iyide o da fıkhi anlatılası bi konubanyoda tamamn çıplak olmamalı diyen hocalardandır belkide
yeni bir tartışma konusu
kız nerden biliyorsun nasıl yıkandığımı..duşa kabin var bizde:))iyide o da fıkhi anlatılası bi konu
ama öğrenmek ve uymak isteyene cicim
sen çıbıldak yıkan
banyoda tamamn çıplak olmamalı diyen hocalardandır belkide
yeni bir tartışma konusu
bununda kaideleri varmış canımInsan ciplak olmadan nasil yikanir ki
Her gun bisey yumurtluyorlar ..
Dimi ama şöyle internete fotosunu koymuş mis gibi traşlı cillop gibi bir adama musallat olmuyorlar mı kiya bu cinler hep de kadınlara ...
Tabi ki, aynen. Ben bu adam icin soylediydim, genellemedim yani.her ilahiyatçının ağzından çıkan doğrudur diye bir şey yokki..dr lar bile bazen yanlış teşhis koyabiliyor
cinler erkekleri adamdan saymıyor herhaldeDimi ama şöyle internete fotosunu koymuş mis gibi traşlı cillop gibi bir adama musallat olmuyorlar mı ki
bizde leğen varkız nerden biliyorsun nasıl yıkandığımı..duşa kabin var bizde:))
cinler kadınlar azmasın diye vardır belkicinler erkekleri adamdan saymıyor herhalde
bilgece o kadar garip bir konuki tartıştıkları bir şeylerden çekinen koymaz zaten..koyanlarında hiç bir şeyden çekincesi yoktur..onlara ne dersen de koyarlar yani:)Arkadaslar lütfen Nureddin hoca gibi değerli bir hocaya laf etmeyelim.
Onun fetvalarini okusaniz kimseden cekinmeden ve kimseden korkmadan sadece Islama göre cevap verdigini görürsünüz.
Bana da bayanlarin foto koymasi cok yanlis geliyor.
Cinle neyi kastettigini su an için anlayamadım ama haksiz bulmuyorum kendisini..
bilgece o kadar garip bir konuki tartıştıkları bir şeylerden çekinen koymaz zaten..koyanlarında hiç bir şeyden çekincesi yoktur..onlara ne dersen de koyarlar yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?