duygu karmaşası...

nerden duyacak anlamadım bizde bi laf vardır yaptığını p.şt anlatır diye, eski sevgilin sağda solda anlatacak birimi, eğer öyle biriyse zaten sadece öpüştük diye anlatmaz bire bin katar sende iftira dersin bizi çekemiyo dersin bitti gitti

yok anlatacak bir insan değil..en azından öyle umut ediyorum..
fakat önce ki ilişkimi tüm akrabalarım biliyordu..çok ciddiydik..
şimdi hayatımda olan insan uzaktan da olsa akrabam..
hani her ailede vardır ya dedikoducu biri veya birileri..
onlardan duyabilir diye düşündüm.. veya duymuşsa diye yalan söyleme gereği de duymadım..

merhaba kızlar..çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
21 yaşındayım ve 3,5 yıllık bir ilişkim 8 ay önce bitti..
onu çok seviyordum ve sevildiğime de inanıyordum..
bu inandığım aşk uğuruna tam bir birliktelik olmasa da o insanla birşeyler yaşamış oldum.
1 defa onunla yanlız kalmıştık ve biraz ileri gitmişti..
fakat dur demesini bildim ve bunun bize zarar vereceğini vs söyledim..
yani öpme,öpülme,evlilikle ilgili konular yaşanıldı ve konuşuldu..
fakat zaman ilerledikçe vaktinde hoşuma giden kıskançlıklar,kısıtlamalar,kızmalar bu ilişkiyi artık yürütememe sebep oldu..
yaklaşık 1 aydır görüştüğüm başka biri var.. beni 2 yıldır seviyordu fakat ben istemiyordum..
en son annem çok istediği için bir defa görüşmeyi kabul ettim ve ilk görüşmemiz olmasına rağmen o kadar samimi ve içtendi ki..
çok tuhaf bir şekilde kanım kaynadı,hoşlanmaya başladım..şu anda görüşmeye devam ediyoruz..
aklımda ve kalbimde eski ilişkime dair zerre sevgi kalmadı.. meğer ne kadar bunalmışım ayrılınca farkettim
ben eski erkek arkadaşımla ilk aşk,ilk heyecan,ilk öpüşme vs yaşadım..
şimdi görüştüğüm insan bir melek gibi..ailemde herkes onunla mutlu olacağımı düşünüyor ve onu çok seviyorlar.
ve ben bu melek gibi insanı hakediyor muyum diye düşünüp kafayı yiyorum..
şimdi ki aklım olsa o ilk ilişkimi yaşamazdım fakat onu yaşamasaydım da şimdi ki aklım olmazdı:14:
ona bir ilişki yaşadığımı söyledim fakat neler yaşadığımı söylemedim,söyleyemedim..
ne yapmalıyım kızlar ? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?

neden söyleyeceksin. o senin geçmişin. bilmesine gerek yok. önemli olan ondan sonraki yaşadıkların.
böyle bir açıklamaya ihtiyacın yok. o sana kendininkini anlatsa bile ki, onada gerek yok.
beraberliğinize başladığınız andan sonrası öneml olan.
.

Nerden biliyorsun ki melek gibi olduğunu :19:
Belki onunda geçmişte yaşamış olduğu masum beraberlikleri vardır?
Ayrıca ileri gitmedim diyorsun sanki bekaretin bozulmuş gibi hareket ediyorsun seni anlamadım..
Madem kötü bir şey yada ileri giden bir yaşanmışlık yok hiç kafanı bulandırma yoluna devam et durup dururken mutluluğunu bozmadan:34:

Son düzenleme:
neden söyleyeceksin. o senin geçmişin. bilmesine gerek yok. önemli olan ondan sonraki yaşadıkların.
böyle bir açıklamaya ihtiyacın yok. o sana kendininkini anlatsa bile ki, onada gerek yok.
beraberliğinize başladığınız andan sonrası öneml olan.
.

geri zihniyetli bir insan değil ..
bu eski ilişkiler konusu bir şekilde açıldı ve konuşuldu..
hatta pişmanlıklarım var dediğimde bile söylediği tek şey benden öncesiyle unut oldu..
sonrasında ne bir tepki ne bir soru olmadı..
ben fazla derin düşünen bir insan olduğum için çok fazla abarttım bu konuyu düşünmeyi..

Nerden biliyorsun ki melek gibi olduğunu :19:
Belki onunda geçmişte yaşamış olduğu masum beraberlikleri vardır?
Ayrıca ileri gitmedim diyorsun sanki bekaretin bozulmuş gibi hareket ediyorsun seni anlamadım..
Madem kötü bir şey yada ileri giden bir yaşanmışlık yok hiç kafanı bulandırma yolunu devam et :34:

bekaret konusunda zaten endişem dahi yok..
beraberlikleri olduğunu da biliyorum..
ve beni bu düşüncelere iten şey ise hakkında duyduklarım oldu..
hiç aşık olmamış ve hiç bir kızla öpüşmemiş mesela..
o bana anlatsa inanmayabilirdim..fakat akrabam olduğu için sağlam bir kaynaktan duydum bunu..
dediğim gibi sadece ilk aşk,ilk öpme vs üzüldüğüm şeyler bunlar..

bekaret konusunda zaten endişem dahi yok..
beraberlikleri olduğunu da biliyorum..
ve beni bu düşüncelere iten şey ise hakkında duyduklarım oldu..
hiç aşık olmamış ve hiç bir kızla öpüşmemiş mesela..
o bana anlatsa inanmayabilirdim..fakat akrabam olduğu için sağlam bir kaynaktan duydum bunu..
dediğim gibi sadece ilk aşk,ilk öpme vs üzüldüğüm şeyler bunlar..

