Duygu yoğunluğu yokmuş

tam bir barzo imiş. bir de entel cümlelerle kendini savunuyor. ama tek bir iyi yönü var bu olayın, o da dürüst davranmış en azından. gerekli açıklamayı yapmayıp öylesine de takılabilirdiniz.
yok ergen gibi yok bilmem ne, çıkarırdım ben olsam dksında hiç düşünmeden. çok kırılırdım.

Sil tabiki. Bana bisey hissetmeyen bir adamin benim hayatimla ilgili bir alanda ne isi var? Her yerden silerim, numarasi dahil. Bu kadar ince olmayin.

Sorun işte tam da bu soğuksa karşı taraf sen daha beter soğuk olucaksın yani nasıl diyeyim her zaman zeytin yağı gibi üstte olma hali :) ben böyle bir durum yaşasam asla sormam bu soruyu umursamıyor gibi görünürüm bir süre sonra karşı tarafa dert olur ve roller tersine döner hata değil ama bir erkeğe değer vermek bana göre yanlış arkadaşlarıma da tavsiye verirken hep şunu derim karşındaki erkeğe ayna ol ve bu şekilde çok daha mutlu olan arkadaşlarım var bir örnek daha vericem yine görüştüğüm ve kendini aşırı beğenen bir adam vardı çok kibirli egoist ben de kuzu gibiyimdir hep sakin mod o yüzden beni kolay lokma olarak gördü yani ben bunu istediğim gibi yönetirim gibi neyse aynen senin gibi bir seyahate çıktım haber bile vermeden bana ulaşamayınca annemi aramış annem de gucci tatile gitti demiş ertesi gün iskeleden hunharca denize atladığım bir videomu gönderdim ona merak etme burdayım diye :) yıllar geçti hala adamın derdi benim :KK70:

Ay ne güzel imrendim:) psikoloğum bu kaçınılmaz sonu yasamamın sebebi kendimi sevmemem olduğunu söyledi. Yani ailemden çevremden sevgi görmediğim için aşırıya kaçıyormuşum. Kendimi tutsam da bu karşı tarafa geçiyormuş filan falan öz şefkat üzerine meditasyon yapıyorum çalışıyorum umarım düzelir. Belki de begenilmiyorumdur bunu psikolog söylemedi ama bu da bi ihtimal :)

Silme değer vermiş olursun denmiş ya ben hiç katılmıyorum
Aksine artık işimin olmadığı kişileri listemde tutmam
Değer veriyordum ama artık değer vermiyorum, bu yüzden siliyorum demektir
Aksine silmezsen "şuna bak kız o lafıma rağmen hala beklentide" izlenimi verirsin

Erkekler asla bizim gibi detay düşünmüyorlar o silmedi mesela bunu bir kere bile düşünmediğine çok çok eminim

Erkekler asla bizim gibi detay düşünmüyorlar o silmedi mesela bunu bir kere bile düşünmediğine çok çok eminim
En azından bi sınırın kuralların olmadığını düşünecek kadar beyinleri var ama
Yani kafasına estiğinde sana yazmasına yol açıyorsun silmemekle
Sen bilirsin yine de

Ay ne güzel imrendim:) psikoloğum bu kaçınılmaz sonu yasamamın sebebi kendimi sevmemem olduğunu söyledi. Yani ailemden çevremden sevgi görmediğim için aşırıya kaçıyormuşum. Kendimi tutsam da bu karşı tarafa geçiyormuş filan falan öz şefkat üzerine meditasyon yapıyorum çalışıyorum umarım düzelir. Belki de begenilmiyorumdur bunu psikolog söylemedi ama bu da bi ihtimal :)
Amannn psikoloğa bakarsan ben de annemle babam boşandığı için piskopatmışım :) sen kendini beğenmiyorsun da karşındakinin tipini kim beğensin tükürüğümü atmaya tenezzül etmeyeceğim idiyotun tekidir kesin onlar kendi tiplerine baksın Allah aşkına şu pskolojiden çık erkekleri aşağılık bir mahlukat gibi görmeye üsten bakmaya alıştır kendini benim sloganım yaşasın kötülük valla çok seviyom kendimi hem atraksiyonlu heyecanlı oluyor eminim ki sen çok güzelsin ama yaşın küçük sanırım daha neler görüceksin ben de bir anda böyle olmadım kazık yiyince kazık atmayı öğreniyorsun keşke böyle olmasa ama ben üzüleceğime onlar üzülsün boşverrrr

Çok sinirlenmişsem "kaypak herif sormadan açıklama bile yapamıyorsun" yazar, sonra her yerden silerdim.

Çok sinirlenmemişsem sessizce her yerden silerdim. O daha önce silerse uyuz olurum yoksa.

