Duygularım çok karışık ... :(

askyok

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
86
0
16
Ankara
Kızlar 1,5 yıllık bir ilişkim var ve onu çok seviyordum. Bayramda ailelerimiz tanıştı eylülde nişan yapacağız diye karar aldık. Ama ben bu görüşme olduktan sonra sanki benim duygularım birden söndü, kendi kendime soruyırum bu nasıl bir saçmalıktır ama ne yapacağımıda bilmiyorum Sizce bu geçici bir durum mu ??

Aileler arasındaa sorun mu çıktı ki ? Böyle hissettin ayy kıyamamm yaaa

Canım bence bu geçici bir şey, böyle önemli kararlardan sonra ben de hep zıt duygular içine giriyorum. Geçer sen kafana takma..

Aileler girdi işin içine geri adım atamayacağımı düşünmekmi korkuttuki bilemiyorum ki onunla evlenmeyi çok istiyordum. Anlık bir değişimmi yoksa duygularımdamı sıkıntı var anlayamıyorum.

Daha önceki ilişkilerinde de aniden soğuma durumların olur muydu?
Daha önce ilişkin oldu mu bilmiyorum ama...

Eğer olmadıysa günlük hayatında da ani değişimlerin var mıdır?
Yani bunu ilk kez mi yaşıyorsun yoksa zaten geçmişten beri mi var bu özellik?

Aileler arasındaa sorun mu çıktı ki ? Böyle hissettin ayy kıyamamm yaaa
Ailelerde iyi anlaştı sevgilimdede sorun yok ama ben sanki ona karşı eskisi gibi değilim heyecan yok hiçbişi yok ( Ekimde nikah yapmayı düşünüyoruz ama bende tık yok , bu uzun süredir olan bir durum olsaydı hiç aileleri sokmazdım araya ama tanışmadan sonra oldu puufff

Canım bence bu geçici bir şey, böyle önemli kararlardan sonra ben de hep zıt duygular içine giriyorum. Geçer sen kafana takma..

İnşallah dediğin gibi olur 2 günde pisikolojim bozuldu onada yansıtmak istemiyorum evlenmek istediğim adamla bir adım atıyorum ama bende ters tepiyor nasıl bir kişilğim anlamadım ki :)

Daha önce ilişikilerim oldu ama onu sevdiğim kadar kimseyi sevmedim, belli zorlukları aştık, o zorluklarda bırakmayı çok istedim yapamadım ki bunun sevgiyle ilişkili olduğunu düşünüyorum. Bazen fikirlerim değişebilir günlük hayatta umarım buda o şekilde br değişikliktir

Eski ilişkilerinde de gelgitlerin oluyor muydu bunun kadar sevmediysen bile?
Bu denli büyük, ani soğumaların ya da ani yakınlıkların oldu mu, oluyor mu hiç?
Kendimle benzer bir şeyler buldum gibi sende, o yüzden merak ediyorum bu kısmı.
Net cevap alamadım. :/
Cevap verirsen sevinirim.

Ani soğumalarım pek olmazdı olursada bende pek geri dönüşü olmaz toparlayamıyorum sonra yani o coşkulu ben gidiyor. Belki onu elde ettim o zaman çok cazibesi kalmıyor bende ...

Ani soğumalarım pek olmazdı olursada bende pek geri dönüşü olmaz toparlayamıyorum sonra yani o coşkulu ben gidiyor. Belki onu elde ettim o zaman çok cazibesi kalmıyor bende ...

Hmm o zaman bana benzemiyorsun neyse ki. :)
Bende hep olur, zor bir şey her zaman olması. :/

Geri dönüşüm olmaz diyorsan bunda da olmayacak mı o zaman?! :/
Ama bence mutlaka senin fark edemediğin bir sebebi olmalı bu durumun.
Dediğin gibi elde ettin diye, iş ciddiye biniyor diye korkuların olabilir bilinçaltında.
Belki düzelir gerçi, kim bilir.

ailen erkek arkadasinla tanisinca olumsuz birsey söylemis ve
sende bundan etkilenmis olabilirmisin?

Offff inşallah düzelir, beni mutlu edeceğine inanıyorum ama buna benim izin vermem lazım. Eğer ailem sorun çıkarsaydı onu elde etmek için herşeyi yapardım, yada o benim azıcık burnumu sürtse herşey daha iyi olacak Çocukta değilim 30 yaşındayım ama gelgit akıllıyım galiba

ailen erkek arkadasinla tanisinca olumsuz birsey söylemis ve
sende bundan etkilenmis olabilirmisin?
Keşke öyle olsaydı demek bile geçiyor içimden ama olumsuz hiçbirşey yok Biz ayrı şehirlerdeyiz yarın yanıma gelecek 3-4 gün birlikte olacağız belki o zaman duygularımdan emin olabilirim

Bak işte bu yüzden sordum o soruları. Bende de oluyor bunlar.
Ve bu normal bir şey değil.
Ben 24 yaşındayım ve durumumun bu yıl çok daha iyi farkına vardım.
Bu yüzden gelgitlerimi bir kenara bırakıp mantığıma uyan durumları terk etmiyorum hemen.
Sen de bunu dene lütfen.
Bu adam gitse, başka biriyle tanışsan yine aynı tarz bir ruh haline girip ondan da soğuyabilirsin.
Bu bir döngü ve nereye kadar bu şekilde devam edebilir ki?
Oturup karar vermek lazım.
Çünkü sen sevmedim diyemiyorsun , sevmişsin, hatta kimseyi bu kadar sevmedim dedin.
Çok iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…