Sizde onu tanımadan önce önceki sevgilinize aşık olduğunuzu düşünüyordunuz..
Onu tanıdıktan sonra aşık olmadığınızı anladınız :34:
İyiymiş valla var mı ya bu zaman da "0" km metre hiç bir şey yaşamamış erkek :51:

Zaten erkekler özelini sağa sola anlatmazlar canım :50:

Son düzenleme:
Sizde onu tanımadan önce önceki sevgilinize aşık olduğunuzu düşünüyordunuz..
Onu tanıdıktan sonra aşık olmadığınızı anladınız :34:
İyiymiş valla var mı ya bu zaman "0" km metre hiç bir şey yaşamamış erkek :51:

Zaten erkekler özelini sağa sola anlatmazlar canım :50:

inşallah dediğiniz gibi 0 km değildir..
öyle olduğunu emin olsam zaten bu konuyu bu kadar takmazdım kafama..
ve eminim sadece kendi içinde taşıdığı sırları da vardır benim gibi.

Geçmiş adı üstünde geçmiştir bunu şimdiki erkek arkadaşınıza detayıyla anlatmanıza gerek yok bence o zaman sevdiniz hissettiniz ne yaşadıysa yaşadınız pişmanlık duyacak kendinizi kötü hissedecek birşey yok böyle şeyler düşünmeyin herkes haketmeyen insanlarla görüşürüz konuşur insan bazen selam bile verdigine pişman olur ama degiştiremeyiz birşeyleri.Karşınızdakininde melek olduguna hemen inanmayın yeni başlamışsınız bakalım zaman ne göstericek inşallah hissettiginiz gibidir sizi çok mutlu eder diyeyim:16:Aslında takıldıgım keşke bu kadar çabuk karar vermeseydiniz anneniz istiyor diye uzun bir ilişkiden çıkıp hemen yeni bir ilişki daha fazla yorar gibi geliyor daha 21 yaşındasınız aşkın sevginin tabiki yaşı olmaz eleştirmek haddime degil ama ara verseydiniz kendinizi dinleseydiniz boşluktan insan birine sarılabiliyor o da şansına iyi ya da kötü çıkabiliyor belkide daha hayırlı olurdu artık karar verilmiş inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Geçmiş ilişkin adı üstünde GEÇMİŞ
yaşanmış bitmiş kimseyi ilgilendirmez.
Sende geçmişi kurcalayıp durma
o defteri kapat bitsin gitsin.
Ne var yani herkesin bir çok ilişkisi oluyor
kimse ilk aşkıyla evlenmedi ki
Neden kendine hayatını zehir etme gereği duyuyorsun ki?
Çok gereksiz düşünceler bunlar gerek yok sil at aklından
:47:

Geçmiş adı üstünde geçmiştir bunu şimdiki erkek arkadaşınıza detayıyla anlatmanıza gerek yok bence o zaman sevdiniz hissettiniz ne yaşadıysa yaşadınız pişmanlık duyacak kendinizi kötü hissedecek birşey yok böyle şeyler düşünmeyin herkes haketmeyen insanlarla görüşürüz konuşur insan bazen selam bile verdigine pişman olur ama degiştiremeyiz birşeyleri.Karşınızdakininde melek olduguna hemen inanmayın yeni başlamışsınız bakalım zaman ne göstericek inşallah hissettiginiz gibidir sizi çok mutlu eder diyeyim:16:Aslında takıldıgım keşke bu kadar çabuk karar vermeseydiniz anneniz istiyor diye uzun bir ilişkiden çıkıp hemen yeni bir ilişki daha fazla yorar gibi geliyor daha 21 yaşındasınız aşkın sevginin tabiki yaşı olmaz eleştirmek haddime degil ama ara verseydiniz kendinizi dinleseydiniz boşluktan insan birine sarılabiliyor o da şansına iyi ya da kötü çıkabiliyor belkide daha hayırlı olurdu artık karar verilmiş inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

haklısınız ama yine de insanın kafasına bir düşünce girince kolay kolay atamıyor malesef..
burada paylaşmam çok iyi oldu gerçekten..
tuhaf bir histi ve anlatmak fikir almak çok iyi geldi..
ilk görüşmeyi sadece annemin isteği ile kabul etmiştim..
devamı kendiliğinden gelişen birşey..
ve inanın flört etmiyorum çok samimi bir arkadaşımmış gibi sadece mesajla görüşüyoruz..
film,müzik,felsefe vs.. konular hakkında geçiyor neredeyse tüm muhabbetlerimiz..
yüzyüze bile sadece 2 defa görüştük..sadece ben biraz fazla ısındığım için duygularım karıştı..
iyi dilekleriniz için çoooook teşekkür ederimmm:16:

