• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyarsız babamdan sıkıldım artık

saykodelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
65
5
98
Ankara
Öncelikle iyi akşamlar ;
Ben artık dayanamıyorum çünkü babamdan çok sıkıldım o kadar duyarsız bir insan ki anlatamam yani...
Hiçbişey umrunda değil sadece kendini düşünüyor ve kendi istediklerini yapıyor başkalarıyla sabaha kadar eğlenirken bize vaktini ayırmaya tenezzül bile etmiyor artık o kadar sıkıldım ki ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum ve babamın bazı kötü alışkanalıkları var iddaa gibi bize göstermemeye çalışıyor ama ben bilgisayarın geçmişinden hepsini buluyorum aile büyükleri bile el koydu duruma ama hala
Düzelmiyo ben sadece biraz ilgi ve şefkat istiyorum lise öğrencisiyim
Arkadaşlarımın babası onları gezdirirken ben sadece izlemekle yetiniyorum
Yorumlarınızı acil bekliyorum

Öncelikle iyi akşamlar ;
Ben artık dayanamıyorum çünkü babamdan çok sıkıldım o kadar duyarsız bir insan ki anlatamam yani...
Hiçbişey umrunda değil sadece kendini düşünüyor ve kendi istediklerini yapıyor başkalarıyla sabaha kadar eğlenirken bize vaktini ayırmaya tenezzül bile etmiyor artık o kadar sıkıldım ki ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum ve babamın bazı kötü alışkanalıkları var iddaa gibi bize göstermemeye çalışıyor ama ben bilgisayarın geçmişinden hepsini buluyorum aile büyükleri bile el koydu duruma ama hala

Al bir kumar vakasi daha.
Allah yardimciniz olsun.
Alsikanlik yaptiysa baban zor vazgecer zaten.

Öncelikle iyi akşamlar ;
Bazı babalar öyledir bazı babalar böyledir. Bunlara üzülüp kendini yıpratacağına üzülmemeyi, umursamamayı dene. Yaşın küçük, bu söylediklerime de anlam veremeyeceksin muhtemelen ama önümüzdeki bir kaç sene içinde anlayacaksın. İnsanlar değişmez. Babanı olduğu gibi kabul etmek senin ruh sağlığın için daha iyi olacaktır.

Ülkemizde erkeklerin yetiştirilişi böyle maalesef...

Soğuk, mesafeli, benmerkezci, dediğim dedik.

Eskiden -istisnaları saymazsak-baba kızıyla şakalaşsa bile toparlardı hemen, "otoriter baba" imajını bozmamak için.

Son yıllarda arkadaş baba modeli arttı ama sizin babanızın mizacı da yaygınlaştı maalesef.

Günden güne koşan anneler, eve paradan başka katkısı olmayan babalar, kendi dünyasından çıkmayan çocuklar...

Sizin babasını hayranlıkla izlediğiniz birçok çocuğun annesi başka bir dünyada...

Ya da madde kullanan bir abisi var.

Belki de ablasının kimlerle ne yaptığı belli değil.

Yani derdi dertle kıyaslamak hoş olmasa da babanız harika bir adam olsaydı bu kez bir başkası sıkacaktı canınızı.

Hayat tel örgülerle çevreleyecek ya insanı, sizin de derdiniz babanızdan yana olmuş..

Bu nedenle yapmanız gereken başınızı ruhunuzu daraltan unsurlardan ziyade sizi arkadaşlarınızdan daha şanslı yapan faktörlere çevirmek...

Umarım hayatınızdaki güzelliklerin sayısı artar da bunu yapmak daha kolay olur sizin için...

Bir kaç kere de bir kaç kadınla konuşurken yakaladık bu beni daha çok üzdü ve yıprattı

Senin yaşındayken beni de babam gezdirmedi. Okulda en nefret ettigim soru "evet çocuklar, soyleyin bakalim babaniz ne iş yapiyor" Hoppa sorusuydu. Gergin bir eda ile sira bana gelmesin diye dua ediyordum. Gelince de "babam vefat etti" diyebiliyordum sadece.
şu lanet soruyu ne b.k yemeye soruyorsunuz ki? Size ne yani? Benim babamin işinden size ne arkadaşım, sinirlerim bozuldu yine.
Neyse, Yani ben babami 11 yasimda kaybettim. Herkes bir sekilde sinaniyor anlayacağın. .. Kimsenin hayati dört dörtlük degil..

anne baba cok onemlı hele de bu zamanın onların varlıgına sevgısıne destegıne ıstemesen bıle en cok ıhtıyacın oldugu zamanlar ama guzel kuçuk kardesımmaalesef hayat hiç toz pembe dııl bazılarına senın yasında gosterıyor yuzunu bazılarına çok sonra

cok dua et babanın dıkkatını cekmek ıcın çok ıyı yada cok kötu seyler yapma kendın ol herkes kendı hayatını yasıyor sen de kendı hayatını yasa ve tadını cıkar cnm bır soruna odaklanma her ne kadar buyuk olsada

Sen küçük kızısın diye belki dinler. Konuşmayı denedin mi hiç babanla?

Sen küçük kızısın diye belki dinler. Konuşmayı denedin mi hiç babanla?
Sorun da o zaten ben küçük kızıyım ve babam ablama daha çok ilgi gösterirdi her yönde mesela alışverişe giderdik ablama ayakkabı vs.alırdık bana hiç almazdı çalıştığı yerden yılbaşında hediye çeki gelirdi bütün her şey ablama alınırdı

Senin yaşındayken beni de babam gezdirmedi. Okulda en nefret ettigim soru "evet çocuklar, soyleyin bakalim babaniz ne iş yapiyor" Hoppa sorusuydu. Gergin bir eda ile sira bana gelmesin diye dua ediyordum. Gelince de "babam vefat etti" diyebiliyordum sadece.
şu lanet soruyu ne b.k yemeye soruyorsunuz ki? Size ne yani? Benim babamin işinden size ne arkadaşım, sinirlerim bozuldu yine.
Neyse, Yani ben babami 11 yasimda kaybettim. Herkes bir sekilde sinaniyor anlayacağın. .. Kimsenin hayati dört dörtlük degil..
rabbım mekanını cennet etsın cnm

Back
X