duygu mu mantık mı?

Kısmet bu... umut bitti derken bittiği yerdwn başlar.... ama sorunları görüp üstünü sineye çekmek acıya sebeb verir bncede.... zararın neresi nden sönersen kardır. Inşallah çok mutlu bir gelecek Hayır bir eş bekliyordur seni

amin çok teşekkür ederim gülümsettiniz beni Allah razı olsun..

Ah canım benim eski konuma baksan nasıl bir ilişki için evet dediğimi ve nişanlandığımı görürsün bu alın yazısından baska birşey değil hayır dedikçe ona yaklaşıyorsun vazgeçtikçe daha da bağlanıyorsun çok yorgundum bende ama o kadar iyi biriki nişanlım sensiz nefes alamıyorum der bana yanımdan hiç ayrılmaz hergünüm birlikte herşeyi tartıp düşününce onunla olabileceğimi anladım inşallah pişman olmam ama pişman olursamda allah aileme uzun ömür versin birkere vazgeçmezler benden inanılmaz sahip çıkarlar ben bunu biliyorum...:46:

inşallah pişman olcağın şeyler olmaz canım hakkında hayırlısı..

bugün bana şimdi çatı katında inziva vakti diye mesaj atmış bende nerden bileyim şarkı sözü olduğunu..kardeşini aradım hemen arasın abisini napıyomuş diye benim arattırdığımı söyleme dedim hemen söylemiş!!oda mesaj attı niye kız kardeşimi arıyosun o şarkı sözüydü sana daha hiçbişey demiyorum yazıklar olsun diye..bende hiç cevap vermedim merak ettim yine suçlu ben oldum anlıcağınız kızlar

Back
X