duyarsiz insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maske korumuyor mu:)) sosyal mesafeyi koruyamayacaksaniz maske takin diye bas bas bagiriyor doktorlar dinlemiyor musunuz? asil eldiven olmadan yüze dokunulabiliyor. eldiven oldugunda dokunulmuyor. yani şahsen dokunmadim ve cok da amacina hizmet etti bana gore.eldiven kullaniminda da yanlis lullanimdan bahsettim. ayni eldivenle hem meyvesini yiyor hem de para aliyor seklinde. madem amacina uygun kullanilamayacak o zaman ellerini dezenfekte etmeli pazarcilar da. ama oyle bir sey de yoktu önlerinde

Offfff...

ellerimde posetlerle pazarin ortasinda ellerimi nasil dezenfekte edebilirim veya dezenfekte etsem de ne kadar yarari olur? birde hangi birini uyaricam ki? marketin ici insan kayniyor. dip dibe herkes. pazari hic soylemiyorum bile.

Eldivenleri nasıl çıkardınız merak ettim.

Eldivenleri nasıl çıkardınız merak ettim.
eldivenin ve maskenin nasil cikarilmasi gerektigi ile ilgili video izlemistim. kuralina uygun bir sekilde cikardim anlayacagin. size de tavsiyem koronanin nasil bulastigi ile ilgili bilgileri dinleyin uzmanlardan. bir de maskenin onemini. (sosyal mesafeyi koruyamacagin alanda ne derece onemli oldugu hakkinda) umarim izledikten sonra bu sekilde kor kutuk dusunmezsiniz.

Güneş gözlüğü de anca güneşten korur...
uzmanlar bas bas bagiriyor. gozlere dikkat edin diye. bugun disari ciktigimda neden bu kadar vaka artiyor anladim demistim. kadinlar kulube girip siz ve sizin gibi bi kac kisinin yorumunu gorunce de anladim neden bu kadar vaka artiyor diye. Allah cahillikle sinamasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…