Duyarlı anne, bunu da oku:))

Market arabasına ayakkabılarla çocukları oturtanlardan biride benim.

Hiç düşünememiştim şimdiye dek. O yorgunlukla arabaya bırakıyorum çocukları öyle yol alıyorum . Yoksa zapt edemem ki.
Ayakkabı çıkar giydir ayrı bir zaman kaybı.
...

Marketten aldığımız bir çok ürün yerlerde sürünüyor. Pis bezlerle tozları alınıyor v.s bu yönden de düşünmek lazım.
 
bence okulda edep dersleri verilmeli
şu çok iyi para kazanıp kız kardeşinin çocuğunun gözüne madde atıp kör eden bir erkek vardı birde babasına paket içinde bomba yollayan vardı bunlar üst düzey eğitim görmüş ama aile terbiyesinden sınıfta kala şahıslar kadınlar çocuklarına gereği kadar terbiye vermekten yoksunlar hiç değilse okulda verilmeli küçük çocuğu olanlarla asla samimi olmuyorum oturup çocuklarına baksınlar başkalarona yğk olmasınlar insanlarıda kullanmasınlar
 
bence okulda edep dersleri verilmeli
şu çok iyi para kazanıp kız kardeşinin çocuğunun gözüne madde atıp kör eden bir erkek vardı birde babasına paket içinde bomba yollayan vardı bunlar üst düzey eğitim görmüş ama aile terbiyesinden sınıfta kala şahıslar kadınlar çocuklarına gereği kadar terbiye vermekten yoksunlar hiç değilse okulda verilmeli küçük çocuğu olanlarla asla samimi olmuyorum oturup çocuklarına baksınlar başkalarona yük olmasınlar insanlarıda kullanmasınlar
 
Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
 
8-9 yaşlarında çocukların yaptıklarının sorumluluğunu alacak durumda olması gerekirdi. Öyle yetiştirilmiş olmalılardı zaten.
Kızım 6 yaşına girecek,markette alışveriş yaparken yere birşey düşürse kaldırır yerine koyar. Çöp varsa elinde çöp kovasını arar bulur çöpü oraya atar. Kazara yere düşse kaldırır yine çöpe atar. Uzun zamandır da bu böyle. Uyarmam dahi getekmiyor kaldı ki böyle birşey yaşasak beraber toplarız,özür de dileriz. Evde de döktüğünü alır eline peçete olduğu kadarıyla temizler kızım. Ben söylemem bile. Ha ben yapamazmıyım yaparım ne var ama önemli olan kendi yaptığını kendi temizlemesi gerektiğinin bilincinde olması ki bu sorumluluktur.
Olması gereken de bu.
Siz orada çalışıyorsunuz diye göreviniz olarak bakamayız. Amaan toplasın işi ne diyemeyiz.
Zaten mahçup gelse özür dilese belki toplamanıza yardım etmelerine dahi müsade etmeyeceksiniz. Önemi yok vs diyeceksiniz.
Ben böyle annelerin yetiştirdiği çocuklara acıyorum. Şımarık,saygısız bir nesil böyle böyle yetişiyor zaten. Parklarda elinde yemek,meyve,bilimum abur cuburla çocuğunu besleyen anneler de bu ekolden zaten. Hiç düşünmüyorlar bu yiyeceğe alerjisi olan,alamayacak olan birileri olabilir çevrede diye. Kendi çocukları dışında kimse önemli değil bu annelere göre.
Yazık.
Umarım okuyorsundur,çıkıp bendim o kusura bakmayın diyecek mabad yoktur eminim ama utanırsın biraz belki.
 
9-10 yas cocuklari cocuktur yapar dagitir denilemeyecek bir yas(normal gelisen cocuklar icin)
Kadini ve cocuklarini uyarsaydiniz keske. Heryeri kendi kralligi sanan kucuk prenscikler yetistirmesinler.
 
Marketteki urunlerin cogunun ustunde depolarda fareler dolasiyor. Bu ayakkabi takintisi gereksiz bence de.
 
Gıyabında linç, mm en sevdiğim
Görgüsüzlük zor yaa, kendini görgülü sanıyorsun ama değilsin, düşünsene, oh my god.

Oh Jesus Christ ... Düşünsene burayı okuyana kadar kendini iki piremsli kraliçe sanıyorsun ama bakıyorsun ki ayusun.
 
Sepetler zaten leş gibi.
Paslı kirli vs.
Ben oturtmayı sırf bu sebeple tercih etmiyorum ayakkabıdan ziyade.
Ha pırıl pırıl olsa sepetler amenna ama o leş sepetlere ayakkabıyla çocuk oturtmayın demek çok abest.
 
Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
Ay evet hakikaten ya. Şimdi onlara yapmayın dese özgüvenleri paramparça olur mazallah. Özgüvenle kuralsizligi karıştırır oldu insanlar. Halbuki göz hizasına eğilip çocuklara güzelce anlatabilirdi.
Çok hareketlilerdir de kesin. Bir o kadar da akıllıdırlar o çocuklar. (Sözüm çocuklara değil onlar ailenin aynası.)
 
Marketteki urunlerin cogunun ustunde depolarda fareler dolasiyor. Bu ayakkabi takintisi gereksiz bence de.
May gat cezanı versin
İyiki de herbirini yıkayıp kurulayıp yerine koyuyormuşum,ketçap yoğurt vs,kağıt ambalajlıları da hemen kavanoza
 
Keşke bir derdim varda daha az gezinip o vakti çocuğuna hiç değilse
özür dilemeyi öğretmeye ayırsa..
Ama kendi bile bilmiyor çocuğuna ne öğretecek..
En harika anne benim diye gezinir bu tipler bir de bilirim..
 
Oh Jesus Christ ... Düşünsene burayı okuyana kadar kendini iki piremsli kraliçe sanıyorsun ama bakıyorsun ki ayusun.
İki oğlan anası ennn kraliçeee, avm'de kezbanlığıyla şok yarattııı, filaş filaşşş,
Abla okursa içine kapanacak Dava eder mi ki bizi,
Ama abla come oonnn, sen de az toplayaydın ortalığı yani,
Yazık günah çalışanlara.
 
Benim bebelerden biri yapacak utancimdan yerin dibine girer tek tek dizerdim urunleri.
Ne rahat kadinlar var ya.
bende öyle hareket ederdim bir gün kızımla çarşı çıktığımızda yaşlı adam yere düştü
Oturmak istediği sandalyeden elinde eczaneden alınmış ilaçlar vardı epeyde halsiz ve hasta idi kızım hemen koşup
Adamı sandalyesine oturtmaya çabalarken hemen bende koştum yaşlı adamı güçlükle
Sandalyeye oturttuk adam bize tşk etti ve dua okudu o an kızımla çok gurur duydum
Etrafta başka genç kızlarda vardı ama hiç biri umursamadı
 

Ama yazık kııız iki çocukla naapsın kadın. Nasıl toplasın? Onların iki eli yoğ, öyle görünürler dışarıdan ama aslında yoğ, aslında yoğ onlar o an orada değiller.Oh come oon man napsın kadın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…