- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi mavilimonata
-
eğer yorumların çoğu şöyle olsaydı şayet; 2 çocuklu anadır o ne yaparsa haklıdır, eltisine görümcesine bdv de olan olayları soramaz mı , bu zevkten mahrum mu kalsın kadınceğiz türevi olsaydı işte o benim derdiOkusa da benim der mi acaba
Kesinlikleeğer yorumların çoğu şöyle olsaydı şayet; 2 çocuklu anadır o ne yaparsa haklıdır, eltisine görümcesine bdv de olan olayları soramaz mı , bu zevkten mahrum mu kalsın kadınceğiz türevi olsaydı işte o benim derdi
Kızlar ama böyle derseniz gelir mi kadın? Ürküttünüz baştan ya.
"Kadın haklı, iki çocukla kolay mı? Bacım okuyosan konuş arkandayız." diyip ortaya çıkarıp "Gel bi sen gel" yapacaktık. Olmadı işte böyle.
Konu sahibi bu konudan bi daha açsanız, oraya geçsek sıfırdan bi olta sallasak hep beraber he? Bunu henüz okumadıysa belki atlar ona
Yok ama bence yazık onun da basireti bağlanmıştır o an, iki çocukla yorgundur yılgındır yazıktır (Hala deniyordu)
Söylemek istediğim şey şudur kadın zaten iyi bir birey olsa iyi bir anne olur, insan önce iyi birey olut hayatta sonra iyi anne. Bu da iyi bir birey olmadığı için iyi bir anne değil. Yani önce kendisini yetiştirmeli ki çocuklarına bir şey öğretebilsin.Aksine anne olunca çocuklarının yanında daha özenli olmak zorundasın.
Anne veya baba isen çocuğunun seni her konuda örnek alacağını asla unutmamak gerekiyor..
Tabi ki insan olan çocuğu olmasa da bir şekilde hatasını telafi ederdi zaten. Ama yapılan çocukların sebep olduğu bir durum.
Ve orada çocuklara anneleri tarafından verilen mesaj şu oldu "her ortamda istediğiniz gibi davranabilirsiniz. herkes sizin dağıttığınızı toparlamakla yükümlü. Hiç bir şeye karşı sorumluluğumuz yok. Özür dilemeye bile gerek yok"
Okul çocukları bir nebze eğitebilir. Eğitimin büyük sorumluluğu aileye ait.
Haftasonu bir yere gidecektim. Metroyu kullandım. 5-6 yaşlarında bir çocuk oturma yerlerinin üzerine ayaklarıyla basıyordu. Annesi bu durumu görüp hiç sesini dahi çıkarmadı. Sonuçta oraya genç, yaşlı, çoluk çocuk herkes oturuyor. Rahat anne sorumsuz çocuk demek...
Bence kendisi bizimle ilgili kişiyi ayıplıyor bile olabilir
Annelikle ilgisi var aslında.
Kendi gibi iki çocuk yetiştiriyor.
Kadının onlara da örnek olmakla ilgili endişesi yok. Düşünün artık nasıl yetiştiriyor..[/QUOTEdyyarlı bir insan olsa duyarlı bir anne de olabilir önce insan olmalı bence
Aynen o da hoş bir durum değilMarket arabalarına pis ayakkabılarıyla basan çocuklara ne demeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?