Duygu sömrüsü yapan kv kp

Ne kadarda bencilsiniz
Anne baba bu ya
Eşiniz uzaktaysa sizin bu dönemde acile gidecek duruma gelmişseniz
Eşinize haber vermesinler mi
Ne kadar anne babanız yanınızda olursa olsun
O sizin eşiniz değil mi
Buda anne baba yahu
Eş bulunur ama ana baba bir tane olur

Kimsede ailesini bırakmasın zaten
Herkesin bir ailesi anne babası var

Kendi anneniz veya babanız henüz bir rahatsızlık geçirmedi gün gelir sizde aynı duruma düşersiniz,,, gelinleri rahatsız oluyor olsun bence...acil de hastayla ilgilenmek gibi bir durum eskisi gibi yok, bir serum verip gönderdiler diye hemen teşhis koyamazsınız.. empati yapın lütfen empati...

Annem yürürken düşmüş, bileği burkulmuş. Başka şehirdeydim haber vermemiş üzülmeyeyim diye.
Hastaneye gitmiş, meğer kırık varmış, alçıya almışlar. Eve döndükten sonra bana haber verdi.

Hastaneye giderken haber verse yapabileceğim bir şey yoktu zaten. Sadece üzülecektim.

Konu sahibinin kayınpederi de hastaneye yatırılmış olsa haber verilmesi uygundu. Ama bu tarz insanlar haftada 3 kere hastaneye gider zaten, ex kayınvalidemden biliyorum. Her gidişinde de ortalığı velveleye verirdi. Sonuçları iyi çıkarsa diye adak adardı.

Ben anlıyorum sizi. Ne yazık ki yapabileceğiniz bir şey yok.

Kk daki çoğu kadının genel özelliği
Sanki adamın aklı yok gıbı kocamı kullanıyorlar kocama iş yaptırtıyorlar vs vs
yanı onlar da kocanın annesi babası kimi kullanacaklar?

ayrıca bu durum ikisi arasında ama yok illa kocalar yerine düşünülüp karar verilir aşırı saçma
Bir de ben bu durumları kendi ailesine anlatma olayına da karşıyım
Bu evınızın içinde yahu
Anneniz sırf bu yuzden eşinize cephe alıp eleştirirse ne olacak?

bu tarz durumları istemıyorsanız keşke annesi babası vefat etmiş biriyle evlenseydiniz

ailenin olduğu yerde olur bu durumlar
Uzakta olan özlenir beklenir
Siz kesin kendi annenize dediğiniz gibi yaparsınız kesin

Ben de evimdeki olayı ailesine anlatıp ailemi çekiştiren kadınla evliliğimden soğurdum
Hoş bir durum değil

Gördüğüm tek yanlış o kadar uzaktaki insan merak edip panik yapmasın diye aranmaz.
Dediğiniz gibi çünkü yapabileceği yetisebilecegi bir durum yok malesef

Ama onun dışında arayıp sorması, birbirlerini merak etmesi neden sıkıntı ki sizin için.
Tabi ki arayacaklar evlatlari çünkü.

Sıkıntınızı anlıyorum ama diğer tarafı da anlamak lazım. Uzaktalar ve şu an yalnız kaldıklarını düşünüyorlardır. Bana mantıksız gelen oğullarını yurtdışına evlendirdiklerinde ne olacağını düşünüyorlardı? Siz dönersiniz diye mi plan yaptılar? Yurtdışında büyüyen birinin özellikle bir bayanın geri dönüp alışması zor olur.

Ben sizin eski konularinizida hatirliyorum esinizin ailesine evet takintilisiniz ne yapsaöar batiyor size esinizede deger verdiginizi dusunmuyorum acikcasi onunla ilgilide degisik konulariniz vardi

Ben katiliyorum
Adam 3000km uzakta, yapabilecegi hicbir sey yok, eee zaten KV KP yasli insanlar hastaneye gitmeleri de oyle buyuk bir olay degil ki.

Ben de sadece duygu somurusu yaptiklarini dusunuyorum ah vah basima ne geldi seklinde. Ben de kendimi ornek vereyim, sporda ayagim burkuldu evden calistim hastaneye de birden fazla gitmek zorunda kaldim ama anneme soylemedim eee yani cunku kadinin yapabilecegi bir sey yok + bos yere kaygilanacak. Soylemedim bitti gitti. kaldi ki yalniz yasiyorum. Konu sahibesi yanlarinda kizlari var demis.

Yüz yüze gelmiyorsunuz ki. Daha çok arasa sorsa ne olacak? Üstelik doğurmuş, beslemiş, büyütmüş ama kolay kolay göremeyeceği yere yollamış. Ne yapmasını bekliyorsunuz? Sizin de evladınız varmış. İlerde gelin yA da damat aynı şeyleri dese ne düşünürsünüz?? Daha önceki konunuzda yaza gideriz diye adamı darlamıştınız. Virüs geldi ve o işiniz de kaldı. Şu adamcağızı ve ailesini salın bi artık

oldu deseydiniz

Ben size hak verdim.Yani en ufak şeyde haber vermenin lüzmu yok.Eşinizin yapabileceği bir şey yok çünkü.Atıyorum başım ağrıyor bugün dese adam migrenden girer kanserden çıkar aklına neler gelir.Ama basit bir baş ağrısı belki.Hani doktora gidip geldikten sonra arayıp sonuç böyle oğlum dese tamam.

Benim Kv de kendi sorunlarını bırak komşusunun arkadaşının hastalığını bile anlatır. Günde 2-3 kez oğluyla konuştuğu için anlatacak bir şeyler lazım. Fakat eşim bunları bana çok ciddi olmadıkça yansıtmaz. Eşin tedirginliğini ve heyecanını fazla yansıttığı için seni rahatsız ediyor. Telefonu bir şey olmamış gibi kapatıp hayatına devam etse bu kadar sinir olmazsın

Ben annemi Allahin her günü arıyorum. Hic aksatmam. Hal hatır sorarım. Bir ihtiyacı var mi diye sorarım. Gel git işlerine yardım ederim. Istese internetten elbise getirtdiriyorum felan. Yani anneme elimden gelen yardımı yapıyorum. Bu oldukça normal benim ailemde. Başka sehirdeyken de aynı öyle yardım ettim elimden geldiği kadar. Eşimde hem kendi ailesine hem benim aileme karşı böyle. Ama: Benim ailemle aramdakilere ne burnunu sokar, nede karışır. İstediğim kadar ararim, istediğim kadar görüşürüm. Aynısı onun için de geçerli. Bizim için normal olan bu. Siz eşinizi paylaşmak istemiyorsunuz ailesi ile. Sebepleri herneyise artık. Ama size diyeceğim: Siz zamanla eşinizle ciddi problemler yaşamaya başlayacaksiniz bu gidişler çünkü er gec evliliğinize yansitacaksiniz. Şu anda bunu gerektirecek bir durum sahsen görmedim. Ama aile içinde neler oldu en iyi siz bilirsiniz. Ama bence soz kendinizi bu konuda ne kadar gaza getirirseniz o kadar zarar da görürsünüz ilerde.

Eski konularınıza baktım, siz çok kötü kalpli, kıskanç ve bencil bir insansiniz. Umarım burada yazdıklarınızı eşiniz bir şekilde farkeder ve o da evliliğini sorgular.

Ve bu da bonusu. Siz patronunuzu dahi aklınızdan çıkaramıyorken eşiniz ailesini düşünmüş çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…