- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaaKızlar ama böyle derseniz gelir mi kadın? Ürküttünüz baştan ya.
"Kadın haklı, iki çocukla kolay mı? Bacım okuyosan konuş arkandayız." diyip ortaya çıkarıp "Gel bi sen gel" yapacaktık. Olmadı işte böyle.
Konu sahibi bu konudan bi daha açsanız, oraya geçsek sıfırdan bi olta sallasak hep beraber he? Bunu henüz okumadıysa belki atlar ona
Yok ama bence yazık onun da basireti bağlanmıştır o an, iki çocukla yorgundur yılgındır yazıktır (Hala deniyordu)
Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
Gıyabında linç, mm en sevdiğimDemedik, gıyabında linç var gel sen de.
Ya da kendisi de lincin içinde kendine sayıyo bilemiyoz
Marketteki urunlerin cogunun ustunde depolarda fareler dolasiyor. Bu ayakkabi takintisi gereksiz bence de.Market arabasına ayakkabılarla çocukları oturtanlardan biride benim.
Hiç düşünememiştim şimdiye dek. O yorgunlukla arabaya bırakıyorum çocukları öyle yol alıyorum . Yoksa zapt edemem ki.
Ayakkabı çıkar giydir ayrı bir zaman kaybı.
...
Marketten aldığımız bir çok ürün yerlerde sürünüyor. Pis bezlerle tozları alınıyor v.s bu yönden de düşünmek lazım.
Gıyabında linç, mm en sevdiğim
Görgüsüzlük zor yaa, kendini görgülü sanıyorsun ama değilsin, düşünsene, oh my god.
Hepimizi zan altında bıraktınBence kendisi bizimle ilgili kişiyi ayıplıyor bile olabilir
Sepetler zaten leş gibi.Market arabasına ayakkabılarla çocukları oturtanlardan biride benim.
Hiç düşünememiştim şimdiye dek. O yorgunlukla arabaya bırakıyorum çocukları öyle yol alıyorum . Yoksa zapt edemem ki.
Ayakkabı çıkar giydir ayrı bir zaman kaybı.
...
Marketten aldığımız bir çok ürün yerlerde sürünüyor. Pis bezlerle tozları alınıyor v.s bu yönden de düşünmek lazım.
Ay evet hakikaten ya. Şimdi onlara yapmayın dese özgüvenleri paramparça olur mazallah. Özgüvenle kuralsizligi karıştırır oldu insanlar. Halbuki göz hizasına eğilip çocuklara güzelce anlatabilirdi.Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
May gat cezanı versinMarketteki urunlerin cogunun ustunde depolarda fareler dolasiyor. Bu ayakkabi takintisi gereksiz bence de.
İki oğlan anası ennn kraliçeee, avm'de kezbanlığıyla şok yarattııı, filaş filaşşş,Oh Jesus Christ ... Düşünsene burayı okuyana kadar kendini iki piremsli kraliçe sanıyorsun ama bakıyorsun ki ayusun.
bende öyle hareket ederdim bir gün kızımla çarşı çıktığımızda yaşlı adam yere düştüBenim bebelerden biri yapacak utancimdan yerin dibine girer tek tek dizerdim urunleri.
Ne rahat kadinlar var ya.
İki oğlan anası ennn kraliçeee, avm'de kezbanlığıyla şok yarattııı, filaş filaşşş,
Abla okursa içine kapanacakDava eder mi ki bizi,
Ama abla come oonnn, sen de az toplayaydın ortalığı yani,
Yazık günah çalışanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?