• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu sömrüsü yapan kv kp

Oha :KK57:
Belkide konu sahibi illaha ayrılmak için bahane arıyor
Konulara bakın, sırf eşi çocuk için pirinç unu getirelim dedi diye boşanmayı düşünmeye başlamış. Eşi görümcelerine hiç görmedikleri yeğenlerinin fotoğrafını atmış benim çocuğumu maskara ettiler diye yine boşanmayı düşünmüş. Keşke sadece düşünmeyle kalmasa

Konulara bakın, sırf eşi çocuk için pirinç unu getirelim dedi diye boşanmayı düşünmeye başlamış. Eşi görümcelerine hiç görmedikleri yeğenlerinin fotoğrafını atmış benim çocuğumu maskara ettiler diye yine boşanmayı düşünmüş. Keşke sadece düşünmeyle kalmasa
Aynen ben de ilk patronundan hoşlandığını hatırladım ve belirttim. Sonra diğer konularına baktım beni aramadılar diye dert yanmış hem de aradıklarında hoşnut değil. Hastaneye gidiliyor tabi ki haber verilcek vefat ettiğinde mi aransın istiyor saçmalık. Zaten konularından bencil biri olduğu anlaşılıyor. Sen patronunu düşünürken adam ailesini düşünmüş 🤷🏼‍♀️

Aynen ben de ilk patronundan hoşlandığını hatırladım ve belirttim. Sonra diğer konularına baktım beni aramadılar diye dert yanmış hem de aradıklarında hoşnut değil. Hastaneye gidiliyor tabi ki haber verilcek vefat ettiğinde mi aransın istiyor saçmalık. Zaten konularından bencil biri olduğu anlaşılıyor. Sen patronunu düşünürken adam ailesini düşünmüş 🤷🏼‍♀️
Aynen ben zaten sizin yazdığını görünce eski konularına baktım sonra hatırladım. Allah düşürmesi böylelerine. Eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum bu kadar bencil insanlar nasıl evlilik yürütüyor 🙊

Ben eşimin ailesi yüzünden arabamızı sattirdim düşün..dolmuşla gidecekleri yere eşimi cagiriyorlardi..sürekli taksi modundaydi..ablanı alıver,kardeşine yemek birakiver,beni dönüşte alıver.. 5 tl gaz parası veren de yok he bide..kavga dövüş sattirdim arabayı,pişman değilim..

Aynen ben zaten sizin yazdığını görünce eski konularına baktım sonra hatırladım. Allah düşürmesi böylelerine. Eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum bu kadar bencil insanlar nasıl evlilik yürütüyor 🙊
Nasıl yürütüyorlar ben de anlamıyorum eşi de anlıyor patlama yaşamış bu tavırlarından anladığım kadarıyla ama yine de nasıl rahat aklım almıyor 🙊

Doğru haklısın ben oğlumun başında bir yeri ağrıyor mu acaba diye gözümü kırpmadan beklerken oğlum yarn evlendiğinde hastalanırsam haber veremeyeyim neden çünkü gelin hanım huzursuz oluyor..(!) Bilmiyorum ama sizin de çocuğunuz var.. Siz de annesiniz.. Bu kadar söylemek istiyorum umarım anlarsınız..

Ve bu da bonusu. Siz patronunuzu dahi aklınızdan çıkaramıyorken eşiniz ailesini düşünmüş çok mu
Bu konu sahibinin gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Eski konularını sayenizde okudum teşekkür ederim size. Hem oğlu hem kızı var, üstelik ikiside küçük. Çalışıyor, patronu da var. Eşi de var, yetmezmiş gibi Kv, Kp var, birde görümceler... Diyecek söz bulamadım

böyle kv kp istemiyorum ben.
Gonul neler istiyor da neye dusuyor iste ;)
Neden siz bu kadar takiyorsunuz ki?esiniz kendi dusunsun. Sizin ailenizle alakali meselelere de esiniz boyle takar mi mesela?

Nasıl yürütüyorlar ben de anlamıyorum eşi de anlıyor patlama yaşamış bu tavırlarından anladığım kadarıyla ama yine de nasıl rahat aklım almıyor 🙊
Gerçekten bende anlamıyorum. Neyse umarım zavallı adamcağız bu fikirlerlerin farkına varır o da oturur düşünür

Bu konu sahibinin gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Eski konularını sayenizde okudum teşekkür ederim size. Hem oğlu hem kızı var, üstelik ikiside küçük. Çalışıyor, patronu da var. Eşi de var, yetmezmiş gibi Kv, Kp var, birde görümceler... Diyecek söz bulamadım
Ben konuları hatırlıyordum ama bu hanımefendi olduğunu bilmiyordum. Biri yazmıştı öyle farkettim. Umarım gerçekten cesaret gösterip fikirlerimi eşiyle de paylaşır, zavallı adam kiminle evli olduğunun farkına varir

Çok müdahaleci ve bencilce tavrınız. Yakınınızda bile değiller. Tel de görüşmeye tahammül edemiyorsunuz. 18 yaşlarınızda çocuk esirgeme etrafında gezseydiniz annesi babası olmayan biriyle tanışma olasılığı olurdu. Komşumun oğlu hollanda da doğmuş orada eğitim almış kadını evlilikten 10 yıl sonra Türkiye ye getirtti. Annemi özlüyorum diye. Bırakın tel de konuşsun az naz yapıversinler. Ölünce mi arayacaklar

Evlatları uzakta hep bir özlem içindeler.
Armaları neden rahatsız ediyor sizi.evet her şeyi söyleyebilirler onlar ana baba.sizikiler yanınızda olunca tuzunuz kuru tabi.
Görümceniz yanlarındaymış o ilgilenir iş ne den bütün sorumluluğu bir kişiye yüklüyorsunuz. Bırakın eşinizde manevi olarak yanlarında olduğunu göstersin TLF akıl versin moral versin.
Pes arkadaş bu yeni gelinlere.kv kp öcüü
Eşiniz taş kovuğunda çıktıya.

Bizde kaynanadan uzağız geçen eşimi arayıp
Evde ikimiz ölsek, kimsemin haberi olmayacak deyip duygu sömürüsü yapmış
En azından sizinkiler hastaneye gidiyoruz diye haber vermiş bizimkinler direk duygu sömürüsü yapmış, zaten kaynana duygu sömürüsünde hakiki usta oysaki annem evde yalnız eşi yok o hep kendi başına başının çaresine bakar 75 yaşında insanlarla dialoğu süper, sosyal ve positif bir insan etrafındaki herkes onu sever annemin bir kusuru varsa hiç bir damadını sevmez sevmediği gibi bir de arkalarından konuşup taklitlerini yapar oysaki hepsi yardım eder hastaneye götürür bahçelerinde meyva, sebze getirir bir damadı büyük çiftçi yine de hiç biri ona yaranamaz. Kaç defa annemi uyardım ama kadın damatları sevmiyor

Yakindaki gorumcd hastaneye gotursun herseyi yapsin cok sevgili gelin rahatsiz oluyormus diye millet oglunu aramasin vay be. Inan ki onlar da sizin gibi gelin istemiyorlardir... Ilerde yaslaninca siz cocuklarinizi arayip rahatsiz etmezsiniz!

Back
X