Duygularım karışık

Bikupakahve

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
536
802
33
31
Merhabalar,
Bu aralar oldukça yoğun bir hayatım var(önceki konumda detaylar mevcut )Eşimle kendi şirketimizi kurduk. Ayda 2 defa şehir değişikliği yapmamız gerekebiliyor. Normalde işlerimiz yolunda giderse 1 yıl sonra çocuk yapmayı düşünmüştük. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim…Dr en geç yarına kadar karar vermemiz gerektiğini söyledi?

Şu an koşullarım hamilelik için hiç uygun değil.. çok duygusalım.. kürtaj İçin karar vermem gerekiyor..

Bana benzer durumda olanlar bu süreci nasıl atlattı acaba? Kürtaj sonrası duygusal olarak toparlanmak çok zor mu olur?

Belki hayatınıza yön vermek için bir uyarandir konuyu hatırlıyorum sanki o kadar gezdiginiz için mutlu değil gibiydi diye hatırlıyorum duzenlemeniz için bir uyaran bence.kimse aldır aldırma demez ben demem. Böyle bak bir de

Size sonlandırın ya da sonlandırmayın diyemem fakat bu şartlar altında keşke korunsaydınız veya daha etkili korunsaydınız. Kendi isteğiyle kürtaj olup da sonradan pişamn olan çok kadın gördüm. Ben de isteğim dışında olmak zorunda kaldım ve psikolojisi çok ağır geldi. Son karar sizin. Eşiniz ne düşünüyor bu arada?

Yine süpriz bir hamilelik :)

Aldırmayı neden düşünüyorsunuz? Maddiyat mı, yoksa iş için seyahat edecek olmak mı sizi endişelendiriyor? Ya da kendinizi henüz hazır mı hissetmiyorsunuz?

Bir yıl sonra hamilelik düşündüğünüz için bebeği aldırırsanız vicdani yükünü kaldıramayacağınızı düşünüyorum.

Eşim koşulların uygun olmadığını ve bu durumun onu çok strese sokacağını düşünüyor. Zaten iş hayatımız bazen iyi bazen kötü.. üstelik eşim stres olunca ben de çok zorlanıyorum..

seni şehir şehir nasıl gezdireyim diyor.. o da çok duygusal.. beraber ağlıyoruz. Bir de şu an evimizde değiliz. En iyi ihtimalle Ocak sonu evimize gidecez.. sonra tekrar bu rutine dönmemiz gerekiyor.

Evet öyle.. ama gemileri yaktık ve bu işi kurduk. Herkes hassas davranıyor genelde ama keşke biri ne yapacağımı söylese

Çok fazla seyahat etmem gerekecek ya. Hamilelikte bunu yapabilir miyim? Bu tempoyu kaldırabilir miyim? Dr bey toparlanma kolay dedi
Beni psikolojik yönü düşündürüyor, hassas bir yapım var

Zor bir karar ama siz sanki karar vermiş gibisiniz bence. Fiziksel olarak rahat toparlarsınız ama psikolojik olarak yaşamadan bilemezsiniz biz ne desek boş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok fazla seyahat etmem gerekecek ya. Hamilelikte bunu yapabilir miyim? Bu tempoyu kaldırabilir miyim? Dr bey toparlanma kolay dedi
Beni psikolojik yönü düşündürüyor, hassas bir yapım var

Dr da ne cok bilmis. Kac kürtaj olmus acaba. Fiziksel tarafi bir yana, dediginiz gibi kadinlar cogunlukla psikolojik olarak etkileniyor. O yüzden mesela Almanyada kürtajdan önce bir iki görüsme mecbur tutuluyor kadinlar baski veya korku altinda karar vermek zorunda kalmasin diye. Hamilelik sirasinda yolculuklar yaptim. Ucaga da bindim onlar sorun olmadi. Mide bulantisina karsi bitkisel ilaclarda var seyahat sirasinda kullanilabilen. Ama is hayatiniz bir yana kendinizi hazir hissedip hissetmemeniz önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…