Amannn psikoloğa bakarsan ben de annemle babam boşandığı için piskopatmışım :) sen kendini beğenmiyorsun da karşındakinin tipini kim beğensin tükürüğümü atmaya tenezzül etmeyeceğim idiyotun tekidir kesin onlar kendi tiplerine baksın Allah aşkına şu pskolojiden çık erkekleri aşağılık bir mahlukat gibi görmeye üsten bakmaya alıştır kendini benim sloganım yaşasın kötülük valla çok seviyom kendimi hem atraksiyonlu heyecanlı oluyor eminim ki sen çok güzelsin ama yaşın küçük sanırım daha neler görüceksin ben de bir anda böyle olmadım kazık yiyince kazık atmayı öğreniyorsun keşke böyle olmasa ama ben üzüleceğime onlar üzülsün boşverrrr
Hahah keşke arkadaşım olsaydınız ya ne güzel :))

belli bir zaman sonra yazacak. işte o zaman ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. adamların duygularla işi olmuyor şuan önceliği siz değilsinizdir o kadar. ama illa ki illa ki yazacak. denendi onaylandı.:süslü::KK59::ıslık:

Silmekle uğraşmak hala beklediğini mi gösterirmiş? Ne var yahu sosyal platformdan bir dakikada çıkarmakta. O kişiye rastlamak istemiyorsam gayet de silerim. :KK45:

'Bunun için zaman harcamak beklenti demektir' falan kasmak demektir asıl. Neden o kişinin paylaşımlarına bakayım ki?

Resmen "seni hala takip ediyorum, mesaj atmanı bekliyorum ama görsem de üstün çabamla iplememiş gibi davranacağım" demektir bırakın bu işleri. Bittiyse temizlik şarttır. :KK48:

Hahah keşke arkadaşım olsaydınız ya ne güzel :))
Burdan tanıştığım bir arkadaşım var başka şehirde ama her hakeretini bana yazdı tanıştığı kişiyle teknik direktör gibi talimat verdim mesajlarını bile ben yazıyordum o kopyala yapıştır gönderiyordu şimdi kök söktürüyor valla adamlara :) ne zaman istersen yaz mesajdan filan bir çok arkadaşıma baskı kurarak bu şekilde davranmayı empoze etmişliğim var :) hatta bu akşam yine bir arkadaşıma yardımcı olucam iş çıkışı help help diye geldi sabah yanıma :)

belli bir zaman sonra yazacak. işte o zaman ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. adamların duygularla işi olmuyor şuan önceliği siz değilsinizdir o kadar. ama illa ki illa ki yazacak. denendi onaylandı.:süslü::KK59::ıslık:
:)) hadi bakalım bekleyelim görelim peki siz bu yazma süreci öncesi neler yaptınız

Burdan tanıştığım bir arkadaşım var başka şehirde ama her hakeretini bana yazdı tanıştığı kişiyle teknik direktör gibi talimat verdim mesajlarını bile ben yazıyordum o kopyala yapıştır gönderiyordu şimdi kök söktürüyor valla adamlara :) ne zaman istersen yaz mesajdan filan bir çok arkadaşıma baskı kurarak bu şekilde davranmayı empoze etmişliğim var :) hatta bu akşam yine bir arkadaşıma yardımcı olucam iş çıkışı help help diye geldi sabah yanıma :)

İleride birisi olursa yazarım:)

:)) hadi bakalım bekleyelim görelim peki siz bu yazma süreci öncesi neler yaptınız
ben engellemedim hiçbir yerden bekliyordum bana yazmasını nitekim faceden bulmuş beni birkaç ay sonra yazdı. sizin konunun aynısı olmuştu bizim de. güzel bir dalga geçtim, küçümsedim, tüm zehrimi akıttım rahatladım. en son engelledim. bulmuş başka yerden engeli kaldır beni delirtme diyordu... boş işlerr uğraşmaya bile değmez sadece o lafları yedirebilmek için yaptım.

ben engellemedim hiçbir yerden bekliyordum bana yazmasını nitekim faceden bulmuş beni birkaç ay sonra yazdı. sizin konunun aynısı olmuştu bizim de. güzel bir dalga geçtim, küçümsedim, tüm zehrimi akıttım rahatladım. en son engelledim. bulmuş başka yerden engeli kaldır beni delirtme diyordu... boş işlerr uğraşmaya bile değmez sadece o lafları yedirebilmek için yaptım.

Hadi inşallah ben de engellemeyeyim. bana da olursa bende görüldü de bırakmayı düşünüyorum :) iki gün önce görüşüp sonra duygu yoğunluğum yok vs demesi gururumu incitti ister istemez :)

Erkekler tabiki bizim gibi düşünmüyorlar. Zaten düşünemedikleri için bizler taktik yapıp onların beyni ile oynayabiliyoruz 😂

Silin ama engellemeyin. Halen takip ediyor olmanız ilginizin devam ettiğini gösterir bence. Sonra bi bakmışsınız o sizi silmiş daha kötü olmaz mısınız?

Back
X