- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.944
- 598
Ve bu da bonusu. Siz patronunuzu dahi aklınızdan çıkaramıyorken eşiniz ailesini düşünmüş çok mu
Konulara bakın, sırf eşi çocuk için pirinç unu getirelim dedi diye boşanmayı düşünmeye başlamış. Eşi görümcelerine hiç görmedikleri yeğenlerinin fotoğrafını atmış benim çocuğumu maskara ettiler diye yine boşanmayı düşünmüş. Keşke sadece düşünmeyle kalmasaOha
Belkide konu sahibi illaha ayrılmak için bahane arıyor
Aynen ben de ilk patronundan hoşlandığını hatırladım ve belirttim. Sonra diğer konularına baktım beni aramadılar diye dert yanmış hem de aradıklarında hoşnut değil. Hastaneye gidiliyor tabi ki haber verilcek vefat ettiğinde mi aransın istiyor saçmalık. Zaten konularından bencil biri olduğu anlaşılıyor. Sen patronunu düşünürken adam ailesini düşünmüşKonulara bakın, sırf eşi çocuk için pirinç unu getirelim dedi diye boşanmayı düşünmeye başlamış. Eşi görümcelerine hiç görmedikleri yeğenlerinin fotoğrafını atmış benim çocuğumu maskara ettiler diye yine boşanmayı düşünmüş. Keşke sadece düşünmeyle kalmasa
Aynen ben zaten sizin yazdığını görünce eski konularına baktım sonra hatırladım. Allah düşürmesi böylelerine. Eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum bu kadar bencil insanlar nasıl evlilik yürütüyorAynen ben de ilk patronundan hoşlandığını hatırladım ve belirttim. Sonra diğer konularına baktım beni aramadılar diye dert yanmış hem de aradıklarında hoşnut değil. Hastaneye gidiliyor tabi ki haber verilcek vefat ettiğinde mi aransın istiyor saçmalık. Zaten konularından bencil biri olduğu anlaşılıyor. Sen patronunu düşünürken adam ailesini düşünmüş
Nasıl yürütüyorlar ben de anlamıyorum eşi de anlıyor patlama yaşamış bu tavırlarından anladığım kadarıyla ama yine de nasıl rahat aklım almıyorAynen ben zaten sizin yazdığını görünce eski konularına baktım sonra hatırladım. Allah düşürmesi böylelerine. Eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum bu kadar bencil insanlar nasıl evlilik yürütüyor
Bu konu sahibinin gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Eski konularını sayenizde okudum teşekkür ederim size. Hem oğlu hem kızı var, üstelik ikiside küçük. Çalışıyor, patronu da var. Eşi de var, yetmezmiş gibi Kv, Kp var, birde görümceler... Diyecek söz bulamadımVe bu da bonusu. Siz patronunuzu dahi aklınızdan çıkaramıyorken eşiniz ailesini düşünmüş çok mu
Gonul neler istiyor da neye dusuyor isteböyle kv kp istemiyorum ben.
Gerçekten bende anlamıyorum. Neyse umarım zavallı adamcağız bu fikirlerlerin farkına varır o da oturur düşünürNasıl yürütüyorlar ben de anlamıyorum eşi de anlıyor patlama yaşamış bu tavırlarından anladığım kadarıyla ama yine de nasıl rahat aklım almıyor
Ben konuları hatırlıyordum ama bu hanımefendi olduğunu bilmiyordum. Biri yazmıştı öyle farkettim. Umarım gerçekten cesaret gösterip fikirlerimi eşiyle de paylaşır, zavallı adam kiminle evli olduğunun farkına varirBu konu sahibinin gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Eski konularını sayenizde okudum teşekkür ederim size. Hem oğlu hem kızı var, üstelik ikiside küçük. Çalışıyor, patronu da var. Eşi de var, yetmezmiş gibi Kv, Kp var, birde görümceler... Diyecek söz bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?