Duyarlı anne, bunu da oku:))

Yazıklar olsun böyle insanlara. Bende lwc ye girmiştim bir ara. Aman allahım nasıl dağıtmışlar,dağıtıyolar oraları. Alacakları bir ürün için bütün standı alaşağa ediyolar. Yazıktır günahtır be. Tabiki bakacaksında bi zahmet düzgünce yerleştiriver. Yapışmaz eline mübarek. Hele bu konudaki asla affedilemez bişey. Hadi bir kazadır oldu,bari yardımcı olsun beraber toparlayın ortalığı

Okusa da benim der mi acaba
eğer yorumların çoğu şöyle olsaydı şayet; 2 çocuklu anadır o ne yaparsa haklıdır, eltisine görümcesine bdv de olan olayları soramaz mı , bu zevkten mahrum mu kalsın kadınceğiz türevi olsaydı işte o benim derdi

Çocugum böyle birşey yapsa nasıl üzülürdüm , utanırdım sıkılılırdım . Yardım etmek için elimden ne gelıyorsa yapardım .

Tü senın insanlığına kadın !

Kesinlikle

Gerçi en azından belki okur da hatasını anlar, bundan sonra hareketlerine olumlu olarak yön verir.

2 yaşındaki yavruya avm’de yere döktüğü sütü sildiriyorum (kendisi kızım olur). Özür dilemeyi geçtim, çocuklara verdikleri hasarın yaptırımını da uygulaması gerekirdi. Mükemmel anneliğin yakınından bile geçmem ama çocuğum benden topluma saygı duymayı öğrense yeter.

Haftasonu bir yere gidecektim. Metroyu kullandım. 5-6 yaşlarında bir çocuk oturma yerlerinin üzerine ayaklarıyla basıyordu. Annesi bu durumu görüp hiç sesini dahi çıkarmadı. Sonuçta oraya genç, yaşlı, çoluk çocuk herkes oturuyor. Rahat anne sorumsuz çocuk demek...

Kızlar ama böyle derseniz gelir mi kadın? Ürküttünüz baştan ya.
"Kadın haklı, iki çocukla kolay mı? Bacım okuyosan konuş arkandayız." diyip ortaya çıkarıp "Gel bi sen gel" yapacaktık. Olmadı işte böyle.

Konu sahibi bu konudan bi daha açsanız, oraya geçsek sıfırdan bi olta sallasak hep beraber he? Bunu henüz okumadıysa belki atlar ona

Yok ama bence yazık onun da basireti bağlanmıştır o an, iki çocukla yorgundur yılgındır yazıktır (Hala deniyordu )

Annelik eğitimi yanında alışveriş + toplum içine çıkma eğitimi alsın bu kişiliksiz okuyorsa burayi

ben kıyafet denediğimde kabınde bırakmaz tekrar askıya asar yerıne koyarım.baktığımı katlarım .diğer dağılanları topladığım bıle olmutur .işte umursamaz olmak lazımmı olmamak mı lazım

Bence kendisi bizimle ilgili kişiyi ayıplıyor bile olabilir

Söylemek istediğim şey şudur kadın zaten iyi bir birey olsa iyi bir anne olur, insan önce iyi birey olut hayatta sonra iyi anne. Bu da iyi bir birey olmadığı için iyi bir anne değil. Yani önce kendisini yetiştirmeli ki çocuklarına bir şey öğretebilsin.

Market arabalarına pis ayakkabılarıyla basan çocuklara ne demeli.

Bence kendisi bizimle ilgili kişiyi ayıplıyor bile olabilir

Yapar mı yapar valla.

"Tüh, cıks cıks cıks yazıklar olsun bana ay pardon o kadına, öyle annelik olur mu canım. Hele o uzun boylusu o kırmızı çizgili pantolonu olan çocua hiç terbiye verememiş kadın, belli" (Pantolon bilgisini filan kaçırıyormuş ağzından )

Ay bi de pantolonu atarım tutar bana kalır ihale ayy

9 10 yaşlarındaki bir çocuk çoktan nezaket kurallarını öğrenmiş olmalıydı.
Çocuklar özür dilemedi mi ?

Çok korkmaları dışında yaptıklarından sonra bir söz dahi etmemişlerse böyle yetişen nesil için çok üzülmek gerekiyor.

Ve aslında biliyor musunuz bu hataları yapan , evlatlarını böyle büyüten anne babalar , en çokta onlar konuşur , ahkam keser, kitap gibi söyler de söyler.
Gerçekler hiç öyle değil oysa.

Haklisiniz ne denebilir ki. Bir de çok küçük de değillermiş. Çok var öyle tabi sizin ki çok kötü olmuş hakkınıza girmiş kadın. Helallik alması lazımdı.

Umarım bu kafa yapısındaki ve rahatlıktaki her anne okuyup, gerekli dersi çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…