Geçmiş ilişkin adı üstünde GEÇMİŞ
yaşanmış bitmiş kimseyi ilgilendirmez.
Sende geçmişi kurcalayıp durma
o defteri kapat bitsin gitsin.
Ne var yani herkesin bir çok ilişkisi oluyor
kimse ilk aşkıyla evlenmedi ki
Neden kendine hayatını zehir etme gereği duyuyorsun ki?
Çok gereksiz düşünceler bunlar gerek yok sil at aklından
:47:

KK hanımları sayesinde inanın attım bu kötü düşünceleri :34:
çoooooooooook teşekkür ederimm :16:

Bir öpücükten ne olucakki 3.5 bir iliski yasamışsin bence normal illa yakınlaşma olur millet neler yaşıyor... sonrada bu konuya olan hassasiyetinin farkına vardın ve ona göre hareket etmelisin bundan sonra ve neden eskiyi anlatıyorsun ki....zaten anladım ben seni sadece iliskinin olduğunu söylemişsin iyide yapmışsın ama yok bunlar gecti aramızda felan deme bosver (ılerde tekrar bu muhabbet donerse diye söylüyorum) senin özelin oldu bitti hatta unut bile sadece yanına kar kalan eskiden aldığın dersler olsun bence..ha bide kendine ara vermeden yenisinin gelmesi olabilir bazen eskiyi hayatımızdan çıkarmak için yenisinin hemen gelmesi gerekir yinede temkinli ol sonuçta dünya hali ne olacağı belli olmaz kısa sürede o kadarda güvenme :))))

Son düzenleme:
Sonuçta ne olduysa, oldu. Takma kafana. Geçmişi geri getiremeyeceğine göre ?
Ve sadece geleceğe bak canım. Geçmiş geçmişte kaldı, erkek arkadaşını pek ilgilendirmiyor bu yüzden, hatta seni bile ilgilendirmiyor artık :)

haklısınız ama yine de insanın kafasına bir düşünce girince kolay kolay atamıyor malesef..
burada paylaşmam çok iyi oldu gerçekten..
tuhaf bir histi ve anlatmak fikir almak çok iyi geldi..
ilk görüşmeyi sadece annemin isteği ile kabul etmiştim..
devamı kendiliğinden gelişen birşey..
ve inanın flört etmiyorum çok samimi bir arkadaşımmış gibi sadece mesajla görüşüyoruz..
film,müzik,felsefe vs.. konular hakkında geçiyor neredeyse tüm muhabbetlerimiz..
yüzyüze bile sadece 2 defa görüştük..sadece ben biraz fazla ısındığım için duygularım karıştı..
iyi dilekleriniz için çoooook teşekkür ederimmm:16:

Anladım zamana bırakmışsınız zaten zaman gösterecek doğru karar alıp almadığınızı ya da şans vermeniz gerektigini inşallah istediginiz gibi olur:16:

hak etmediğini mi düşünüyosun??
amaan adam senden 8 yaş büyük,bi düşünsene o bugüne kadar neler neler yaşamıştır.
Bakalım o kendisini sana layık görüyo mu???
hee dersen ki o erkek yapar,ben kızım haksızım
o zaman sana ne desek boş.
Yani düşünce yapın buysa geçmiş olsun demekten başka çarem yok...
3 buçuk seneni verdiğin adammış o da istemiş,sen de istemişsin ki demek bi yere kadar birşeyler yaşamışsınız.
şimdi gaza gelip ayıp mı günah mı dicem ama evet,büyük bi kesime göre öyle :)))
ama sonuçta ayıp da günah da insanlara özgüdür...
şimdi konuştuğun çocuk ya da ileride evleneğin adam,hatta ailen...
kimseye yaşadıklarının hesabını vermek zorunda değilsin.Önce bunu öğren.
"bir kerecikti,ben dur dedim,bi daha asla" falan gibi cümlelerle de kendini haklı çıkartmaya çalışma,yaşadığının arkasında dur.Madem senin için bu kadar kötü,o zaman bu olaya zemin hazırlamayacaktın.Olan olduktan sonra yapman gereken tek şey kendinle barışık olmak.
İstesen yalan da söyleyebilir,"elime el değmedi" edebiyatı yapabilirsin.Ama bu seni sadece kötü bir insan yapar,biraz da korkak..He biraz da ezik :)
Önce sen kendine saygı duymalısın ki karşıdaki insandan saygı bekleyebil..
yeni ilişkinde başarılar ^^

kendine haksızlık etme canım
sen güvenmişsin sevmişsin
olmamış sonu gelmemiş demek ki
bunu yaşaman gerekiyordu
sakın kendini üzme karşındaki kişiye
karşı kendini ezik hissetme.
sakın canım...

Back
X