Sahte oldugunu dusunuyorum. Degilsen bile farketmez. Kib ledim
Vefat eden bir insanin arkasindan bu sekilde konu acman hic olmamis.
Tabiki suc degil. Sadece gecenin bir vakti yeni uye olmussunuz ve ilk mesajiniz bu konu olmus. Sahte geldi Size inanmak zorunda degilim.Niye böyle bir konuda yalan söyleyeyim?Ben burada yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve hemcinslerimi uyarıyorum!Kadınları korumak da mı suç oldu!
Bence emniyet'e gidip şikayet edin özgecan aslan'ın ismini kullanarak size belki de mesaj veriyordu, ürkütücü
Pardon ama sizi inandırmak zorunda değilim!Ben bu olayı yaşadım ve kadınları uyarıyorum.Bu ülkede ne psikopatlar olduğunu bilmiyorsunuz herhalde!Benim öfkem bu kızın adını kullananarak kendisini acındıran sapığa.Acı cekiyorum, hastayım. Sırf bunu yazmak için girdim siteye. Banlanabilirim hiç sorun değil. Sizin o boktan hayal gücünüzle actiginiz konuya zerre kadar inanmamakla birlikte, tukureyim insanlığıniza! Başka mevzu mu kalmadı kullanacak he vicdanina tukurdugum ?
Dövme yapmış da kandırmış da pipi fotosu yollamış. Küfür de ederdim lakin bobregim ağrıyor iyice, susayim. Git ötede oyna hadi.
Bir tek benmi inanmadim diye sorguluyordum kendimi. Neyseki sizi gordum rahatladimAcı cekiyorum, hastayım. Sırf bunu yazmak için girdim siteye. Banlanabilirim hiç sorun değil. Sizin o boktan hayal gücünüzle actiginiz konuya zerre kadar inanmamakla birlikte, tukureyim insanlığıniza! Başka mevzu mu kalmadı kullanacak he vicdanina tukurdugum ?
Dövme yapmış da kandırmış da pipi fotosu yollamış. Küfür de ederdim lakin bobregim ağrıyor iyice, susayim. Git ötede oyna hadi.
Pardon ama sizi inandırmak zorunda değilim!Ben bu olayı yaşadım ve kadınları uyarıyorum.Bu ülkede ne psikopatlar olduğunu bilmiyorsunuz herhalde!Benim öfkem bu kızın adını kullananarak kendisini acındıran sapığa.
Ya senin kadar saftirik olan varsa zaten ne yazık ki başına bir şeyler gelebilir..Pardon ama sizi inandırmak zorunda değilim!Ben bu olayı yaşadım ve kadınları uyarıyorum.Bu ülkede ne psikopatlar olduğunu bilmiyorsunuz herhalde!Benim öfkem bu kızın adını kullananarak kendisini acındıran sapığa.
Dediğim gibi ben biraz her şeye kolay inanan bir insanım ama hemen anlaşıldı zaten yalanı.evladım safmısın? nasıl inandın böyle bir masala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?