merhaba kızlar..çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
21 yaşındayım ve 3,5 yıllık bir ilişkim 8 ay önce bitti..
onu çok seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
bu inandığım aşk uğuruna tam bir birliktelik olmasa da o insanla birşeyler yaşamış oldum.
1 defa onunla yanlız kalmıştık ve biraz ileri gitmişti..
fakat dur demesini bildim ve bunun bize zarar vereceğini vs söyledim..
yani öpme,öpülme,evlilikle ilgili konular yaşanıldı ve konuşuldu..
fakat zaman ilerledikçe vaktinde hoşuma giden kıskançlıklar,kısıtlamalar,kızmalar bu ilişkiyi artık yürütememe sebep oldu..
yaklaşık 1 aydır görüştüğüm başka biri var.. beni 2 yıldır seviyordu fakat ben istemiyordum..
en son annem çok istediği için bir defa görüşmeyi kabul ettim ve ilk görüşmemiz olmasına rağmen o kadar samimi ve içtendi ki..
çok tuhaf bir şekilde kanım kaynadı,hoşlanmaya başladım..şu anda görüşmeye devam ediyoruz..
aklımda ve kalbimde eski ilişkime dair zerre sevgi kalmadı.. meğer ne kadar bunalmışım ayrılınca farkettim
ben eski erkek arkadaşımla ilk aşk,ilk heyecan,ilk öpüşme vs yaşadım..
şimdi görüştüğüm insan bir melek gibi..ailemde herkes onunla mutlu olacağımı düşünüyor ve onu çok seviyorlar.
ve ben bu melek gibi insanı hakediyor muyum diye düşünüp kafayı yiyorum..
şimdi ki aklım olsa o ilk ilişkimi yaşamazdım fakat onu yaşamasaydım da şimdi ki aklım olmazdı
ona bir ilişki yaşadığımı söyledim fakat neler yaşadığımı söylemedim,söyleyemedim..
ne yapmalıyım kızlar ? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
21 yaşındayım ve 3,5 yıllık bir ilişkim 8 ay önce bitti..
onu çok seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
bu inandığım aşk uğuruna tam bir birliktelik olmasa da o insanla birşeyler yaşamış oldum.
1 defa onunla yanlız kalmıştık ve biraz ileri gitmişti..
fakat dur demesini bildim ve bunun bize zarar vereceğini vs söyledim..
yani öpme,öpülme,evlilikle ilgili konular yaşanıldı ve konuşuldu..
fakat zaman ilerledikçe vaktinde hoşuma giden kıskançlıklar,kısıtlamalar,kızmalar bu ilişkiyi artık yürütememe sebep oldu..
yaklaşık 1 aydır görüştüğüm başka biri var.. beni 2 yıldır seviyordu fakat ben istemiyordum..
en son annem çok istediği için bir defa görüşmeyi kabul ettim ve ilk görüşmemiz olmasına rağmen o kadar samimi ve içtendi ki..
çok tuhaf bir şekilde kanım kaynadı,hoşlanmaya başladım..şu anda görüşmeye devam ediyoruz..
aklımda ve kalbimde eski ilişkime dair zerre sevgi kalmadı.. meğer ne kadar bunalmışım ayrılınca farkettim
ben eski erkek arkadaşımla ilk aşk,ilk heyecan,ilk öpüşme vs yaşadım..
şimdi görüştüğüm insan bir melek gibi..ailemde herkes onunla mutlu olacağımı düşünüyor ve onu çok seviyorlar.
ve ben bu melek gibi insanı hakediyor muyum diye düşünüp kafayı yiyorum..
şimdi ki aklım olsa o ilk ilişkimi yaşamazdım fakat onu yaşamasaydım da şimdi ki aklım olmazdı

ona bir ilişki yaşadığımı söyledim fakat neler yaşadığımı söylemedim,söyleyemedim..
ne yapmalıyım kızlar ? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?