Duygu Sömürüsü Yaptı,Meğerse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle.Başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.15-20 gün kadar önce tesadüfen bir çocukla tanıştım bana çok kibar davranıyordu çok hoşlandım.Buraya bir otelde çalışmak için gelmiş normalde başka şehirde yaşıyormuş falan...En çok dikkatimi çeken şey ise kadın hakları ile ilgili bir dövmesi vardı.Hatta arkadaşlarım filan da görmüşlerdi ne güzel kadın haklarına duyarlı bir erkek diye düşünmüştük.Neyse biz tanıştıktan birkaç gün sonra çıkmaya başladık.Bu çocukta bir gariplikler başladı.Attığım adımı takip ediyordu,sürekli yanımda olmak istiyordu,beni böyle şeyler çok sıkar.Beni çok sevdiğini kıskandığını filan söylüyordu bir gün parkta otururken bana şöyle dedi:Seni çok sıktığımın farkındayım ama yaşadıklarımdan sonra bunlar normal çünkü ben sevgilimi cinayetten yitirdim dedi. Sevgilisinin adını söyledi, ö. benim sevgilimdi dedi! Ben tabi şoktan o an ne diyeceğimi bilemedim hiçbir şey sormadım o an.Eve gittim arkadaşlarıma anlattım bu olayı.Ben tabiri uygunsa biraz safımdır direk inandım.Ve tabi içimde bir acıma duygusu oluştu.Sonraki günlerde de biraz bahsetti bu konudan,işte ö. ile şunu yaparlarmış şu filme giderlermiş,ö. onun ablasını annesini filan çok severmiş vs.vs.Ben tabi süzme salak inanıyorum.Neyse bunun baskıları yine devam etti ve ben en sonunda dayanamadım ayrıldım.6 gün filan oluyor.Asıl olay bundan sonrasında.2 gün önce baktım whatsapptan ondan mesajlar gelmiş bir de baktım ki banaa taciz içerikli mesajlar göndermiş. O an beynimden vurulmuşa döndüm ve anladım onun yalan söylediğini ve onun kendisini acındırmak isteyen bir sapık olduğunu tabii anında her yerden engelledim ama bu olay da beni çok etkiledi.Size tavsiyem asla bu tuzaklara düşmeyin böyleleri çok kurnaz oluyor insanların zaaflarını biliyorlar.Sizlerle de paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
Niye böyle bir konuda yalan söyleyeyim?Ben burada yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve hemcinslerimi uyarıyorum!Kadınları korumak da mı suç oldu!

Ölmüş kızın adını da karalıyor pislik.Ne insanlar var ya.Zaten pek de akıllı degilmiş direk belli etmiş kendini.Ders olsun,ibret olsun genç kızlara da.

Niye böyle bir konuda yalan söyleyeyim?Ben burada yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve hemcinslerimi uyarıyorum!Kadınları korumak da mı suç oldu!
Tabiki suc degil. Sadece gecenin bir vakti yeni uye olmussunuz ve ilk mesajiniz bu konu olmus. Sahte geldi Size inanmak zorunda degilim.

Biri bana böyle bir şey dese kahkahayı patlatırdım

Ki patlattım okurken

Özge can dediğiniz an kesin yalandır dedim ve öylede çıktı. Kötü bir şekilde ölmüş kızı karıştırmasa bari pisliğine uzak durun.

Bence emniyet'e gidip şikayet edin özgecan aslan'ın ismini kullanarak size belki de mesaj veriyordu, ürkütücü

Aynen bu benim de aklıma geldi

İlk sezdiğim şey acaba böyle şeylere saplantılı biri mi diye düşündüm, ürperdim

Acı cekiyorum, hastayım. Sırf bunu yazmak için girdim siteye. Banlanabilirim hiç sorun değil. Sizin o boktan hayal gücünüzle actiginiz konuya zerre kadar inanmamakla birlikte, tukureyim insanlığıniza! Başka mevzu mu kalmadı kullanacak he vicdanina tukurdugum ?

Dövme yapmış da kandırmış da pipi fotosu yollamış. Küfür de ederdim lakin bobregim ağrıyor iyice, susayim. Git ötede oyna hadi.

Pardon ama sizi inandırmak zorunda değilim!Ben bu olayı yaşadım ve kadınları uyarıyorum.Bu ülkede ne psikopatlar olduğunu bilmiyorsunuz herhalde!Benim öfkem bu kızın adını kullananarak kendisini acındıran sapığa.

Bir tek benmi inanmadim diye sorguluyordum kendimi. Neyseki sizi gordum rahatladim

evladım safmısın? nasıl inandın böyle bir masala

Ya senin kadar saftirik olan varsa zaten ne yazık ki başına bir şeyler gelebilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…