Duyarlı anne, bunu da oku:))

Konu sahibi insan olan anlardı o an hatasını ve özür dileyip size yardım ederdi. Anlıyorum ki konuda geçen sözde "ANNE" musveddesi buraya yazdığın konudan mı akillanacak hiç sanmıyorum.

Eğer burayı okuyorsan ben sana o an çok ağır şeyler söylerdim onu hakediyorsunuz 2 evladın var sahip çıkıp kontrol edemeyeceksen dogurmayacaktin. Hayvanlarda doğuruyor ama her türlü sahip çıkıyor yavrularına sen anca telefonda konuşup dedikodu yap. İnsanlara ve çevreye zarar verecekseniz mümkünse dışarı çıkmayın kendinizi eve kapatın.

Konu sahibi benim eşim de mağaza sorumlusu bu kadın gibi yüzlercesi geliyormuş markete ve maalesef ortalığı talan edip gidiyorlarmış. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.

2 erkek çocukla dün markette olan herkes sorgulasın kendini.
Marifet iki çocuk yapmak değil hanım.
Çok mu zor geldi özür dileyip,arkadaşın toparlanmasına yardım etmek?
Siz sebep oldunuz sonuçta.
Tabii sıvışmak kolay gelmiş belli ki.
Yuh olsun!

kadından önce çocukların özür dileyip döktükleri ürünleri toplamarı gerekiyordu zira yaşları hasebiyle o olgunlukta olmaları gerekiyor çocukların.fakat o profildeki annenin yetiştirdiği çocuktan bunu beklemek yersiz olur dolayısıyla o anneden de beklemek.bi kuş beni yese ve oraya boşaltım yoluyla bıraksaydı keşke:)))sizin yapmanızın etik olmadığını yapar bi güzel rezil edip kadını toplamasını sağlardım.toplamasa da rezil olduğuyla kalırdı.

Bunun annelikle bir ilgisi yok olay tamamen kadının saygısız ve sorumsuz olmasından kaynaklanıyor

Annelikle ilgisi var aslında.
Kendi gibi iki çocuk yetiştiriyor.
Kadının onlara da örnek olmakla ilgili endişesi yok. Düşünün artık nasıl yetiştiriyor..

O saygısız Annelerden heryerde var..

Diyoruz ki bu toplum ne olacak,bu erkekler neden böyle..
Biz biz Anneler sayesinde böyle
Biz Anneler o kadar güçlüyüz ki ama o gücü kullanabilene. .

Ayıp yahu.. ben olsam özür diler ve elimden geldikçe yardım etmeye çalışırdım.. sizin yerinizde olsam da susmazdım.. önemli değil zaten ne özürü diye arkasından bağırırdım ..

Bunun annelikle bir ilgisi yok olay tamamen kadının saygısız ve sorumsuz olmasından kaynaklanıyor

Aksine anne olunca çocuklarının yanında daha özenli olmak zorundasın.
Anne veya baba isen çocuğunun seni her konuda örnek alacağını asla unutmamak gerekiyor..

Tabi ki insan olan çocuğu olmasa da bir şekilde hatasını telafi ederdi zaten. Ama yapılan çocukların sebep olduğu bir durum.
Ve orada çocuklara anneleri tarafından verilen mesaj şu oldu "her ortamda istediğiniz gibi davranabilirsiniz. herkes sizin dağıttığınızı toparlamakla yükümlü. Hiç bir şeye karşı sorumluluğumuz yok. Özür dilemeye bile gerek yok"

Okul çocukları bir nebze eğitebilir. Eğitimin büyük sorumluluğu aileye ait.

Deli oluyorum böyle annelere benimde 2.5 yasinda evladim var ve cok hareketli pesinde kosmaktan alisveris yapamıyorum.
Bende mi sorun var yoksa rahat sözde annelerde mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…