"Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi cinlere bile açık bir ortama nasıl foto koyabilir"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
'İnternette cinler var'
Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nureddin Yıldız'ın twitter'da paylaştığı, 'internet ve cinler' arasında bağlantı kurduğu mesajı sosyal medyayı salladı.
Sitene Ekle

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Kadınların internette fotoğraf paylaşmasını eleştiren Yıldız, "Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir" diye sordu.

'Cinler ve internet' arasında bağlantı kuran Milli gazete yazarı ve Sosyal Doku Vakfı'nın kurucusu Nurettin Yıldız, daha sonra "Kadın ve erkek açısından internet üzerinden yazışma veya görüşmenin ölçüsü nedir?" yazılı bir video paylaştı.

Yıldız'ın mesajının ardından Twitter'da yorum yağdı. milliyet

öyle dime çok pis hekırlar çıkıyomuş bu cinlerden

kizlar o zaman kk'dede cinler olabilir ...dikkatli olmamiz Gerekli ... hahaha vallahi cok guldum ya

Bence biscolata erkekleri hariç diğer erkekler de foto paylaşmasın

Söyledigi sekil biraz agir omus sanki, hakaret eder gibi. Madem koyulmasi uygun degil sebebinide aciklasaydin da bileydik hocam

ben mi yanlış anladım

yoksa insandan cine kadar yani herkeslere açık demek istememiş mi

herneyse herkes anlamak istediğini anlar

ama doğru internete resim koymak tehlikeli

ben bırak neti
bilgisayarımdaki açık fotolardan korkuyorum
çoğunu da sildim

banyoda tamamn çıplak olmamalı diyen hocalardandır belkide
yeni bir tartışma konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…