Duyarlı anne, bunu da oku:))

Böyleleri de çocuk yetiştiyor... yazık vicdandan merhametten kendilerinin haberleri yok ki çocuklara öğretsinler. İnsanız diye yaşıyorlar insan kılığında.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz üzülme...

Yok artık. Terbiyesizlik, toplum içinde yaşamayı bilmemek bu. Hani görmemiş diyeceğim 200 tane ürünün devrilmesi nasıl görülmez. Şoka girdim resmen.

Markette bir reyondan aldığı şeyi bazen başka reyona bırakıyor da çocuk yerine koyacağım diye iki çocukla 4 donuyorum.
Sizinle çocukların sebep olduklarını toplar muhtemelen zarar gören ürünleri satın almam gerektiğini falan düşünürdüm.
Nasıl bu kadar umrunda olmaz kadının aklım almıyor

A-aa ne var ya bu kadar şey edilcek, çocuğum bilerek mi yaptı sanki? Zaten kafamda bin türlü şey var, kolay mı sanıyosunuz çocuu zaptetmeyi? Herkesten özür dileseydik ohhhoo, nolcak ya iki parçacık şey gittiyse cana gelceğne mala gelsin.
Bi de gelmiş buraya yazıyosunuz yağni..

Deermişim.

Haklısınız, öylesine geyik olsun diye yazdım çünkü dün pazar gezmesinde arabama, aracımın yanına park edip kapısını açarken çarparak çizen çocuk ve annenin de sadece bir özrünü bekledim. Onlar ne yaptı?
"E yani görmüyor musunuz çarpacağı belli, biraz dikkat lütfen" dememizin ardından "Görmedik naaapalım olabiler bi şey" dedi.
Biz de nasıl olsa "olabiler" bir şey diye, otoparktan çıkarken arabasına anahtarımızla minik hatıralar bıraktık (Aramızda kalsın)

Aynen ya nornalde zaten ödemesi gerekmez mi şasırdım

Özür dilerizz...
Bak iki kelime bacım evladının yaptığı için üzülmek iki kelime
(Çocuğu dağıtan anneye ithafen)

Bu bencil ve sorumsuz annelerin yetiştirdiği çocuklar biz sıra beklerken aradan dalan, pikniğe gittiğinde çöplerini bırakan, kirmizi işikta yola firlayan, her yerde kuralları çigneyen sürekli kendinden bahsedip karşındakini konuşturmaya tipte insanlar olarak günlük yaşantımızda bizleri sınır harbine sokan insanlar olarak karşımıza çıkıyorlar maalesef..

Kul hakkına girmiş.Çocuk bu yapar ama annesinin de sizle beraber ürünleri toplaması gerekti.Ki o özür bile dilememiş.Ben olsam kullanılamaz durumda olan ürünlerin parasını vermem gerektiğini düşünürdüm.

İnşallah okur da çocuklarına sahip çıkar Ben de geçenlerde şöyle bir olay yaşadım.Avm de bir bayan mağazasında t-shirt bakıyordum.İki tane çocuk mağazanın içerisinde saklambaç oynuyorlardı.Ellerinde de milk Shake tarzı içecek vardı.İçeceği t-shirtlerin içerisine döktüler.Ben de refleksle canım bakın dikkatli olun diyip çocuğun omuzuna dokundum.Kadın geldi sen benim çocuklarıma dokunamazsın diye yıktı,ortalığı o sırada mağaza müdürü geldi ve zararın hepsini kadına fatura etti,çok da iyi oldu ilk önce çocuklarına sahip çıkmayı öğrensin.Benim de üç yaşında yiyenim var dışarı çıktığımızda bir an bile gözümüzün önünden ayırmıyoruz

Ben biliyordum senin olduğunu zaten.
Ama senin çocuk tek değil miydi ya?

Yuru bee kim tutar seni

Konuyu sirf adi gecen kadin gelecek mi diye merakimdan takip ediyorum

Ürünlerin sağlam kalanlarını yerleştirmekle ugrasmasaydin, direkt kadının kafasına firlatsaydin .belki aklını unuttuğu yerden geri alırdı ..gerçekten çok sinir bozucu ..umarım burayı okuyup senden özür diler ..ama pek sanmıyorum .sessizce okuyup çekip gidecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…