Duygularım karışık

Ben de hemen terapistle görüştüm. Sağolsun çok yardımcı oldu. Ama yine de net bir karar varamadım.
Planlarımızda en erken yaz tatilinde deneriz demiştik. İşlerimiz yoluna girer ve evden işlerimizi yürütürüz demiştik. Eşim diyor ki maddi manevi uygun bir zaman değil diyor.

Evet öyle.. ama gemileri yaktık ve bu işi kurduk. Herkes hassas davranıyor genelde ama keşke biri ne yapacağımı söylese
Aldirma.Annem benden sonra bir bebek aldirmiş.75 yasinda hala aniyor ,vebali üzerimde diye.Tovbe ediyor aklina geldikce.Düşunün bir kurtajın vicdani agirligi bir ömür.Dogurup az cok ortaya cikarmak daha kolay bu durumda.

eski konularınızı bilmiyorum sadece buna gore soyleyecegim . 1 sene sonra hamilelik dusunuyorsunuz suan zaten dogmasi icin 8-9 ay gibi bir muhlet var . Sizin seyahatlerinize cok bir problem yaratmaz gebeliginiz dusuk riski yoksa. Bunu aldirdiniz diyelim ve 1 sene sonra istesenizde cocuk sahibi olamazsaniz bunun vicdanini nasil cekeceksiniz . size gore uygun bir zaman degil Ama Veren uygun gormus demek ki . buna kiyarsaniz vicdan yukunuzden isinizede ailenizede odaklanacaginizi dusunmuyorum. Sizin icin basit birseyse aldiralim gitsin gibi dusunmuyorsaniz bu yuk agir olur. Yapabilirsiniz isterseniz. Sartlari gebeliginze bagli devam ettirebilirsiniz . Herkesin karari kendine tabi ama burda evlat hasretiyle yananlara sorun hepsi her sarti kabul edecektir evlat kokusu icin.

ben aldırmazdım,her çocuk kısmetiyle doğara inanıyorum,öyle bir bebek olarak gelmişim babacım hep öyle derdi.En zor zamanlarında doğmuşum maddi olarak bezimi alacak hali yokken sonra Allah önünü öyle bir açmış ki…
Bence aldırmayın.

Evet öyle.. ama gemileri yaktık ve bu işi kurduk. Herkes hassas davranıyor genelde ama keşke biri ne yapacağımı söylese
Aldırma saglıkla kucagına al ,hayat bazen planlara uymaz...düzgün korunamadıysan , eşinle ilgili kafanda soru işareti de yoksa iş için çocuk aldırılmaz bence , bulunur bi yol...

Olan olmuş orada atan minik bir kalp var kıyma annesi

Asla çocuk düşünmeyen bir çift olsaydınız orası ayrı ancak zaten planlarınızda çocuk yapmak varmış seneye.
Zaten 1 yıl sonra doğacak bunu da ölçüp tartıp karar verin
Evet planımızda vardı ben de o yüzden daha pozitif yaklaşıyorum ama eşim çok strese girecek

İsteğim dışında iki defa kürtaj oldum. Biri vakumla biri kazıma yöntemiyle oldu. İkisinin de fiziksel toparlanma süreci aynı, çok zorlamadı. İkisinin de psikolojik süreci birbirinden beter, toparlanmam hep uzun sürdü.

Teşekkür ederim paylaşımınız İçin..size de çok geçmiş olsun

Aldirma.Annem benden sonra bir bebek aldirmiş.75 yasinda hala aniyor ,vebali üzerimde diye.Tovbe ediyor aklina geldikce.Düşunün bir kurtajın vicdani agirligi bir ömür.Dogurup az cok ortaya cikarmak daha kolay bu durumda.
Ben de böyle bir durum olmasından çok korkarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…