuldaki öğretmenler yakaladı çocuğu polis çağırdılar ailesi de geldi. Babası işin içine girince bir daha hiç rahatsız edilmedim. Bu olayların psikolojisi de ayrı zordur çok iyi anlıyorum sizi ama aileniz de yanınızdaymış içiniz rahat olsun.
Sizin yaşadıklarınız daha farklı elbette ama beni de bir çocuk uzun süre taciz etmişti polise gittik bir iş çıkmadı hatta korkmadığını da dile getirmişti. En sonunda o kadar manyaklaşmıştı ki okuduğum liseye gelmişti kafasında beni kaçırma planı kurarak. Okuldaki öğretmenler yakaladı çocuğu polis çağırdılar ailesi de geldi. Babası işin içine girince bir daha hiç rahatsız edilmedim. Bu olayların psikolojisi de ayrı zordur çok iyi anlıyorum sizi ama aileniz de yanınızdaymış içiniz rahat olsun.