"Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi cinlere bile açık bir ortama nasıl foto koyabilir"

Söylediği sözün cin kısmına kadar ki bölümüne hak veririm, internet bazı durumlarda tehlike arz edebiliyor, temkinli, dikkatli olmakta yarar var, yalnızca fotoğrafta değil, kişisel bilgileri bile paylaşmamalı nette ama cin kısmı cidden gereksiz.
Hani onlar fenadır denmek için vurgulanmış olsa, ki hepsi fenadır gibi bir genelleme yapılamaz, bunu bir ilahiyatçı yapmamalı en azından, yine de gereksiz zira insanoğlu cümle yaratılmış canlılardan daha beter maalesef

Sonuçta nette fotoları çalıp veya kamera açtırıp çektiği görüntülerle şantaj yapmaya kalkanlar insanlardan başkası değil.

yok bilgece arkadaşlar cinler net ve çıplaklık çok medyatik bir konu ondan takılıyorlar..hocayla ilgili değil bence..

Muhakkak ama kendisinin fetvalarini az cok bildiğim icin insanlarin neyden daha cok etkilendiklerini bildigini düşünüyorum. Eğer insanlar görüyor derse aslinda o kadar da etkili olmazdi. Biliyoruz ki insanlar cin gibi gorunmeyen şeylerden korkuyor. Ayrica evet teknoloji sadece insanlar icin degil ki. Teknoloji cinler içindir de. Bizim sorumlu olduğumuz her seyden onlar da sorumludur.
Sanirim insnalari engellemek icin kullanmistir. Muhakkak ki bir sey biliyor. Ben de biliyorum ama malum bu konular yasak o yüzden anlatamıyorum mune abla...

yok bilgece arkadaşlar cinler net ve çıplaklık çok medyatik bir konu ondan takılıyorlar..hocayla ilgili değil bence..

Mune ablaya da acikladim teknoloji insanlar icin değil. Bu dunyadaki hicbir sey sadece insanlar için değil. Hocanin bildiği seyler var. Muhakkak sizler de duymussunuzdur ama cinler cahil falan değil bunu unutmayin

[
Mune ablaya da acikladim teknoloji insanlar icin değil. Bu dunyadaki hicbir sey sadece insanlar için değil. Hocanin bildiği seyler var. Muhakkak sizler de duymussunuzdur ama cinler cahil falan değil bunu unutmayin
bende çocukluğumdan beri bir şeyler duydum..ama çok arip önyargı var bilgine ben dindar olduğunu düşünen insanları cahil yda herhangi bir önyargım yok..unun için onun tanımam gerekir..ama dindar olduğunu düşünen insanlarda önyargılı bence..ülkecek önyargılıyız zaten..bak millet birbirine suçlunun yanında suçsuzda mağdur oldu..

Neyse evet haklısın, mevzuyu derinleştirmenin bir manası yok sonra olmadık yere inançlar üzerinden kavga çıkıyor ama şunu söylemeden yapamayacağım, insanoğlu görünmeyen hiçbir varlıktan korkmasın, hocalar tarafından korkutulmasın da zira hepsini yaradan tekdir ve O dilemezse birinin diğerine tırnağı bile değmez.

çok iyi oldu unu yazman munecim..bende hep gönlümü ferah tutmay çalışırım..

Bazi insanlar hoca hoca der. Hocalar konusunca da bu da hoca mi ki der..
Yani dedigin gibi hep önyargı. .

Bazi insanlar hoca hoca der. Hocalar konusunca da bu da hoca mi ki der..
Yani dedigin gibi hep önyargı. .
yeni gelen nesiller şanssız bence..bilgisayar herkezin evinde..koruma falan varmı herkezin bilgisayarında bilmiyorum..çocuklar gençler başından kalkmaz..bilgisayar yokken bizim gençliğimizde kitap okurduk örneğin..ama şu an bence kitap okuyan azdır..

Tabi canim. Gencler artik internetten kitap ozetine bakip geciyorlar. Artık yok öyle kitap falan.

Resim paylasma vb. ben de cok sevmem, ama sebebi in cin degil.

Cinlerin de kendileri gibi gorunmeyen bilgisayarlari mi varmis? Yoksa bizim ensemizden ayni bilgisayara mi bakiyoruz farkinda olmadan? Bu cinler gazete de okuyor, televizyon da seyrediyorlar miymis? Bu durumda TV spikerleri sadece erkeklerden mi olusmali? Gazetelere kadin fotograflari konulmasi da yasaklansin mi? Sinemalar, tv dizileri kadindan arindirilacak mi? Evlerimiz guvenli mi? Orada da bizi seyredebiliyorlar mi? En iyisi kadinlarin hepsini kutulara koyup kimselerin, cinlerin bile goremeyecegi biryerlere kaldirmak.. Boylece cin gordu, min gordu sorunu kalmaz.

ahahhaaa.. biri yine dalga geçiyor sanmıştım, bir de ciddi ciddi yazmış.. hem de internette..!! kendi pek bir 'duyarlı' imiş!

eskiden gündeme gelmek için insanlar soyunurdu. şimdi
kadın-kahkaha
kadın-internet
kadın-hamileyken sokağa çıkma
gibi kadını aşağılayan yöntemlere basvuruyorlar.
soyunmak kadar bunlar da ahlaksızlık!

Acab kadınlara göre büyük ayakkabı kutusu varmı ki cinler orayı bulurlarmı ki

Yazık diyorum. Acaba neyin beynini yaşıyor.

duyarlı müslüman(!)hanımlar,net kullanmayın,bilgilenmeyin hatta okumayın,mümkünse 4 duvar arasında yaşayın

Kendisini cin çarpmış haberi yok
Yine kadın yine kadın..
Uğraşmayın artık bizlerle.
Fena tepecem bu adamı.nenemle cevap verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…